QUOTE(dimutee @ 2014 08 11, 18:32)
Mes tokią turim, tai muistosi sukinėjais, bet pavalgom
O man nėr ūpo bendraut, vaikaui temperatūra jau 3dieną svyruoja iki 39
Šiandien pas gydytoją buvom, tai pasirodo gerklė labai raudona, bet dar pasiprašiau kraujo tyrimą padaryt - turim tridienę karštinę. Paliai įdėją, jau ryt turėtų temp.nukris, bet dėl viso pikto išrašė antibijotikų, kad jei vis dar bus tai pradėt antibijotikais gydytis, o aš jų taip vengiau..
pati be jų gydaus, o čia tokiam žvirbliukui juos duot reiks 
Mes tokią turim, tai muistosi sukinėjais, bet pavalgom

O man nėr ūpo bendraut, vaikaui temperatūra jau 3dieną svyruoja iki 39

Šiandien pas gydytoją buvom, tai pasirodo gerklė labai raudona, bet dar pasiprašiau kraujo tyrimą padaryt - turim tridienę karštinę. Paliai įdėją, jau ryt turėtų temp.nukris, bet dėl viso pikto išrašė antibijotikų, kad jei vis dar bus tai pradėt antibijotikais gydytis, o aš jų taip vengiau..

pati be jų gydaus, o čia tokiam žvirbliukui juos duot reiks
Neduok antibiotiku! Tridiene gali trukti iki savaites, o antibiotikai jos neveikia. Musk temp jei reikia, bet to brudo vaikui nekisk. Bent 5 dienas patempk, o tada vel gyd pasirodyk. Bet net jei ne tridiene, o kitas virusas, tai vistiek nesuprantu kam antibiotikai. Jie tik nuo bakteriniu ligu gydo. Nesuprantu tu gydytoju, kurie taip laisva ranka nuo bet ko antibiotikus israsineja. Labai dziaugiuos, kad manoji ju vengia iki paskutines akimirkos. Beje, kai nustos karciuoti isbers, tai zinok tikrai tridiene ir daugiau ja nebesirgs, nes imuniteta gaus visam laikui. Sekanti karta zinosi, kad jau kazkas kita. Jei temp 37,6-38,5, duok
viburcol, jei 38,5-39 ir daugiau tada paracetamolio. Bet NE ANTIBIOTIKU!