Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

QUOTE(Confetele @ 2014 08 03, 11:14)
Mes pokolkas be misinuko augame. Bet jau ir visos atsargo MP saldiklyje baiges. Papildyt jau nebera is ko. Per paskutini menesiuka nedaug priaugom,  tik 600 gr. Nuo gimimo svorio dar nepadvigubinom. Priaugom 2,47 kg priaugta. Nakti liepe dar  neleisti miegot ilgiau nei 4 val. Ugiu nuo broliuko tokiam amziuje neatsilieka, o svorio tai zenkliai maziau pas ja.

Manekene auga smile.gif Maniskes tai gan gerai auga, padvigubejo jau musu svoriukai, viena 4,5kg sveria, kita 5,2kg, o ugiai 53cm ir 54cm smile.gif
O kiek taviske sveria ir koks ugis?
Del MP uzsaldymo, tai man niekad nepavyko taip pasideti smile.gif Na, bet dziaugiuosi, kad kol kas abiems pienuko uztenka. Buvo laikas kai 2 kartus per para misinuka valge, o dabar tik 1 beliko.
Atsakyti
QUOTE(Monika0831_ @ 2014 08 04, 07:14)
Manekene auga smile.gif Maniskes tai gan gerai auga, padvigubejo jau musu svoriukai, viena 4,5kg sveria, kita 5,2kg, o ugiai 53cm ir 54cm smile.gif
O kiek taviske sveria ir koks ugis?
Del MP uzsaldymo, tai man niekad nepavyko taip pasideti smile.gif Na, bet dziaugiuosi, kad kol kas abiems pienuko uztenka. Buvo laikas kai 2 kartus per para misinuka valge, o dabar tik 1 beliko.

Dabar sveria 5,9 kg ir 64 cm.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

o kaip cia ramu, visos facebook'e gyvena tongue.gif

oi ziauru tie karsciai, ten baisu nosi kur iskist....

Monika Jus saunuoliai, kad su savo seimyna taip visur sugebat sudalyvaut thumbup.gif

nu mes tai i manekes nepretenduosim bigsmile.gif kaip sakant valgymas mums sventas reikalas, tai valgom atsakingai, dideliu tarpu nedarom:D tai jau 6,4 sveriam smile.gif nuo brolio keliais simtais gramu tik atsiliekam...

ka veikiat tokiom karstom dienom????
Atsakyti
QUOTE(bakaga @ 2014 08 04, 22:07)
Sveikutes smile.gif

o kaip cia ramu, visos facebook'e gyvena tongue.gif

oi ziauru tie karsciai, ten baisu nosi kur iskist....

Monika Jus saunuoliai, kad su savo seimyna taip visur sugebat sudalyvaut thumbup.gif

nu mes tai i manekes nepretenduosim  bigsmile.gif  kaip sakant valgymas mums sventas reikalas, tai valgom atsakingai, dideliu tarpu nedarom:D  tai jau 6,4 sveriam smile.gif nuo brolio keliais simtais gramu tik atsiliekam...

ka veikiat tokiom karstom dienom????

Ziuriu musu vaikuciai tik keliomdienom skiriasi smile.gif Saunuoliai jus, kad taip puikiai augat ir a smile.gif petitu nesiskundziat thumbup.gif
Atsakyti
Mielisios, manau jau laikas susitikimui! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė K @ 2014 08 05, 19:14)
Mielisios, manau jau laikas susitikimui! ax.gif

Laikas, laikas thumbup.gif Visos kazkur issispalsciusios blush2.gif
Atsakyti
Aš už!!! Kada meet'inames? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 08 05, 21:57)
Aš už!!! Kada meet'inames? bigsmile.gif

Kad ir ryt! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė K @ 2014 08 05, 23:35)
Kad ir ryt! bigsmile.gif

Nejau tik dviese pasimatymo norim? Varom i Jonio pastogę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 08 06, 08:28)
Nejau tik dviese pasimatymo norim? Varom i Jonio pastogę biggrin.gif

Kelinta valanda? gal vakario geriau, kai vesiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 08 06, 09:48)
Kelinta valanda? gal vakario geriau, kai vesiau? smile.gif

Kelinta mazdaug?smile.gif man tai nesvarbu kur, kad ir berzynely ant pleduko su kokiom bulkutėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė K @ 2014 08 06, 11:00)
Kelinta mazdaug?smile.gif man tai nesvarbu kur, kad ir berzynely ant pleduko su kokiom bulkutėm  lotuliukas.gif

Taip taip, berzynelyje. Jokiu joniu pastogiu nereikia smile.gif
Papildyta:
Mes vakarais 19 val einam. Buna jau pats tas oras. Bet esant reikalui galiu +- pora valandu paderint smile.gif
Atsakyti