Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

QUOTE(sky17 @ 2014 07 24, 09:58)
Esu pas daug ju buvusi blush2.gif Bet cia ta prie saules miesto tam devynaukstyje kur burimo salona turi taip man sake.
O miegam tik su pampiu ir maikute, uzkloju tik iki puses su kaldryte, nes jei isvilkus kaldra su tuo uzvalkalu kloju, nusispardo ir ledukas ryte buna smile.gif

As migdau plonam miegmaisiuke. Kaldryte butu tikrai per stora ir sitaip ner sansu nusispardyt.
Atsakyti
QUOTE(samelka @ 2014 07 24, 10:11)
Sky17, džiaugiuosi, kad reikalai gerėja!
Aš tik trumpam pasigirti atbėgau - vakar išsiauginom pirmą dantuką! Mama ir tėtis apsalę iš tos laimės  blush2.gif

na jus ir greiti thumbup.gif pas mus gydytoja sake greit dantu nebus dar, vadinasi rekimas del kietejanciu viduriuku. liepe duphalac duoti kasdien ir jau mesyte valgyt pradet. beja, esam 8,5 kg ir 68 cm, nors man atrodo, jis didesnis, lb isitempes buvo kai matavo.
Atsakyti
QUOTE(samelka @ 2014 07 24, 10 :11)
Sky17, džiaugiuosi, kad reikalai gerėja!
Aš tik trumpam pasigirti atbėgau - vakar išsiauginom pirmą dantuką! Mama ir tėtis apsalę iš tos laimės  blush2.gif

Sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sky17 @ 2014 07 24, 17:20)
na jus ir greiti thumbup.gif pas mus gydytoja sake greit dantu nebus dar, vadinasi rekimas del kietejanciu viduriuku. liepe duphalac duoti kasdien ir jau mesyte valgyt pradet. beja, esam 8,5 kg ir 68 cm, nors man atrodo, jis didesnis, lb isitempes buvo kai matavo.

Nedaug nuo mūsų teatsiliekat biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mamuliukai bigsmile.gif

Kažkaip labai jau pasyviai pradėjom bendraut g.gif Reik taisyt šitą klaidą lotuliukas.gif Pasipasakokit kaip šiltas dieneles leidžiat? Gintare K kaip atostogai einas? biggrin.gif Kas dar kur išvykusios paatostogaut? Į Jūros šventę Klaipėdoj važiuosit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 07 26, 08:44)
Labas rytas mamuliukai  bigsmile.gif

Kažkaip labai jau pasyviai pradėjom bendraut  g.gif  Reik taisyt šitą klaidą  lotuliukas.gif Pasipasakokit kaip šiltas dieneles leidžiat? Gintare K kaip atostogai einas? biggrin.gif Kas dar kur išvykusios paatostogaut? Į Jūros šventę Klaipėdoj važiuosit?  ax.gif

Labas labas! Kai tokios karstos dienos tai mes diena namuose bunam ir tik apie 7val iseinam i lauka... vakar ejom dar ir apie 22val va tada tai geris buvo wink.gif
Siandien mazius kelias val bus su mociute, mes i vyru rinktines varzybas keliausim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 26, 09:06)
Labas labas! Kai tokios karstos dienos tai mes diena namuose bunam ir tik apie 7val iseinam i lauka... vakar ejom dar ir apie 22val va tada tai geris buvo wink.gif
Siandien mazius kelias val bus su mociute, mes i vyru rinktines varzybas keliausim wink.gif

