Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 15, 17:59)
Tai kiek jam sukilo temp? O kaop jis pradejo keistai kvepuoti? Snopuoti ar kaip?

ne daug temp tik sokinejo tai 6 dalys tai 9 dalys,tiesiog atrodo kad sunkiai kvepuoti jam,tai gydytoja ir sake kad biski dustantis,sunkiai ikvepia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2014 07 15, 18:06)
ne daug temp tik sokinejo tai 6 dalys tai 9 dalys,tiesiog atrodo kad sunkiai kvepuoti jam,tai gydytoja ir sake kad biski dustantis,sunkiai ikvepia unsure.gif

o tai antibai nuo ko? jie gi virusu nenaikina, jei nuo jusu kokiu kosuliuku ar sloga uzsikrete. Net jei kokiu karkaliuku yra gi nebutina iskart stipriu vaistu duot, ypac tokiam maziukui.
Atsakyti
Miliuks greičiau svekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovevike @ 2014 07 15, 22:58)
o tai antibai nuo ko? jie gi virusu nenaikina, jei nuo jusu kokiu kosuliuku ar sloga uzsikrete. Net jei kokiu karkaliuku yra gi nebutina iskart stipriu vaistu duot, ypac tokiam maziukui.

pati nesupratau kodel iskart antibu israse,bet ka daktare israse ta duosu o ka daryt,kitu vaistu neturiu,butu didesnis neduociau nes kitu yra o tokiam kleckui net nezinau ka duot galima..
Papildyta:
QUOTE(dimutee @ 2014 07 16, 00:40)
Miliuks greičiau svekit  4u.gif

aciu 4u.gif
lekiam su dukra i vilniu siandien tai tikiuosi tevelis susitvarkys,sirdis skauda pirma kart maziuka tiek ilgai paliksiu ir dar serganti verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mamos!! bigsmile.gif

Kokia graži diena, lauksim mamyčių Beržynėly 13:00-13:30 ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Miliuks, visų pirma sveikatytės Gabrieliukui 4u.gif wub.gif Visų antra, tėtukas tikrai susitvarkys, tik tu pergyveni 4u.gif wub.gif

Į Beržyną mielai, tik žiūrėsim kaip su maitinimu mums čia, bet aš galiu termosą ir į kelionę pasiimt bigsmile.gif Buvom mes Beržyne pirmadienį ax.gif apie +- 16 valandą. Mačiau dvi mamytes pilkais vežimais sėdimom dalim biggrin.gif Bet ar buvo ten Sky, nežinau biggrin.gif

Šiandien naktis pas mus buvo pagerinta biggrin.gif Pavalgė vaikis 23 val. , paskui 3,30 pradėjo kniurksėt, o aš nepamenu ar po 23 valandos maitinimo maitinau ar ne doh.gif Nu niekaip nepamenu doh.gif Tai jis man valgė bet nedaug pusę 4 , tada 6 irgi nepilną normą suvalgė ir miegojom abu iki pat 8 thumbup.gif 8 suvalgė kaip priklauso ir toliau miega, o aš su kava blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Mane atpažinsi lengvai su juodai žaliu Riko vežimėliu biggrin.gif ir turėčiau būti ne viena biggrin.gif
Atsakyti
Nu mes geriausiu atveju iš namų išeisim tik 14.30 unsure.gif Bet tikrai į beržyną eisim smile.gif
Atsakyti
Miliuks - kaip jums diena praėjo? g.gif

Egluze su praėjusiu mėnesiadieniu 4u.gif
As-neringa su mėnesiadieniu 4u.gif
Atsakyti
ziauriai pavargau wacko.gif
bet viskas gerai ir Gabrieliui pagerejo,tik dukrai vietoj geramu israse leidziamu ir siandien kaip tik reikejo suleisti tai is to nuovargio biski su oru suleidau tai streso turejau,bet visi nuramino kad neturetu nieko buti tik guzziukas,i pilva po oda reikejo..tai vis dar tikiuosi kad nieko nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2014 07 16, 22:54)
ziauriai pavargau  wacko.gif
bet viskas gerai ir Gabrieliui pagerejo,tik dukrai vietoj geramu israse leidziamu ir siandien kaip tik reikejo suleisti tai is to nuovargio biski su oru suleidau tai streso turejau,bet visi nuramino kad neturetu nieko buti tik guzziukas,i pilva po oda reikejo..tai vis dar tikiuosi kad nieko nebus  doh.gif

nieko tokio, guziukas ir melyne gali buti. Svarbu viskas geryn 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Eidenukui sveikinimai su 8 menesiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika0831_: 17 liepos 2014 - 07:59