na va neparaset nei viena man,as buvau ir akropoli ir siaip slampinejom,grizau 3 tik namo,o mazius tik dabar atsikele
ir mes akropoly buvom, puse4 namo tik išvarėm didelis pasirodo akropolis kad nesusitikom
na va neparaset nei viena man,as buvau ir akropoli ir siaip slampinejom,grizau 3 tik namo,o mazius tik dabar atsikele
Svajok garsiai, nes svajonės mėgsta pildytis!
na mes siandien pirma diena bandom taikyti po truputi irgi ta bioritmu rezima, nu ir ka, galiu paskayti visai neblogai sekasi, perdaug mes dar nepersistengiam, nes dar Jonukas kaip ir per mazas, nes ten raso antro menesio pabaigoje pradeti taikyti, bet kazkoks rezimas tai jau manau yra neblogai viskas vyksta siandien pagal plana tik pietu miego mes ismiegojome nuo 12val iki 16val nu o dabr ziuresim kaip naktis bus
O tai nakčiai kada užmigo?
Labas rytas pas mus jis kaip niekad ankstyvas. Mažius puse5 atsikėlė.. ir visai nepanašu kad miego norėtų.
Beje norim pasidalint džiaugsmu ir pasigirt Vakar prasikalė 4tas dantukas, viršuj kitas iltinukas bus mano vampyriukas
ir jau antrą rytą iš eilės rimtą dalykiuką ant puodelio padaro, šiandien net du kartus pasodintas abu kartus padarė
Labas rytas! nu ir grazi dienike atrodo, leksim pasiganyti per pietu miegeli kur nors
Sveikinimai su ketvirtu dantuku! ir dar didesni sveikinimak kad jum taio gerai klostosi reikalai su puoduku! Isivaizduoju kokia mamyte buna laiminga kai pamato koko nots turini puoduke )
Vovevike, nu tavo grazuole kad pradejo parpti tai ji net neprabunda? Saunuole panicka tavo! Smagu kad dabar tiek geru naujienu is taves ir Gytes kai pradzioje buvo tokia nerami mergicka
Pati nenubunda, bet vyras nakti miegancia pora kartu pamaitina. Nezinau kaip butu jei nemaitintu O geru naujienu dabar jau tikrai vis daugiau. Buna erzeliuku, bet jei tik tiek butu visada, galeciau 3 vienu metu augint
O kaip tau siandien su rezimu sekas? Bandai ka nors dienos eigoj taikyt?
Dimutee sveikinimai mazajam Drakulai o kai paaugs Gyte reiks, kad pamokytum kaip taip sekmingai vaika prie puoduko pratint