uo kaip fainiai smile.gif Norėčiau ir aš, kad man kas su vaiku nors pora valandų pabūtų, kad galėčiau atsipalaiduot, nes nors ir atrodo ramus vaikas, bet pastoviai su vaiku 24/7 ir taip jau mėnesį tai jaučiuos pervargus emociškai..
Mes tai va ruošiames į lauką. Ant 12 grįšim namo nes valgyt reiks smile.gif ir paskui gal vakare dar išlįsim, bet neaišku, nes tėvai atvažiuoja, mamukui plaukus nudažyt reiks smile.gif
Atsakyti
labas rytas, mes irgi kamuojames nuo tu karsciu doh.gif Vaikas tik su pampiu ir seilinuku ir tai slapias... Nakti net prastai miegojo, jau kelis kart i diena po vesiu dusu vargsiuka pakisu. Siandien, jei planai nesugrius, paliksiu kelioms valandoms Orestuka teveliui ir leksiu prie ezeriuko, zinoma jei rasiu su kuo, visi i palanga, klaipeda emigrave blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif o gal jau nene rytas, o diena, bet mums atleistina, mes kagik atsikelem lotuliukas.gif mes vakar jau namo gryzom, nuostabios atostogos buvo, paskutini vakara taip sauniai terasoj su draugu seima pasisedejom, kad dar jauciu pilvo presa nuo juoko thumbup.gif Kamilė tikras superbeibis.... ax.gif blush2.gif visur ejom, net i "Parselio rojaus" naktine programa!!! Pasoko su teveliu, smigo daugiau visai nakciai lotuliukas.gif tada ir mamyte su tetuku prisisoko smile.gif blush2.gif ax.gif atostogoms rasau dideli riebu 10!:)
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

nu jo vasara, kad atejo tai atejo.... dabar jau turbut nebenorim vasaros tongue.gif
nera net kur list. Mes ryte tai neisiskrapstom i lauka, tai tik vakare po 20 val. issiruosiam....

Gintare K, nu tavo Kamile tai tikrai super beibis, kad visu tokie butu mirksiukas.gif

Samelka, o kaip faina kaip dantukai taip lengvai prasibeldzia thumbup.gif

Dimute sujuokinai su savo "' islpatejusi subine"". Bandziau isisvaizduot lotuliukas.gif

as tai paskutini karta preis 2metus buvau Klaiepdoje, per juros svente, tai nezinau, man per daug zmoniu. Nu aisku koncertai ir fejerverkai fainus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bakaga @ 2014 07 26, 18:09)

Dimute sujuokinai su savo "' islpatejusi subine"". Bandziau isisvaizduot lotuliukas.gif

Sunku beįsivaizduot tokią kokia buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 07 26, 08:44)
Kažkaip labai jau pasyviai pradėjom bendraut  g.gif  Reik taisyt šitą klaidą  lotuliukas.gif Pasipasakokit kaip šiltas dieneles leidžiat?

Mes tai kepam, lašinius lydom nuo šonų biggrin.gif Va, laikrodis rodo 7:17, o termometras kambary + 27,5°C. doh.gif Į lauką irgi beišsiruošiam tik vakarais, saulei leidžiantis. Vakar buvom prie ežero su draugais palėkę, prie Judlės, tai labai smagiai laiką praleidom. Mažasis irgi vaidino super beibį, ir apsimetinėjo geriausiu vaiku pasaulyje, kuris neverkia ir balsą rodo tik kvatodamas arba guguodamas. Prie laužo šiek tiek pavakarojom wub.gif

Šiaip jaučiasi, kad vaikutis pastarosiomis dienomis neramesnis patapęs. Gal pirmam dantukui draugas kalasi kompanijon?.. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(samelka @ 2014 07 27, 07:20)
Mes tai kepam, lašinius lydom nuo šonų biggrin.gif Va, laikrodis rodo 7:17, o termometras kambary + 27,5°C.  doh.gif Į lauką irgi beišsiruošiam tik vakarais, saulei leidžiantis. Vakar buvom prie ežero su draugais palėkę, prie Judlės, tai labai smagiai laiką praleidom. Mažasis irgi vaidino super beibį, ir apsimetinėjo geriausiu vaiku pasaulyje, kuris neverkia ir balsą rodo tik kvatodamas arba guguodamas. Prie laužo šiek tiek pavakarojom  wub.gif 

Šiaip jaučiasi, kad vaikutis pastarosiomis dienomis neramesnis patapęs. Gal pirmam dantukui draugas kalasi kompanijon?.. g.gif  g.gif

Gali būti, kad greit ir antras perliukas išlįs smile.gif Mums tai maždaug 2sav tarpu dantukai po du lindo smile.gif
Atsakyti