Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

Pas mane miegamajam dabar 27,4 nu bet zinokit nekarsta smile.gif mudvi su Gytuliu net kojas salt pradejom, tai kojines uzsimovem.
Atsakyti
Sveikos, pas mus +29 doh.gif Vaikas po pampiu ir tai slapias, jau po dusu kisu vesint kelis kart per diena. Buvom akropoly, prisipirkom misinio su -20 procentu, tai 8 pakuotes pasiemiau blush2.gif Ilgai valgysim. Maniskis pradejo rodyt kaprizus, jei negauna, ko nori, ar numesto zaislo nepakeliu, ar geles draskyt neleidziu - tokias scenas iskelia, klykia, cypia, net kojom trypti pradejes. Kazi ar toks jau ka supranta, juokas per asaras, bet reiks kazkokiu priemoniu imtis, jei dabar taip daro, tai kas veliau bus... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 07 27, 12:29)
Sveikos, pas mus +29 doh.gif  Vaikas po pampiu ir tai slapias, jau po dusu kisu vesint kelis kart per diena. Buvom akropoly, prisipirkom misinio su -20 procentu, tai 8 pakuotes pasiemiau blush2.gif Ilgai valgysim. Maniskis pradejo rodyt kaprizus, jei negauna, ko nori, ar numesto zaislo nepakeliu, ar geles draskyt neleidziu - tokias scenas iskelia, klykia, cypia, net kojom trypti pradejes. Kazi ar toks jau ka supranta, juokas per asaras, bet reiks kazkokiu priemoniu imtis, jei dabar taip daro, tai kas veliau bus... schmoll.gif

oj dar ir kaip supranta. Aš matau kaip Gytė manimi manipuliuoja. Verkia be ašarų kol nepaimu ant rankų arba kol neatsibosta. Tai taviškis daug didesnis, manau tikai sąmoningai šokdina smile.gif Stenkis nepasiduot kaip nors, nes oj kaip vargsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 07 26, 07:44)
Labas rytas mamuliukai  bigsmile.gif

Kažkaip labai jau pasyviai pradėjom bendraut  g.gif  Reik taisyt šitą klaidą  lotuliukas.gif Pasipasakokit kaip šiltas dieneles leidžiat? Gintare K kaip atostogai einas? biggrin.gif Kas dar kur išvykusios paatostogaut? Į Jūros šventę Klaipėdoj važiuosit?  ax.gif

Sveikos mamytes smile.gif Mes savaitgaliui visi buvom isvaziave i Zarasus pas draugus i sodyba, tai mano paneles puikiai atlaike kelione, buvo ramios, nors buvo karsta ir i prieki 5val vaziavom, nes uzsukom dar i Kupiski, Rokiski paziuret, pavalgyt ir vaikus pamaitint. Sakau bus keliauninkes kaip ir teveliai smile.gif smile.gif Na o ten tai nuo ryto iki pat vakaro gryname ore buvo, labai patiko vaikams, o ir svetimoje vietoje puikiai miegojo. Mes su vyru irgi labai pailsejom, draugai toje sodyboje turi pirtele ir prudeli issikase, tai vakarais megavomes siais malonumais, saslykus kiekviena vakara kepem, diena beveik visad vandeny mirkom ir pagaliau turejau proga siek tiek pasidegint thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sky17 @ 2014 07 27, 11:29)
Sveikos, pas mus +29 doh.gif  Vaikas po pampiu ir tai slapias, jau po dusu kisu vesint kelis kart per diena. Buvom akropoly, prisipirkom misinio su -20 procentu, tai 8 pakuotes pasiemiau blush2.gif Ilgai valgysim.

Pas mus namie tai irgi 30 laipsniu... ziauriai karsta... tai siandien tuoj eisim su vaikais pas mano mama pabut, vesu pas ja, nes jau vaiku gaila, visos susilusios

O misinukams nuolaida tik viena diena buvo ar dar tebera? As irgi i prieki uzsipirkciau
Atsakyti
QUOTE(Monika0831_ @ 2014 07 29, 11:26)
Sveikos mamytes smile.gif Mes savaitgaliui visi buvom isvaziave i Zarasus pas draugus i sodyba, tai mano paneles puikiai atlaike kelione, buvo ramios, nors buvo karsta ir i prieki 5val vaziavom, nes uzsukom dar i Kupiski, Rokiski paziuret, pavalgyt ir vaikus pamaitint. Sakau bus keliauninkes kaip ir teveliai smile.gif  smile.gif Na o ten tai nuo ryto iki pat vakaro gryname ore buvo, labai patiko vaikams, o ir svetimoje vietoje puikiai miegojo. Mes su vyru irgi labai  pailsejom, draugai toje sodyboje turi pirtele ir prudeli issikase, tai vakarais megavomes siais malonumais, saslykus kiekviena vakara kepem, diena beveik visad vandeny mirkom ir pagaliau turejau proga siek tiek pasidegint thumbup.gif
Papildyta:
Pas mus namie tai irgi 30 laipsniu... ziauriai karsta... tai siandien tuoj eisim su vaikais pas mano mama pabut, vesu pas ja, nes jau vaiku gaila, visos susilusios

