Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

labas rytas, aciu uz palaikyma 4u.gif Deimante, man irgi kartais prisimena burejos zodziai, bet ji sake, kad gali tekti toliau pas gydytojus pavaziuot, tai ta minti nustumiu i sali. Siryt mazius pats pakakojo ir gan graziai, ziuresiu kokia snd jo nuotaika bus. Gall tikrai viduriukai ji kankina verysad.gif
Merginos, kaip bevesinti mazyliu, kai lauke iki +30 pranesa??? Ar kuri leidot ezero vandenuku pasimegauti? As vakar iki keliu pabraidyt leidau vaikui, tai vos is vandens istraukiau, kaip jam patiko lotuliukas.gif Vargsiukas per nakti sugebejo taip suprakaituoti, kad visa pilvuka isbere verysad.gif
Atsakyti
Kaip aprengus ir užklojus migdai?

O kalbant apie ežeriuką aš pati dar nesimaudžiau tik vieną kart tebraidžiau. Vienai nesinori prie vandens varyt, o ir maudymuko neturiu savo išdidėjusiai subinei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 07 24, 08:14)
Kaip aprengus ir užklojus migdai?

O kalbant apie ežeriuką aš pati dar nesimaudžiau tik vieną kart tebraidžiau. Vienai nesinori prie vandens varyt, o ir maudymuko neturiu savo išdidėjusiai subinei  unsure.gif

As siemet jau daug kartu maudziausi. Tik visada su savim pasiimu buteli vandens ir muiliuko. Tik islipus is vandens nusiplaunu krutine ir tuoj pat persirengiu.
Maziukei bandziau tik kojytes i vandeni ikisti, tai panelytei labai nepatiko.
Atsakyti
as tai net nebuvau prie ezero normaliai biggrin.gif bet dabr ieskau kokio sodybos ar kazko, varysim su vyru rugpjuti kur nors, gal i moletus, anykscius kokius... bet ne i palanga smile.gif nenorim kazkaip su Jonuku i Palanga, kur esat dar kuri atostogavusi apart Palangos, sventosios? na kur jum labai patiko?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 24, 09:24)
as tai net nebuvau prie ezero normaliai biggrin.gif  bet dabr ieskau kokio sodybos ar kazko, varysim su vyru rugpjuti kur nors, gal i moletus, anykscius kokius... bet ne i palanga smile.gif nenorim kazkaip su Jonuku i Palanga, kur esat dar kuri atostogavusi apart Palangos, sventosios? na kur jum labai patiko?smile.gif

mes kitamet i motetu berods rajona vaziuosim,susiradom grazia sodyba tai bandysim 4u.gif siais metais nesiryzom vaziuot nes kelione gautusi apie 4h nes vyras mano labai pagal taisykles vaziuoja,o dar ir sustot toletai pmperiu keitimai tai nusprendem kita met ax.gif kazkur isisaugojau nuoroda reik paieskot imesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2014 07 24, 09:42)
mes kitamet i motetu berods rajona vaziuosim,susiradom grazia sodyba tai bandysim  4u.gif siais metais nesiryzom vaziuot nes kelione gautusi apie 4h nes vyras mano labai pagal taisykles vaziuoja,o dar ir sustot toletai pmperiu keitimai tai nusprendem kita met ax.gif  kazkur isisaugojau nuoroda reik paieskot imesiu ax.gif

nu paieksok, pasidalink 4u.gif

SKY, o pas kokia tu cia bureja buvai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 24, 09:46)
nu paieksok, pasidalink  4u.gif

SKY, o pas kokia tu cia bureja buvai? g.gif

Esu pas daug ju buvusi blush2.gif Bet cia ta prie saules miesto tam devynaukstyje kur burimo salona turi taip man sake.
O miegam tik su pampiu ir maikute, uzkloju tik iki puses su kaldryte, nes jei isvilkus kaldra su tuo uzvalkalu kloju, nusispardo ir ledukas ryte buna smile.gif
Atsakyti
Sky17, džiaugiuosi, kad reikalai gerėja!

Aš tik trumpam pasigirti atbėgau - vakar išsiauginom pirmą dantuką! Mama ir tėtis apsalę iš tos laimės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(samelka @ 2014 07 24, 10:11)
Sky17, džiaugiuosi, kad reikalai gerėja!
Aš tik trumpam pasigirti atbėgau - vakar išsiauginom pirmą dantuką! Mama ir tėtis apsalę iš tos laimės  blush2.gif

wow kaip faina, sveikinimai! kaip Adomukas jauciasi? labai piktas buvo?
Atsakyti
Labas,
QUOTE(bakaga @ 2014 07 23, 19:35)
o Jus saunuoles, ziuriu ir susitikimu kiek susiorganizavot. Gaila kad praleidaom sad.gif bet manau bus dar ne vienas, tai ir mes spesim sudalyvaut :biggrin.gif

saldžiai pavydu tokias gražias nuotraukas žiūrėt, ane? ir aš kaip tu - kitam, tikėkimės sudalyvausim mirksiukas.gif
QUOTE(samelka @ 2014 07 24, 10:11)
Aš tik trumpam pasigirti atbėgau - vakar išsiauginom pirmą dantuką! Mama ir tėtis apsalę iš tos laimės  blush2.gif

super thumbup.gif
Sky17, kad taip ilgam pagerėtų 4u.gif
mes arba važiuojam į kaimą, arba svečius priiminėjam ir dar p[o Šiaulių įžymybes vežiojam doh.gif
tiesa, buvom pas neurologę - sakė, išaugs iš visko. bent jau man raminančių nepasiūlė... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-neringa: 24 liepos 2014 - 09:20
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 24, 10:12)
wow kaip faina, sveikinimai! kaip Adomukas jauciasi? labai piktas buvo?

Tfu tfu tfu (per petį tris kartus). Tik vos jautresnis ir irzlesnis, negu įprastai. Galima sakyti, nė nepajutom, kaip išlindo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samelka @ 2014 07 24, 10:22)
Tfu tfu tfu (per petį tris kartus). Tik vos jautresnis ir irzlesnis, negu įprastai. Galima sakyti, nė nepajutom, kaip išlindo  ax.gif

tai isviso saunu smile.gif tikekimes visi taip dantukai isdygs 4u.gif
Atsakyti