Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 06, 18:37)
bet sunku man suprasti kokio siltumo turi buti tas pienas, uzsilasinu as ant rankos tai jis man visada siltas biggrin.gif

Panos o gal zinot kaip suzinoti mazdaug kameros temperatura be teemometro? Ar teks pirkti termometra?biggrin.gif noriu suzinoti nes reikia mazdaug orientuotis kiek laikyti oienuka kameroje wink.gif

Su skysčių temperatūros matavimu ranka gi paprasta - užlašini ant riešo vidinės pusės ir jauti, kad arba šilta, arba karšta. Tas šilta gali būti nuo 20 iki 37 laipsnių. Aišku, kai šilčiau, tai gerti skaniau mirksiukas.gif

Dėl temperatūros šaldytuvo kameroje radau tokį patarimą: Norėdami parinkti reikiamą temperatūrą šaldytuve ir šaldiklyje, galite pasinaudoti termometru (pavyzdžiui, vandens temperatūros matavimui). Šiam tikslui termometrą reikia pastatyti į stiklinę su vandeniu šaldytuvo centre. Šiuo atveju rodoma temperatūra labiausiai atitinka laikomų šaldytuve produktų temperatūrą. Termometro nereikia kabinti arba dėti į lentynas.
Atsakyti
Na ir niūru čia pas mus ax.gif

Šią naktį mažasis ant pilvo sumastė miegot. Kiek išsigandus buvau bet kad galvą persuko tai leidau miegot. Pradeda rūrą bandyt kelt tai tikiuos greitu metu ir šliaužiot pradės bigsmile.gif
Pradeda vis kažką panašiau šnekėt į te-te wub.gif anksčiau būdavo tetete o dabar jau į žodį virsta. Kai vardu pašaukiu vis dažniau atsaką gaunu "a", tipo "ką?" wub.gif ech auga kleckis. Kitą savaitę jau 8mėn bus. Kaip greit laikas bėga ax.gif
Papildyta:
Uj kiaulikė blush2.gif
Idda ir Confetele su praėjusiais mėnesiadieniais daug 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kazkur visos prapuoliusios,maciau ne tam forume bendrauja biski lotuliukas.gif
dimute oj saunuolis tavo maziukas 4u.gif
mes tai ryt prie juros tai siandien daug darbu reikia kol susikrausiu manta,o dar dietos laikaus tai nezinau kaip cia man pavyks nesuklupt per dvi dienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2014 07 08, 08:12)
sveikos 4u.gif
kazkur visos prapuoliusios,maciau ne tam forume bendrauja biski  lotuliukas.gif
dimute oj saunuolis tavo maziukas 4u.gif
mes tai ryt prie juros tai siandien daug darbu reikia kol susikrausiu manta,o dar dietos laikaus tai nezinau kaip cia man pavyks nesuklupt per dvi dienas g.gif

Anam forume veiksmas prasidejo, tai sulindusios ten biggrin.gif
Atsakyti
Taip taip, smalsios ir nekantrios esam tai kitoj grupėj dažnai lankomės biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif nu negaliu patiketi bet mano maziis antra nskti nueina miegoti 22val ir keliasi 4val pavalgyti o soandoen pati dar keliau 7vql nes galvojau kad krutine plys biggrin.gif stebuklas cia man biggrin.gif

O jusu vaikiukam nebuma po nakties uzsikisusi nosyte? Nu Jonukui po nakties tai uzsikisa, jokiu baubu neistraukism bet va vistiek... gal per sausas oras namuose...
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 09, 08:19)
Labas rytas wink.gif nu negaliu patiketi bet mano maziis antra nskti nueina miegoti 22val ir keliasi 4val pavalgyti o soandoen pati dar keliau 7vql nes galvojau kad krutine plys biggrin.gif stebuklas cia man biggrin.gif

O jusu vaikiukam nebuma po nakties uzsikisusi nosyte? Nu Jonukui po nakties tai uzsikisa, jokiu baubu neistraukism bet va vistiek... gal per sausas oras namuose...

Smagu, kad duoda pamiegot Jonukas smile.gif
As kas antra diena baubukus istraukiu. Kartais ju net nesimatp, bet traukiant islenda. Kvepuojant girdisi yra ar nera. Gytei jau net pradejo patikt traukimas, gal kaip zaidima priima, o gal supranta, kad geriau po to buna wink.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau Orestuka nulauzem, dantys isvarys ir mane ir vaika is proto verysad.gif Savaitgali jau verksleno, bet siandien vos ne 2 valandas pracype... ir nurofena girdziau ir dentokind daviau, tai pavarges pusvalandi numigo ir vel reke doh.gif Per visa diena tik 1,5 val miegojo. Ir dar nematau jokiu dantenu paburkimukimu ar pabalimu, bet tikrai dantys, nes rekdamas viska kisa i burnyte, trina veiduka i mane. Nejaugi visu taip skausmingai lauksim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 07 09, 22:09)
Sveikos, pagaliau Orestuka nulauzem, dantys isvarys ir mane ir vaika is proto verysad.gif Savaitgali jau verksleno, bet siandien vos ne 2 valandas pracype... ir nurofena girdziau ir dentokind daviau, tai pavarges pusvalandi numigo ir vel reke doh.gif Per visa diena tik 1,5 val miegojo. Ir dar nematau jokiu dantenu paburkimukimu ar pabalimu, bet tikrai dantys, nes rekdamas viska kisa i burnyte, trina veiduka i mane. Nejaugi visu taip skausmingai lauksim unsure.gif

Sveikatos ir kantrybes, mamuk, daug balioniuku Orestukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 07 09, 22:09)

O jetau... vargsiukas Orestukas...ir mamytei kiek kantrybes reikia...

Begam i lauka mes kol dar nekarsta wink.gif apsuksim pora raciuku wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gyvenam mes gerai, iš pavėsio neišlendam cool.gif Nes lauke vėsiau nei namie kai saulė į langus šviečia, nors roletai neatidaromi jau savaitę, vėjelis pučia, bet vis tiek doh.gif ax.gif
Savaitgalį atlaikėm svečių maratoną, sekmadienį pasiilsėjom sodyboj eglių pavėsyje, Lauke būnam nuo ankstyvo ryto iki pat 22 val. thumbup.gif

Gražios visoms dienos mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Orestukui su mamyte daug kantrybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

oreliai tai super, taip norėčiau į pajūrį ax.gif bet aišku vyras kai grįš tai ir orai bus lietingi unsure.gif
Atsakyti