Mes si kart nebusim, auskariuku vaziuosim vertis
QUOTE(Frėjukė @ 2014 06 27, 11:47)
Į FB dar nenoriu brautis Gal vėliau
SKY, tau mane pažint būtų kur kas lengviau Aš ryški, ir vežimas rusvas klasikine važiuokle Atvažiuosiu prie darželio, su žaliu šaranu
Mažius miega, apie 13 val valgys ir tada ruošimės važiuot jei nepradės lyti. Nors šiaip ir tas vėjas man nepatinka
Kaip rengiat tokiu oru vaikučius?
SKY, tau mane pažint būtų kur kas lengviau Aš ryški, ir vežimas rusvas klasikine važiuokle Atvažiuosiu prie darželio, su žaliu šaranu
Mažius miega, apie 13 val valgys ir tada ruošimės važiuot jei nepradės lyti. Nors šiaip ir tas vėjas man nepatinka
Kaip rengiat tokiu oru vaikučius?
Bandysiu ieskoti ryskiausios mamytes Mano jau dickis, tai as bodziuka, maikute ir ant virsaus megztuka dedu. Jauciu toki, kaip pavo, tai i kombi kisciau
nu ir sušiko lietus viską..
QUOTE(dimutee @ 2014 06 27, 12:52)
nu ir sušiko lietus viską..
Aha...
jau pati apsirengiau, laukiu kol mažius nubus, o oras pasišiukšlino visai... gal dar laukiam, gal prasigiedrys ir nebelis
Mes tai varom i akra atsiimti pakabuko Avent laimejom nes dalyviai tik 8 buvo ir po to eisiu kelniu ir bliuskes ieskotis. Gal kas i kompanija nori?
Pasuojam mes su lauku tik 13 šilumos + vėjas, tai ne kažką
Laukiam svečių , prisikvietėm patys
Dimutee, kas per žaidimas buvo?
QUOTE(Frėjukė @ 2014 06 27, 14:09)
Pasuojam mes su lauku tik 13 šilumos + vėjas, tai ne kažką
Nusipirkus čiulptuką I Love kolekcijos foto idet
Visai geras oras 12:40 jau buvau berzynelyje, nieko neradau, tai iki akro nupedinau. Paskui atgal i berzyna ir kur buvus, kur nebuvus pasirode Sky su dar 2 mamytem is kito forumo viena karta trumpam po medziu patupet teko, o paskui jau visai saulute isilinksmino
QUOTE(vovevike @ 2014 06 27, 15:00)
Visai geras oras 12:40 jau buvau berzynelyje, nieko neradau, tai iki akro nupedinau. Paskui atgal i berzyna ir kur buvus, kur nebuvus pasirode Sky su dar 2 mamytem is kito forumo viena karta trumpam po medziu patupet teko, o paskui jau visai saulute isilinksmino
Pritariu del oro Vaikas iki siol parpia, o as jau grizau, atsibodo beslampineti
Neringa, zinok labai patinka Jonukui karuseles! Tikrai neprasoviau kad nupirkau
O mes va katik is miesto, bulvare prisigastroliavom, nes vyras nedirbo snd o mazius nuo 12val dar miega, galetu jau ir keltis ;D
O mes va katik is miesto, bulvare prisigastroliavom, nes vyras nedirbo snd o mazius nuo 12val dar miega, galetu jau ir keltis ;D
QUOTE(as-neringa @ 2014 06 26, 22:29)
ojei, kokios jūsų lengvos coliukės maniškis 2 mėn 1 sav. - 6600g ir 63 cm.
Ką kalbėti apie coliukes, jeigu mano vaikas 4 mėn. svėrė 6,9 kg ir buvo 66 cm ūgio... Iš ūgio jis prie aukštųjų, o iš svorio - vidutiniokų kategorijoje... Nu ir Guliveris pas tave
na va neparaset nei viena man,as buvau ir akropoli ir siaip slampinejom,grizau 3 tik namo,o mazius tik dabar atsikele