Mes kaime esam, kol su visais susitikom po savaites nesimatymo, tai ir savaitgalis praejo musu tetukas jau gryzta, poryt jau tikriausiai visi kartu busim
Sveikos gyvos musu savaitgalis irgi kaime, Naisiuose buvom festivalyje, sventem mano gimtadieni zodziu labai smagu buvo patinka labai pas uosvius kaime, gera ten... viskas sava...noreciau pati Naisiusoe gyventi o ir festivalis Naisiu kaip visada patiko man, grazu kai seimos su vaikiukais vaiksto, girtu nematysi
Neringa, tai ko nepriejai pasilabinti?:]
QUOTE(dimutee @ 2014 07 13, 20:34)
Dimute, aciu labai! I fb ikeliau kelias nuotraukas is musu gimtadienio
QUOTE(Monika0831_ @ 2014 07 14, 10:00)
Dimute, aciu labai! I fb ikeliau kelias nuotraukas is musu gimtadienio
Mačiau, pasakiškos gražuolės
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 14, 08:26)
sveikinu su praejusiu gimtadieniu
tu giliai ilindusi buvai - mes iki tiek neprisibrovem, galvoaju, kad paskui vis vien susimatysim kur, bet didele teritorija ir nebesusikirto musu keliai
kai tokie orai, kas gali - i kaima lekia
QUOTE(dimutee @ 2014 07 14, 09:41)
Mačiau, pasakiškos gražuolės
Dimute, aciu uz komplimentus
Sveikutes,
prisiduodam is TA - 6800g ir 65 cm (ana menesi nesusikalbejom kazkaip su gydyt - buvom padidine vaika )
prisiduodam is TA - 6800g ir 65 cm (ana menesi nesusikalbejom kazkaip su gydyt - buvom padidine vaika )
QUOTE(as-neringa @ 2014 07 15, 11:17)
Sveikutes,
uo koks didelis vyrutis
aš sumasčiau, kad pirmam puslapy reiktų bent po pirmąją mažylių vardo raidę pridėt prie mūsų aprašo.. Ir labai gėda, bet ne visų vaikučių vardus pamenu
Biški pakoreguosiu, nes kaikuriuos radau
as-neringa koks vardelis? Tamaya, o jūs jau varduką sugalvojot?
atejau pasiguosti
sergam...maziukui blogai,prirase antibijotiku tai ziuresim kaip cia mums seksis,o ryt man su dickia i vilniu,vyras liepe vaziuot sake susitvarkys o taip sirdi skauda palikti
sergam...maziukui blogai,prirase antibijotiku tai ziuresim kaip cia mums seksis,o ryt man su dickia i vilniu,vyras liepe vaziuot sake susitvarkys o taip sirdi skauda palikti
QUOTE(Miliuks @ 2014 07 15, 17:10)
atejau pasiguosti
Kas buvo??? Perpute vejukas ar kas?? Temperatura sukilo? Laikykites... zinau ka tai reiskia...
[quote=lllelijaaa,2014 07 15, 17:13]
Kas buvo??? Perpute vejukas ar kas?? Temperatura sukilo? Laikykites... zinau ka tai reiskia...
[/quotenet neisivaizduoju siandin pradejo temperatura sokineti taip keistai kvepuoti tai vaziavom pas gydytoja,tik musu atostogauja tai pas budincia.. mes su vyru irgi kosciojam sakau gal apkretem
Papildyta:
aj beto jei kas domisi D vitaminu tyrimu tai vaiko ir moters klinikoj jis kainuoja 47lt tik nesupratau registratores ar su siuntimu butu pigiau ar ne
[/quotenet neisivaizduoju siandin pradejo temperatura sokineti taip keistai kvepuoti tai vaziavom pas gydytoja,tik musu atostogauja tai pas budincia.. mes su vyru irgi kosciojam sakau gal apkretem
Papildyta:
aj beto jei kas domisi D vitaminu tyrimu tai vaiko ir moters klinikoj jis kainuoja 47lt tik nesupratau registratores ar su siuntimu butu pigiau ar ne
Tai kiek jam sukilo temp? O kaop jis pradejo keistai kvepuoti? Snopuoti ar kaip?