Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

QUOTE(dimutee @ 2014 07 10, 09:23)
Sveikutės  4u.gif

Orestukui su mamyte daug kantrybės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oreliai tai super, taip norėčiau į pajūrį  ax.gif  bet aišku vyras kai grįš tai ir orai bus lietingi  unsure.gif

As irgi ta pati pagalvojau, kad kai maniskis grys orai bus nekokie verysad.gif
Atsakyti
Simona kantrybes 4u.gif

dimutee ir gintare - bazuokites dviese be vyru smile.gif vaikus i gala ir lekit bent dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovevike @ 2014 07 10, 11:21)
Simona kantrybes  4u.gif

dimutee ir gintare - bazuokites dviese be vyru smile.gif vaikus i gala ir lekit bent dienai smile.gif

Gal ir neblogai butu biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai moralo atsiklausyčiau lotuliukas.gif nes prieš išvažiuodamas norėjo nusivešt, bet aš nesutikau biggrin.gif taigi pakentėt man teks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 07 10, 12:58)
Aš tai moralo atsiklausyčiau  lotuliukas.gif nes prieš išvažiuodamas  norėjo nusivešt, bet aš nesutikau biggrin.gif taigi pakentėt man teks  lotuliukas.gif

Koks savanaudis, pats isvaziaves ir tau dar moralus skaitytu schmoll.gif lotuliukas.gif maniskis neausintu burnos, nes zino, kad kaip man reiks taip as ir darysiu, zinau, sunku jam su manim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė K @ 2014 07 10, 14:24)
Koks savanaudis, pats isvaziaves ir tau dar moralus skaitytu schmoll.gif  lotuliukas.gif  maniskis neausintu burnos, nes zino, kad kaip man reiks taip as ir darysiu, zinau, sunku jam su manim ax.gif

Artimi zodziai, mes pasitariam, bet dazniausiai buna, kaip as pasakau lotuliukas.gif Sunkus ir mano charakteris blush2.gif
Atsakyti
sveikos,mes jau is pajurio thumbup.gif oras paaka bet su maziukais tik is ryto arba po 4 prie juros nes kitaip vaiku kankinimas,ziurejau kaip kiti tempia kudikius per pacius karcius ir esupratau kaip jiems vaiku negaila doh.gif
Atsakyti
Miliuks, sveiki pargįžę ir pailsėję 4u.gif

Mamos, gal turit patarimų kaip panaikinti pleiskanų luobelę galvoje? doh.gif Nes plaukučių daug ir jie ilgi doh.gif biggrin.gif Kaip per tuos plaukučius iššukuoti ar ištrinti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2014 07 10, 19:49)
Miliuks, sveiki pargįžę ir pailsėję  4u.gif

Mamos, gal turit patarimų kaip panaikinti pleiskanų luobelę galvoje?  doh.gif  Nes plaukučių daug ir jie ilgi  doh.gif  biggrin.gif  Kaip per tuos plaukučius iššukuoti ar ištrinti ?  g.gif

As tepiau jonson baby aliejuku su vata, tada po kokiu 10 min sukavau specialiai vaikams skirtu sepeciuku. Pirkau toki rinkinuka, kuriam sukos ir sepetys, sepetys su tokiais svelniais sereliais - tai kuo puikiausiai viskas issisukavo, pakako vos poros kartu ir panaikinom ta biesa thumbup.gif
Atsakyti
Bakaga su praėjusiu menesiadieniu!! blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 07 10, 21:34)
As tepiau jonson baby aliejuku su vata, tada po kokiu 10 min sukavau specialiai vaikams skirtu sepeciuku. Pirkau toki rinkinuka, kuriam sukos ir sepetys, sepetys su tokiais svelniais sereliais - tai kuo puikiausiai viskas issisukavo, pakako vos poros kartu ir panaikinom ta biesa thumbup.gif

Bet plaukučių daug ir jie ilgi, kažin kaip tas šepetys pasieks galvytę? g.gif

Labas rytas 4u.gif
Nu gi ir aš vakar sunerimau dėl drėgnų delniukų unsure.gif Prašysiu vit.D tyrimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 11 liepos 2014 - 07:20
QUOTE(Frėjukė @ 2014 07 11, 08:20)
Bet plaukučių daug ir jie ilgi, kažin kaip tas šepetys pasieks galvytę?  g.gif

Labas rytas  4u.gif
Nu gi ir aš vakar sunerimau dėl drėgnų delniukų  unsure.gif  Prašysiu vit.D tyrimo  unsure.gif

Gytes plaukai irgi ilgi, tai vargstu su ta luobele. Bandziau pries maudydama aliejumi tepti, tada su sampunu plauti ir valyti, bet sunkiai sekesi. Dabar naudoju specialu Uriage krema luobelei valyti ir tos pacios firmos sampuna, esu labai patenkinta. Pleiskaneles isbrinkina gerai, reikia pries miega istrint galvyte tuo kremu, o ryte isplaut. Visos pleiskaneles isbrinksta, bet kadangi plauku daug ir ilgi, tai pats valymo procesas vistiek sudetingas. As su virintu vandenuku drekinu vatos gabaliuka ir dar slapia po plovimo galvyte trinu, kad luobele pasikeltu, trinu ilgai ir nuobodziai, viskas i plaukus isivelia, tada trindama ir po to sukuoju su plastikinem sukytem, kad kazkiek issisukuotu pleiskanos, sepetys i slapius plaukus neilenda. Aisku vaikas ima nervuotis, tenka viska nutraukt, o luobele per visa galvyte, tai per 3 kartus (1 su aliejum, 2 su kremuku) daugiau nei puse jau iveikiau. Beje, kol plaukai slapi, tai po trynimo ir sukavimo baisiai atrodo, sukibe ir visi pleiskanelem apsivele, bet kai sdziuna, tada galima jau ir su tuo minkstu sepeteliu sukuot, pakeltos pleiskaneles isbyra ir plaukuciai pagrazeja.

Delniukai su padukais irgi dregni, geria vitamino D po 3 lasus, bet manau didins iki 4. Tyrima atsisake daryti, nes tokiai mazai sunku imti is venos krauja. Sake iki 5 lasu jei gers, tai nepadaugins, o kol nera kitu rachito pozymiu (paminksteje kauliukai maumenelio krastuose ir atsipalaidavusios kojytes) tol nereikia vaiko kamuot.
Atsakyti