Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

Jei vakare, tai nebent kokią 17val. Kitaip mes pasuojam smile.gif 19val mūms pervėlu, nes 20val valgom, o apie 20:30-21 miegot jau einam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 08 06, 12:23)
Jei vakare, tai nebent kokią 17val. Kitaip mes pasuojam smile.gif 19val mūms pervėlu, nes 20val valgom, o apie 20:30-21 miegot jau einam smile.gif

Man tinka 17:)
Atsakyti
Vadinas 17 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovevike @ 2014 08 06, 13:32)
Vadinas 17 smile.gif

Ooook:)
Atsakyti
Oho, koks štilis jau 5 dienas čia doh.gif

Įpūsime vėjelio - vakar išsidaiginome antrą dantuką! Dabar dar smagiau viską griaužti! thumbup.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

4u.gif uz dantuka. Sis ramiai islindo???

jo tyyyyyyyyyyyyyyyluma cia konkreti blink.gif

persikelem gyvent i facebok'a lotuliukas.gif
Atsakyti
neiktu nenumarint temos mergos,kur kiti mamukai desis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , palaikom palaikom temute, gal ir nauju mamyciu dar kada prisijungt sumastys. Maciau Erika irgi iesko maitinimo kedutes, nemanau, kad reikia naujos, tai gal kas turit pazistamu, kas pardavineja? Man svarbu, kad reguliuotus sedima padetis i gulstesne ir statesne, kaimyne atidave ta medine, kur i staliuka ir kedute transformuojasi, tai neimanoma ten jo pamaitint, galva sukioja, muistosi, nes nera kur galvytes atremti. Toliau valgom vibro gultuke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 08 11, 17:55)
Sveikos 4u.gif , palaikom palaikom temute, gal ir nauju mamyciu dar kada prisijungt sumastys. Maciau Erika irgi iesko maitinimo kedutes, nemanau, kad reikia naujos, tai gal kas turit pazistamu, kas pardavineja? Man svarbu, kad reguliuotus sedima padetis i gulstesne ir statesne, kaimyne atidave ta medine, kur i staliuka ir kedute transformuojasi, tai neimanoma ten jo pamaitint, galva sukioja, muistosi, nes nera kur galvytes atremti. Toliau valgom vibro gultuke blush2.gif

Mes tokią turim, tai muistosi sukinėjais, bet pavalgom smile.gif O man nėr ūpo bendraut, vaikaui temperatūra jau 3dieną svyruoja iki 39 verysad.gif Šiandien pas gydytoją buvom, tai pasirodo gerklė labai raudona, bet dar pasiprašiau kraujo tyrimą padaryt - turim tridienę karštinę. Paliai įdėją, jau ryt turėtų temp.nukris, bet dėl viso pikto išrašė antibijotikų, kad jei vis dar bus tai pradėt antibijotikais gydytis, o aš jų taip vengiau.. verysad.gif pati be jų gydaus, o čia tokiam žvirbliukui juos duot reiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 08 11, 18:32)
Mes tokią turim, tai muistosi sukinėjais, bet pavalgom smile.gif O man nėr ūpo bendraut, vaikaui temperatūra jau 3dieną svyruoja iki 39  verysad.gif Šiandien pas gydytoją buvom, tai pasirodo gerklė labai raudona, bet dar pasiprašiau kraujo tyrimą padaryt - turim tridienę karštinę. Paliai įdėją, jau ryt turėtų temp.nukris, bet dėl viso pikto išrašė antibijotikų, kad jei vis dar bus tai pradėt antibijotikais gydytis, o aš jų taip vengiau.. verysad.gif  pati be jų gydaus, o čia tokiam žvirbliukui juos duot reiks  verysad.gif

Oj, mamukai, sveikatytes maziukui, tikekis, kad cia ta karstine ir ryt jos nebebus. O ji uzkreciama, ar siaip mazylias is giedro dangaus uzeina?
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 08 11, 19:08)
Oj, mamukai, sveikatytes maziukui, tikekis, kad cia ta karstine ir ryt jos nebebus. O ji uzkreciama, ar siaip mazylias is giedro dangaus uzeina?

Kiek žinau iš giedro dangaus
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 08 11, 20:26)
Kiek žinau iš giedro dangaus

Sveikit! 4u.gif
Atsakyti