O misinukams nuolaida tik viena diena buvo ar dar tebera? As irgi i prieki uzsipirkciau

Saunuoliai keliauninkai!:) zaviuosi jusu didele seimyna, mes su saviske irgi visur gadtroliuojam, bet cia ner ko lygint, ji tik viena thumbup.gif
Atsakyti

Saunuoles mergytes, kad leido pailseti thumbup.gif misinukams tik viena diena, bet pradinio maitinimo misiniams (0-6 men) nuolaida nesitaiko. Kas kelis menesius paleidzia sekmadieniais sia akcija.
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 07 29, 16:29)
Saunuoles mergytes, kad leido pailseti thumbup.gif  misinukams tik viena diena, bet pradinio maitinimo misiniams (0-6 men) nuolaida nesitaiko. Kas kelis menesius paleidzia sekmadieniais sia akcija.

Gera akcija, mes paluciu uzsiperkam lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė K @ 2014 07 29, 18:49)
Gera akcija, mes paluciu uzsiperkam  lotuliukas.gif  thumbup.gif

cia sauskelnes taip vadini? blush2.gif o tu negavai maximoj -20 nuolaida metams?
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 07 29, 19:39)
cia sauskelnes taip vadini? blush2.gif o tu negavai maximoj -20 nuolaida metams?

Ne, palutes kur po uzpakaliu kloju keiciant pampersus smile.gif gavau, bet draugei atidaviau, mes angliskas sauskelnes perkam smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Mes savaitgaliui visi buvom isvaziave i Zarasus pas draugus i sodyba, tai mano paneles puikiai atlaike kelione, buvo ramios, nors buvo karsta ir i prieki 5val vaziavom, nes uzsukom dar i Kupiski, Rokiski paziuret, pavalgyt ir vaikus pamaitint. Sakau bus keliauninkes kaip ir teveliai smile.gif  smile.gif Na o ten tai nuo ryto iki pat vakaro gryname ore buvo, labai patiko vaikams, o ir svetimoje vietoje puikiai miegojo. Mes su vyru irgi labai  pailsejom, draugai toje sodyboje turi pirtele ir prudeli issikase, tai vakarais megavomes siais malonumais, saslykus kiekviena vakara kepem, diena beveik visad vandeny mirkom ir pagaliau turejau proga siek tiek pasidegint thumbup.gif
Papildyta:

O jus pienuko nebeuztenka?

Mes siandien prasilenkem prie skiepu kabineto. Jus skiepytis o mes pas gyditoja laukem. Kaip auga mazyles. Jos man nuotraukose tokios didutes atrode, o tavo vyro rankose mergyte tokia mazute pasirode. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2014 07 30, 21:52)
O jus pienuko nebeuztenka?

Mes siandien prasilenkem prie skiepu kabineto. Jus skiepytis o mes pas gyditoja laukem. Kaip auga mazyles. Jos man nuotraukose tokios didutes atrode, o tavo vyro rankose mergyte tokia mazute pasirode.  4u.gif

Misinuko viena karta per para duodu, o daugiau savo pienu maitinu.
Geras, nemaciau jusu... Kaip tavo mergyte auga?
Nuotraukose priartintos dazniausiai gaunasi, todel ir atrodo didesnes, bet man jos dabar is tikruju jau tokios nemazos atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika0831_ @ 2014 08 01, 11:20)
Misinuko viena karta per para duodu, o daugiau savo pienu maitinu.
Geras, nemaciau jusu... Kaip tavo mergyte auga?
Nuotraukose priartintos dazniausiai gaunasi, todel ir atrodo didesnes, bet man jos dabar is tikruju jau tokios nemazos atrodo smile.gif

Mes pokolkas be misinuko augame. Bet jau ir visos atsargo MP saldiklyje baiges. Papildyt jau nebera is ko. Per paskutini menesiuka nedaug priaugom, tik 600 gr. Nuo gimimo svorio dar nepadvigubinom. Priaugom 2,47 kg priaugta. Nakti liepe dar neleisti miegot ilgiau nei 4 val. Ugiu nuo broliuko tokiam amziuje neatsilieka, o svorio tai zenkliai maziau pas ja.
Atsakyti