Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

QUOTE(sky17 @ 2014 08 11, 17:55)
Sveikos 4u.gif , palaikom palaikom temute, gal ir nauju mamyciu dar kada prisijungt sumastys. Maciau Erika irgi iesko maitinimo kedutes, nemanau, kad reikia naujos, tai gal kas turit pazistamu, kas pardavineja? Man svarbu, kad reguliuotus sedima padetis i gulstesne ir statesne, kaimyne atidave ta medine, kur i staliuka ir kedute transformuojasi, tai neimanoma ten jo pamaitint, galva sukioja, muistosi, nes nera kur galvytes atremti. Toliau valgom vibro gultuke blush2.gif

vat vat as irgi sito noriu kad padetys reguliuotusi,bet nerandu nieko doro biggrin.gif nes kitos tokias sumas praso o kai paziuri suplyse ar dar kas negerai biggrin.gif

Dimute sveikatytes,as jau tikrai zinau ka tas reiskia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2014 08 12, 07:07)
vat vat as irgi sito noriu kad padetys reguliuotusi,bet nerandu nieko doro biggrin.gif nes kitos tokias sumas praso o kai paziuri suplyse ar dar kas negerai biggrin.gif

Dimute sveikatytes,as jau tikrai zinau ka tas reiskia 4u.gif

Maciau ir tu domejaisi ta uz 45 Lt. as ta, kuri rezervavo ir nebeeme blush2.gif nes pabugau, kad nesireguliuoja atlosas.
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 08 12, 09:43)
Maciau ir tu domejaisi ta uz 45 Lt. as ta, kuri rezervavo ir nebeeme blush2.gif nes pabugau, kad nesireguliuoja atlosas.

o kodel nepaklausei?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2014 08 12, 13:06)
o kodel nepaklausei?smile.gif

Tai paklausiau, bet man kaimyne atidave medine, kur po to i staliuka transformuojasi, o jai irgi atlosas nesireguliuoja. bandziau vaika maitinti joje - kosmaras, galva i visas puses suka, tik spek i burna pataikyti. Del to ir atsaukiau rezervacija ir net nebevaziavau apziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 08 12, 15:42)
Tai paklausiau, bet man kaimyne atidave medine, kur po to i staliuka transformuojasi, o jai irgi atlosas nesireguliuoja. bandziau vaika maitinti joje - kosmaras, galva i visas puses suka, tik spek i burna pataikyti. Del to ir atsaukiau rezervacija ir net nebevaziavau apziureti blush2.gif

as vakar vyrui sakau nu sakau ar vaziuoji paziuret ir paimt nes pigiau sakau negausim:D krepsini rode tai sako ai tiek to nieks jug nenupirks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 08 11, 18:32)
Mes tokią turim, tai muistosi sukinėjais, bet pavalgom smile.gif O man nėr ūpo bendraut, vaikaui temperatūra jau 3dieną svyruoja iki 39  verysad.gif Šiandien pas gydytoją buvom, tai pasirodo gerklė labai raudona, bet dar pasiprašiau kraujo tyrimą padaryt - turim tridienę karštinę. Paliai įdėją, jau ryt turėtų temp.nukris, bet dėl viso pikto išrašė antibijotikų, kad jei vis dar bus tai pradėt antibijotikais gydytis, o aš jų taip vengiau.. verysad.gif  pati be jų gydaus, o čia tokiam žvirbliukui juos duot reiks  verysad.gif

Neduok antibiotiku! Tridiene gali trukti iki savaites, o antibiotikai jos neveikia. Musk temp jei reikia, bet to brudo vaikui nekisk. Bent 5 dienas patempk, o tada vel gyd pasirodyk. Bet net jei ne tridiene, o kitas virusas, tai vistiek nesuprantu kam antibiotikai. Jie tik nuo bakteriniu ligu gydo. Nesuprantu tu gydytoju, kurie taip laisva ranka nuo bet ko antibiotikus israsineja. Labai dziaugiuos, kad manoji ju vengia iki paskutines akimirkos. Beje, kai nustos karciuoti isbers, tai zinok tikrai tridiene ir daugiau ja nebesirgs, nes imuniteta gaus visam laikui. Sekanti karta zinosi, kad jau kazkas kita. Jei temp 37,6-38,5, duok
viburcol, jei 38,5-39 ir daugiau tada paracetamolio. Bet NE ANTIBIOTIKU!
Atsakyti
QUOTE(vovevike @ 2014 08 12, 17:51)
Neduok antibiotiku! Tridiene gali trukti iki savaites, o antibiotikai jos neveikia. Musk temp jei reikia, bet to brudo vaikui nekisk. Bent 5 dienas patempk, o tada vel gyd pasirodyk. Bet net jei ne tridiene, o kitas virusas, tai vistiek nesuprantu kam antibiotikai. Jie tik nuo bakteriniu ligu gydo. Nesuprantu tu gydytoju, kurie taip laisva ranka nuo bet ko antibiotikus israsineja. Labai dziaugiuos, kad manoji ju vengia iki paskutines akimirkos. Beje, kai nustos karciuoti isbers, tai zinok tikrai tridiene ir daugiau ja nebesirgs, nes imuniteta gaus visam laikui. Sekanti karta zinosi, kad jau kazkas kita. Jei temp 37,6-38,5, duok
viburcol, jei 38,5-39 ir daugiau tada paracetamolio. Bet NE ANTIBIOTIKU!

