Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 04, 22:49)
Visos visur atostogauja wink.gif

O as tai zinot ko bijau?;D uz 20 dienu paliksiu pirma karta savo zioga keliom valandom mamai savo, nes eisim i vyru rinktines varzybas. Tai as jau dabar prsdejau jaudintis, bijau  nes Jonukui nesu davusi is buteliuko valgyti, atrodo nemokes ir t.t. gakvoju gal reikia kada pameginti duoti? O ta pienuka uzsaldyta tai pries nakti reikes ideti i saltdytuva ir veliau kai jau jis isalks tai karstame vandens puode pasildyti, taip? Atrodo tokia smulkmena o as bijau... biggrin.gif

Is buteliuko tai mokes gerti, bet nenoriu gasdint del kitu dalyku... Labai daug kam vaikuciai lengvai valgo ir is buteliuko, ir krutines, neatsisakydami nei vieno, nei kito. Bet yra tokiu oziuku, kurie gave buteliuka, paskui i papuli piktai ziuri. Ligoninej man siule girdyt tik is saukstelio ar taureles, jokiu butelku. Kol suvalgydavo nedaug, tol taip ir dariau, paskui aptingau ir buteliuka daviau. Man buvo lengviau, bet po kiek laiko eme purtytis krutines, nors pienelio dar buvo. Gal jei buciau kantrybes turejus girdyt is saukstelio, butu kitaip viskas pasibaige. Aisku gal del vieno karto nieko ir nebus, bet tu apsvarstyk tokia alternatyva.
Atsakyti
QUOTE(vovevike @ 2014 07 05, 02:32)
Is buteliuko tai mokes gerti, bet nenoriu gasdint del kitu dalyku... Labai daug kam vaikuciai lengvai valgo ir is buteliuko, ir krutines, neatsisakydami nei vieno, nei kito. Bet yra tokiu oziuku, kurie gave buteliuka, paskui i papuli piktai ziuri. Ligoninej man siule girdyt tik is saukstelio ar taureles, jokiu butelku. Kol suvalgydavo nedaug, tol taip ir dariau, paskui aptingau ir buteliuka daviau. Man buvo lengviau, bet po kiek laiko eme purtytis krutines, nors pienelio dar buvo. Gal jei buciau kantrybes turejus girdyt is saukstelio, butu kitaip viskas pasibaige. Aisku gal del vieno karto nieko ir nebus, bet tu apsvarstyk tokia alternatyva.

Jo jo as ta tai zinau... bet manau cia dar labaj priklauso nuo kokio amziaus peadeti duoti buteliuka, jeigu pirmom dienom rai tikrai manau kad gaki arsisakyti krutines. Nu o db jonui bus beveik 3 men ir gal del vieno karto bieko nenutiks... labai labai tikiuosi..
Atsakyti
Kaip gerai berzynelyje pavesiuke pasedet smile.gif Gyte smigus, o as svori metu bandele su fanta kimsdama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovevike @ 2014 07 05, 13:49)
Kaip gerai berzynelyje pavesiuke pasedet smile.gif Gyte smigus, o as svori metu bandele su fanta kimsdama smile.gif

Nu va... prasilenkem, as katik is berzinelio wink.gif
Atsakyti
Mes siandien prie Bijotes ezero buvom, saslykus kepem, mergytes beveik visa laika pramiegojo thumbup.gif Patinka gryname ore smile.gif
Atsakyti
Labas rytas yahoo.gif

Atsibudau ryte ir atsidžiaugt negaliu, nu nejaugi sulaukėm vasaros bigsmile.gif debesiukų yra bet šilta nerealiai lauke bigsmile.gif

Kaip Jūs šiltas dieneles leidžiat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 07 06, 09:23)
Kaip Jūs šiltas dieneles leidžiat? smile.gif

Mes va issikrapstem katik is namu ir varon po pusyna pasivaikscioti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 06, 11:46)
Mes va issikrapstem katik is namu ir varon po pusyna pasivaikscioti wink.gif

Mes tai šiandien jau greit išriedėsim giminaičių lankyti, į kaimą, prie gamtos... Kažkaip kai jau grįžtam iš po kelionių mašina, papildomai pagundų eiti su vežimu pasivaikščioti nebekyla ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

tai ka su atejusia vasara thumbup.gif kazi kiek cia ji mus dziugins... g.gif

mes ir kazko piktos paskutinem dienom... gal menulis koks nepalankus vaikams rolleyes.gif
bet lauke dedam i aki be problemu. Po 3-4 val ismiegam. ir dabar po obelim miega smile.gif

o vakar buvom Naisiuose. Ten vyko festivalis - Baltu dienos. tai ziurejom riteriu kovas. vaizdelis buvo super. Zirgai aprengti kaip viduramziais, riteriai ir su visai sarvais, muzika senovine. Nu zodziu tikrai gali pasijust kaip viduramziais thumbup.gif

ir kas labiausiai patiko, kad festivalis blaivus, jokio alkholio nepardavinejo. tai praktiskai nebuvo jaunimo, arba pagyvena zmones, arba seimos su vaikais.

tai va tiek ispudziu mirksiukas.gif
Papildyta:
p.s. ir dar pamirsau...

as-neringa tau MILIJONAS 4u.gif tai kada tavo vaikinas miega? o tu pati kada pailsi? itariu daugiavaike seima nebusit ax.gif

lllelija, na as ir labai retai bet duodu is buteliuko, ir vandenuka mes is buteliuko geriam... bet kad maitinant kas pasikeistu, ar neimtu krutines tikrai nepastebejau.
Atsakyti
Kalbant apie buteliuką tai manasis gaudabo iš buteliuko ir mišinuką ir pieną, o dabar dar ir vandens. Bet nė karto nesusiduriau kad nenorėtų žįst smile.gif
Atsakyti
Nu va as jau pameginau duoti buteliuka savo ziogiukui, tai ka, is avento nevalge o is TT tiesiog issiurbe biggrin.gif bet sunku man suprasti kokio siltumo turi buti tas pienas, uzsilasinu as ant rankos tai jis man visada siltas biggrin.gif

Panos o gal zinot kaip suzinoti mazdaug kameros temperatura be teemometro? Ar teks pirkti termometra?biggrin.gif noriu suzinoti nes reikia mazdaug orientuotis kiek laikyti oienuka kameroje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 06, 18:37)
Nu va as jau pameginau duoti buteliuka savo ziogiukui, tai ka, is avento nevalge o is TT tiesiog issiurbe biggrin.gif bet sunku man suprasti kokio siltumo turi buti tas pienas, uzsilasinu as ant rankos tai jis man visada siltas biggrin.gif

Panos o gal zinot kaip suzinoti mazdaug kameros temperatura be teemometro? Ar teks pirkti termometra?biggrin.gif noriu suzinoti nes reikia mazdaug orientuotis kiek laikyti oienuka kameroje wink.gif

Pienuka rekomenduojama duoti kuno temp. Tai jei ant rankos jauti siluma, o ne karsti/salti, tai gerai smile.gif galiausiai galima ir kambario temperaturos duoti, tik ne visi vaikai toki valgo smile.gif
Atsakyti