Sveikinimai Eidenukui! bet jau 8 menesiai, sakes kaop greitai
Neringa su praejusiu menesiadieniu! Gal ta proga ramesnis buvo?
ir lb sveikinu Dimutee 8 men ir samelka 5 menesiu proga didzkiai berniukai jau
ir lb sveikinu Dimutee 8 men ir samelka 5 menesiu proga didzkiai berniukai jau
oj ir Samelkos Adomukui sveikinimai ) cia jau tikri vyriokai
Labas rytas
Eidenas sako ačiū
Bendradieniui taip pat spaudžiam dešinę
Kaip greitai bėga laikas Jau 8mėn mano mažylis
Eidenas sako ačiū
QUOTE(dimutee @ 2014 07 17, 09:52)
Labas rytas
Eidenas sako ačiū
Eidenas sako ačiū
oj ir mes spaudziam desine
ir zinoma prisidedam prie sveikinimui samelkos vyrukui
Papildyta:
QUOTE(vovevike @ 2014 07 17, 00:30)
nieko tokio, guziukas ir melyne gali buti. Svarbu viskas geryn
paranoja jau praejo nieko nebuvo nei guziuko nei melynes tik ta vieta buvo vakar pageltonavusi bet vaistai geltoni buvo tai gal del to
nu va nusipirkau ta dregmes oro matuokli, nu ir ka galvojate... mieste prabuvau bevik tris valandas, palikau visuose namuose pravirus langus, skersvejus padariau, nu grizau ir paziurejau o dregmes tik 50 proc... o tris valandas langai buvo atidaryti... o kauip tik skaiciau, kad auginant kudikius dregmes turi buti 60 proc...
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 17, 15:16)
nu va nusipirkau ta dregmes oro matuokli, nu ir ka galvojate... mieste prabuvau bevik tris valandas, palikau visuose namuose pravirus langus, skersvejus padariau, nu grizau ir paziurejau o dregmes tik 50 proc... o tris valandas langai buvo atidaryti... o kauip tik skaiciau, kad auginant kudikius dregmes turi buti 60 proc...
Gausi dregnus rankšluosčius dėt ant radiatorių, kad dregmės daugiau būtų
Sveikos
Semelkos Adoma ir Dimutes Eidena su menesiukais
As lekiu, lekiu ir lekiu, atrodo tai ta pamirsau, tai ana, o iki krikstynu tik pora dienu. Bet snd pasilepinom su Orestuku, jis skaniai numigo grynam ore, o as pasideginau dar pora valandikiu Rekyvoj
Semelkos Adoma ir Dimutes Eidena su menesiukais
As lekiu, lekiu ir lekiu, atrodo tai ta pamirsau, tai ana, o iki krikstynu tik pora dienu. Bet snd pasilepinom su Orestuku, jis skaniai numigo grynam ore, o as pasideginau dar pora valandikiu Rekyvoj
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 17, 15:16)
kur pirkai ir kiek mokejai? mastau ir as pirkti ant sildymo sezono
QUOTE(Miliuks @ 2014 07 17, 20:29)
kur pirkai ir kiek mokejai? mastau ir as pirkti ant sildymo sezono
Pirkau Lemonoje, pati pigiausia uz 35litus..
tai dabar esu pridejusi ir bliuda su vandeniu, ir slapia ranksluosti bet dregme tai nedideja.. turbut reikes drekintuva pirkti
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 17, 20:31)
Pirkau Lemonoje, pati pigiausia uz 35litus..
tai dabar esu pridejusi ir bliuda su vandeniu, ir slapia ranksluosti bet dregme tai nedideja.. turbut reikes drekintuva pirkti
o gal kiek per daug pergyveni? Nebent Jonukui yra kokiu ryskiu indikaciju nuo sauso oro. Siaip zmogui geriausia dregme 40-60, kudikiui 55-60, tai tiek kiek pas tave rodo manau yra pati norma. Juolab, kad vasara, karstos dienos. O pati jauti, kad oras sausas? Jeigu ne, tai vadinas viskas ok
Labas rytas
Nuo ryto apsiašarojus sėdžiu.. užtaikiau "Draugų" seriją kur Reicel gimdė.. Tai tiek emocijų sukėlė, kad net apsiašarojau, kaip maža mergaitė
Papildyta:
Vovevike sveikinimai 3-jų mėnesių proga
Nuo ryto apsiašarojus sėdžiu.. užtaikiau "Draugų" seriją kur Reicel gimdė.. Tai tiek emocijų sukėlė, kad net apsiašarojau, kaip maža mergaitė
Papildyta:
Vovevike sveikinimai 3-jų mėnesių proga