Sveiki jau mes smile.gif Bet berimas dar nepasirodė, tai laukiu kada čia išbers. Čia ale vaikiški antibiotikai, bet vistiek aš prieš juos nusiteikus esu, prieš visus antibiotikus ir pati vengiu jų. Džiaugiuos, kad neteko panaudot. Viburkolis mums šiuo atveju visiškai nepadėjo, nė trupučio. Gelbėjo tik paracetamolis.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
As su pasiulymu- turiu likusiu rubeliu nuo savo berniuko Next,Early Days, Marcs&Spendser fyrmu, sliauztukai visai kaip nauji ar tik isskalbti.Turiu : dzinsiukai 9-12men, kepuryte rudenine 4men, sliauztukai ED 6-12men 3vnt, megstukas su sagytem 3-6men, vasarinis romperis 3-6men, dzinsiukai grazus 6-9men, bodis 3-6men 2vnt, ED trenigai su pukeliu 9-12men tiks anksciau.
Atiduodu viska uz simboline kauna, foto galiu i az padaryti.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 08 13, 11:50)
Sveikos mamytes,
As su pasiulymu- turiu likusiu rubeliu nuo savo berniuko Next,Early Days, Marcs&Spendser fyrmu, sliauztukai visai kaip nauji ar tik isskalbti.Turiu : dzinsiukai 9-12men, kepuryte rudenine 4men, sliauztukai ED 6-12men 3vnt, megstukas su sagytem 3-6men, vasarinis romperis 3-6men, dzinsiukai grazus 6-9men, bodis 3-6men 2vnt, ED trenigai su pukeliu 9-12men tiks anksciau.
Atiduodu viska uz simboline kauna, foto galiu i az padaryti.
4u.gif

Labas, man imesk foto, domina viskas, kas virs 68 cm thumbup.gif gali i fb imest
Atsakyti
laba diena
as jau nebe nestuke.gif tai braunuos i jusu namelius ax.gif

ir iskart su kl kaip mastot ar reikia leliui duoti ko nuo putimo jei pirsnoja pasiraito per miegus issipirsnoja ir toliau parpia nesiklynam dar V sako duok lengviau pirsnos o as dar laikausi pamasciau kad jam nuo bandeliu pucia siandien nevalgiau ir ramiau issipirsnojo biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(smelynes @ 2014 08 14, 21:22)
laba diena
as jau nebe  nestuke.gif  tai braunuos i jusu namelius  ax.gif

ir iskart su kl kaip mastot ar reikia leliui duoti ko nuo putimo jei pirsnoja pasiraito per miegus issipirsnoja ir toliau parpia nesiklynam dar V sako duok lengviau pirsnos o as dar laikausi pamasciau kad jam nuo bandeliu pucia siandien nevalgiau ir ramiau issipirsnojo  biggrin.gif  g.gif

Sveikute, sveikinimai visu pirmiausia. Del vaistuku jei matai kad vaikui tai kelia diskomforta ir sunkiai pirsnoja ar net verksmoja tai duok, jai lengvai tai neduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2014 08 14, 23:01)
Sveikute, sveikinimai visu pirmiausia. Del vaistuku jei matai kad vaikui tai kelia diskomforta ir sunkiai pirsnoja ar net verksmoja tai duok, jai lengvai tai neduok  4u.gif

dekui mirksiukas.gif
nu kad pasiriecia pirst arba isvis buna juda ir pirst nei susiraukia nei garso, kelis kart buvo kad jau pazirze bet vakar valgius buvau bandeliu siandien nevalgiau ir kazkaip lengvai isgyvenom diena wub.gif
Atsakyti