Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

Mes kaime esam, kol su visais susitikom po savaites nesimatymo, tai ir savaitgalis praejo biggrin.gif musu tetukas jau gryzta, poryt jau tikriausiai visi kartu busim wub.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif musu savaitgalis irgi kaime, Naisiuose smile.gif buvom festivalyje, sventem mano gimtadieni smile.gif zodziu labai smagu buvo smile.gif patinka labai pas uosvius kaime, gera ten... viskas sava...noreciau pati Naisiusoe gyventi smile.gif o ir festivalis Naisiu kaip visada patiko man, grazu kai seimos su vaikiukais vaiksto, girtu nematysi smile.gif

Neringa, tai ko nepriejai pasilabinti?:] 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 07 13, 20:34)
Sveikinam Monikos Emilytę ir Kamilytę su antruoju mėnesiadieniu!  4u.gif  bigsmile.gif

Dimute, aciu labai! I fb ikeliau kelias nuotraukas is musu gimtadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika0831_ @ 2014 07 14, 10:00)
Dimute, aciu labai! I fb ikeliau kelias nuotraukas is musu gimtadienio smile.gif

Mačiau, pasakiškos gražuolės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 14, 08:26)
Neringa, tai ko nepriejai pasilabinti?:] 4u.gif

sveikinu su praejusiu gimtadieniu 4u.gif drinks_cheers.gif
tu giliai ilindusi buvai - mes iki tiek neprisibrovem, galvoaju, kad paskui vis vien susimatysim kur, bet didele teritorija ir nebesusikirto musu keliai smile.gif
kai tokie orai, kas gali - i kaima lekia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 07 14, 09:41)
Mačiau, pasakiškos gražuolės  wub.gif

Dimute, aciu uz komplimentus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
prisiduodam is TA - 6800g ir 65 cm 4u.gif (ana menesi nesusikalbejom kazkaip su gydyt - buvom padidine vaika biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(as-neringa @ 2014 07 15, 11:17)
Sveikutes,
prisiduodam is TA - 6800g ir 65 cm  4u.gif (ana menesi nesusikalbejom kazkaip su gydyt - buvom padidine vaika biggrin.gif)

uo koks didelis vyrutis bigsmile.gif 4u.gif

aš sumasčiau, kad pirmam puslapy reiktų bent po pirmąją mažylių vardo raidę pridėt prie mūsų aprašo.. Ir labai gėda, bet ne visų vaikučių vardus pamenu blush2.gif

Biški pakoreguosiu, nes kaikuriuos radau smile.gif

as-neringa koks vardelis? Tamaya, o jūs jau varduką sugalvojot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimutee: 15 liepos 2014 - 10:43
atejau pasiguosti verysad.gif
sergam...maziukui blogai,prirase antibijotiku tai ziuresim kaip cia mums seksis,o ryt man su dickia i vilniu,vyras liepe vaziuot sake susitvarkys o taip sirdi skauda palikti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2014 07 15, 17:10)
atejau pasiguosti  verysad.gif
sergam...maziukui blogai,prirase antibijotiku tai ziuresim kaip cia mums seksis,o ryt man su dickia i vilniu,vyras liepe vaziuot sake susitvarkys o taip sirdi skauda palikti  verysad.gif

Kas buvo??? Perpute vejukas ar kas?? Temperatura sukilo? Laikykites... zinau ka tai reiskia... 4u.gif
Atsakyti
[quote=lllelijaaa,2014 07 15, 17:13]
Kas buvo??? Perpute vejukas ar kas?? Temperatura sukilo? Laikykites... zinau ka tai reiskia... 4u.gif
[/quotenet neisivaizduoju siandin pradejo temperatura sokineti taip keistai kvepuoti tai vaziavom pas gydytoja,tik musu atostogauja tai pas budincia.. mes su vyru irgi kosciojam sakau gal apkretem verysad.gif
Papildyta:
aj beto jei kas domisi D vitaminu tyrimu tai vaiko ir moters klinikoj jis kainuoja 47lt tik nesupratau registratores ar su siuntimu butu pigiau ar ne g.gif
Atsakyti
Tai kiek jam sukilo temp? O kaop jis pradejo keistai kvepuoti? Snopuoti ar kaip?
Atsakyti