labas rytas, aciu uz palaikyma Deimante, man irgi kartais prisimena burejos zodziai, bet ji sake, kad gali tekti toliau pas gydytojus pavaziuot, tai ta minti nustumiu i sali. Siryt mazius pats pakakojo ir gan graziai, ziuresiu kokia snd jo nuotaika bus. Gall tikrai viduriukai ji kankina
Merginos, kaip bevesinti mazyliu, kai lauke iki +30 pranesa??? Ar kuri leidot ezero vandenuku pasimegauti? As vakar iki keliu pabraidyt leidau vaikui, tai vos is vandens istraukiau, kaip jam patiko Vargsiukas per nakti sugebejo taip suprakaituoti, kad visa pilvuka isbere
Kaip aprengus ir užklojus migdai?
O kalbant apie ežeriuką aš pati dar nesimaudžiau tik vieną kart tebraidžiau. Vienai nesinori prie vandens varyt, o ir maudymuko neturiu savo išdidėjusiai subinei
O kalbant apie ežeriuką aš pati dar nesimaudžiau tik vieną kart tebraidžiau. Vienai nesinori prie vandens varyt, o ir maudymuko neturiu savo išdidėjusiai subinei
QUOTE(dimutee @ 2014 07 24, 08:14)
Kaip aprengus ir užklojus migdai?
As siemet jau daug kartu maudziausi. Tik visada su savim pasiimu buteli vandens ir muiliuko. Tik islipus is vandens nusiplaunu krutine ir tuoj pat persirengiu.
Maziukei bandziau tik kojytes i vandeni ikisti, tai panelytei labai nepatiko.
as tai net nebuvau prie ezero normaliai bet dabr ieskau kokio sodybos ar kazko, varysim su vyru rugpjuti kur nors, gal i moletus, anykscius kokius... bet ne i palanga nenorim kazkaip su Jonuku i Palanga, kur esat dar kuri atostogavusi apart Palangos, sventosios? na kur jum labai patiko?
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 24, 09:24)
as tai net nebuvau prie ezero normaliai bet dabr ieskau kokio sodybos ar kazko, varysim su vyru rugpjuti kur nors, gal i moletus, anykscius kokius... bet ne i palanga nenorim kazkaip su Jonuku i Palanga, kur esat dar kuri atostogavusi apart Palangos, sventosios? na kur jum labai patiko?
mes kitamet i motetu berods rajona vaziuosim,susiradom grazia sodyba tai bandysim siais metais nesiryzom vaziuot nes kelione gautusi apie 4h nes vyras mano labai pagal taisykles vaziuoja,o dar ir sustot toletai pmperiu keitimai tai nusprendem kita met kazkur isisaugojau nuoroda reik paieskot imesiu
QUOTE(Miliuks @ 2014 07 24, 09:42)
mes kitamet i motetu berods rajona vaziuosim,susiradom grazia sodyba tai bandysim siais metais nesiryzom vaziuot nes kelione gautusi apie 4h nes vyras mano labai pagal taisykles vaziuoja,o dar ir sustot toletai pmperiu keitimai tai nusprendem kita met kazkur isisaugojau nuoroda reik paieskot imesiu
nu paieksok, pasidalink
SKY, o pas kokia tu cia bureja buvai?
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 24, 09:46)
Esu pas daug ju buvusi Bet cia ta prie saules miesto tam devynaukstyje kur burimo salona turi taip man sake.
O miegam tik su pampiu ir maikute, uzkloju tik iki puses su kaldryte, nes jei isvilkus kaldra su tuo uzvalkalu kloju, nusispardo ir ledukas ryte buna
Sky17, džiaugiuosi, kad reikalai gerėja!
Aš tik trumpam pasigirti atbėgau - vakar išsiauginom pirmą dantuką! Mama ir tėtis apsalę iš tos laimės
Aš tik trumpam pasigirti atbėgau - vakar išsiauginom pirmą dantuką! Mama ir tėtis apsalę iš tos laimės
QUOTE(samelka @ 2014 07 24, 10:11)
Sky17, džiaugiuosi, kad reikalai gerėja!
wow kaip faina, sveikinimai! kaip Adomukas jauciasi? labai piktas buvo?
Labas,
saldžiai pavydu tokias gražias nuotraukas žiūrėt, ane? ir aš kaip tu - kitam, tikėkimės sudalyvausim
super
Sky17, kad taip ilgam pagerėtų
mes arba važiuojam į kaimą, arba svečius priiminėjam ir dar p[o Šiaulių įžymybes vežiojam
tiesa, buvom pas neurologę - sakė, išaugs iš visko. bent jau man raminančių nepasiūlė...
QUOTE(bakaga @ 2014 07 23, 19:35)
o Jus saunuoles, ziuriu ir susitikimu kiek susiorganizavot. Gaila kad praleidaom bet manau bus dar ne vienas, tai ir mes spesim sudalyvaut :
saldžiai pavydu tokias gražias nuotraukas žiūrėt, ane? ir aš kaip tu - kitam, tikėkimės sudalyvausim
QUOTE(samelka @ 2014 07 24, 10:11)
super
Sky17, kad taip ilgam pagerėtų
mes arba važiuojam į kaimą, arba svečius priiminėjam ir dar p[o Šiaulių įžymybes vežiojam
tiesa, buvom pas neurologę - sakė, išaugs iš visko. bent jau man raminančių nepasiūlė...
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 24, 10:12)
wow kaip faina, sveikinimai! kaip Adomukas jauciasi? labai piktas buvo?
Tfu tfu tfu (per petį tris kartus). Tik vos jautresnis ir irzlesnis, negu įprastai. Galima sakyti, nė nepajutom, kaip išlindo
QUOTE(samelka @ 2014 07 24, 10:22)
Tfu tfu tfu (per petį tris kartus). Tik vos jautresnis ir irzlesnis, negu įprastai. Galima sakyti, nė nepajutom, kaip išlindo
tai isviso saunu tikekimes visi taip dantukai isdygs