Laba ryta, Deimantei uz namus -
Mano zuikis jau antra naktis kelias val pavalgyti, o atsikelia visam, tai kai slapiu maisu trenkta jauciuosi
Kas cia apie parka kazka kalbejo? siandien apie pietus???
Labas rytas!;) as kazkaip labai jau gerai isparpiau siandien
Kas buvot TA tai sveikinimai su gerais rezultatais kai pagalvoju tai neringos koks didelis lelis mano ziogelis turbut kai bus 3 men tai svers panasiao kaip Gintares nes dabar namu svarsyklese kai pasveriam tai 5kg sveria brveik 2 men pacanas
Vakar su vyru ir Jonuki ejom i akra tipo man rubut apsipirkri bet isejau nieko nenisipirkusi
Kas buvot TA tai sveikinimai su gerais rezultatais kai pagalvoju tai neringos koks didelis lelis mano ziogelis turbut kai bus 3 men tai svers panasiao kaip Gintares nes dabar namu svarsyklese kai pasveriam tai 5kg sveria brveik 2 men pacanas
Vakar su vyru ir Jonuki ejom i akra tipo man rubut apsipirkri bet isejau nieko nenisipirkusi
Lelija - pasikeisk ir tu užrašus apie vaiką Juk jau turi gražuoliuką jau
QUOTE(dimutee @ 2014 06 27, 08:31)
Lelija - pasikeisk ir tu užrašus apie vaiką Juk jau turi gražuoliuką jau
Oj tikrai, aciu
QUOTE(indreta @ 2014 06 26, 22:02)
Sveikos nezinau po kiek laiko prisedau prie kompo, o ne prie telefono Gintare na ir coliukes jus mes pirmadieni 3 men proga irgi ejome svertis, tai mano panelyte 6500 g ir 63 cm ugio, va pana kaip auga
manasis tokio ugio buvo 3men dideles jus
Papildyta:
panos jei eisit apie pietus i akro ar berzineli parasykit man sms,prisijungciau nors trumpam
Aš važiuosiu į beržyną apie 14 val, bet tik tuo atveju jei saulė bus ir nebebus tokių negražių debesų Nors nė vienos nesu mačiusi, neuriu nė vienos nr., bet jei viskas ok ir pagal planą, gal pavyks kažkaip susipažint
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(Frėjukė @ 2014 06 27, 09:34)
Aš važiuosiu į beržyną apie 14 val, bet tik tuo atveju jei saulė bus ir nebebus tokių negražių debesų Nors nė vienos nesu mačiusi, neuriu nė vienos nr., bet jei viskas ok ir pagal planą, gal pavyks kažkaip susipažint
Labas rytas
Labas rytas
Į až parašyk kaip fb vadinies arba emailą atsiųsk pakviesiu į mūsų grupę Tada ir mes žinosim kaip atrodai ir tu žinosi ko ieškot
O mes kada eisim į lauką nežinau, priklausys kada mažius valgyt norės arba kada atsikels Tikiuos, kad kaip ir vakar dabar miegos iki 12val
QUOTE(Frėjukė @ 2014 06 27, 09:34)
Labas rytas
Labas rytas
sveika, mes irgi nuo kokios 1 tikimes islisti. ieskok blondines su sviesiai pilku vezimu (sedima dalimi)
As eisiu 12-12.30, nes tada kaip tik pietu miiegas prasides. Busiu iki 14 val.
Labas rytas,
jauciu, kad neisdrisim mes iki Berzynelio su vezimu maniskis nemegsta miegot vezime, o tiek laiko neisbus nemiegojes... gero meet'o jums
niu jo, didelis - bet tai ne nuostabu, nes mazai miega, o istisai valgo
sky17 gerai save apibudino D " ieskok blondines su sviesiai pilku vezimu"
sugalvojau ir as, kad reikia karuseles. lllelijaaa, kaip Jonukui - patinka?
jauciu, kad neisdrisim mes iki Berzynelio su vezimu maniskis nemegsta miegot vezime, o tiek laiko neisbus nemiegojes... gero meet'o jums
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 06 27, 08:03)
kai pagalvoju tai neringos koks didelis lelis
niu jo, didelis - bet tai ne nuostabu, nes mazai miega, o istisai valgo
sky17 gerai save apibudino D " ieskok blondines su sviesiai pilku vezimu"
sugalvojau ir as, kad reikia karuseles. lllelijaaa, kaip Jonukui - patinka?
Neringa jei nori kartu galim eit dviese drasiau
Į FB dar nenoriu brautis Gal vėliau
SKY, tau mane pažint būtų kur kas lengviau Aš ryški, ir vežimas rusvas klasikine važiuokle Atvažiuosiu prie darželio, su žaliu šaranu
Mažius miega, apie 13 val valgys ir tada ruošimės važiuot jei nepradės lyti. Nors šiaip ir tas vėjas man nepatinka
Kaip rengiat tokiu oru vaikučius?
SKY, tau mane pažint būtų kur kas lengviau Aš ryški, ir vežimas rusvas klasikine važiuokle Atvažiuosiu prie darželio, su žaliu šaranu
Mažius miega, apie 13 val valgys ir tada ruošimės važiuot jei nepradės lyti. Nors šiaip ir tas vėjas man nepatinka
Kaip rengiat tokiu oru vaikučius?