Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

QUOTE(vovevike @ 2014 07 04, 08:15)
Aha, siandien smile.gif
Gytei irgi kazkokios sunkios dienos. Blogai miega kazko. Diena max pusvalandi vienu kartu, o nakti kol uzmiega lb muistosi, o uzmigus dar ilgai dejuoja. Nezinau kas cia jai :/ labai neramu del rachito, nes delniukai ir padukai visad dregni, daznai galvyte trina i sonus guledama ir paciam gale plaukiukai eme trintis, jau matos zymiai retesni. Pries ppuse men gydytoja neciupinejo galvytes ir refleksu netikrino, o vitamino d tik 2 lasus liepe duot, nors delniukai jau beveik nuo gimimo dreksta :/

Mums nebuvo siu pozymiu, bet kadangi vasara i vasara nepanasi, padvigubino vit D doze ir israse ilgo veikimo vitamino d, kuri reikia kas 6men isgert. Ten viena tokia ampole;)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš kaip ir Miliuks, noriu į meet'ą, bet vis nesigauna man doh.gif biggrin.gif
Ir šiandien su mielu noru prisijungčiau į beržyną, bet reikia važiuot į pardę, mėsos pirkt šašlams ir t.t. nes rytoj svečių turėsim smile.gif Ir namus reikia apsikuopt ax.gif

Buvau vakar pas ginę, tai viskas ok, sakė ten viduj taip idealiai kad net neatrodo kad būčiau gimdžiusi blush2.gif Sutarėm kitą vasarą gaudyt sesę Jokūbui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2014 07 04, 09:16)
Buvau vakar pas ginę, tai viskas ok, sakė ten viduj taip idealiai kad net neatrodo kad būčiau gimdžiusi  blush2.gif  Sutarėm kitą vasarą gaudyt sesę Jokūbui  blush2.gif

O tu buvai pas mackeliene?wink.gif) aa tai dabar jau ejau pas ja i kabineta wink.gif man irgi sako ji: kaip supratau po tokio lengvo nesrumo ir gimdymo didelio tarpo tarp vaiku nedarysit biggrin.gif

Vovevike, as prisijungsiu jeigu neuzmigsiu su Jonuku, nes kazkaip neissimiegojau, tai jauciu smigsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovevike @ 2014 07 04, 08:15)
Aha, siandien smile.gif
Gytei irgi kazkokios sunkios dienos. Blogai miega kazko. Diena max pusvalandi vienu kartu, o nakti kol uzmiega lb muistosi, o uzmigus dar ilgai dejuoja. Nezinau kas cia jai :/ labai neramu del rachito, nes delniukai ir padukai visad dregni, daznai galvyte trina i sonus guledama ir paciam gale plaukiukai eme trintis, jau matos zymiai retesni. Pries ppuse men gydytoja neciupinejo galvytes ir refleksu netikrino, o vitamino d tik 2 lasus liepe duot, nors delniukai jau beveik nuo gimimo dreksta :/

mums pakausiukas ir nuplikes delniukai dreksta labai o mums liepe tik po viena lasiuka duot nes baigia mamunelis uzaugti,geriausia manau tokiu atveju pasidaryt D vitamino tyrima,as jo prasysiu kai musu gydytoja gris is atostogu nes nesamone kazkokia,o daug irgi bijau duot kovinukuose jau viena turi D vitamino pertekliu tai sake pozymiai tokie pat kaip ir trukumo tai atsargiai mamukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 07 04, 09:52)
O tu buvai pas mackeliene?wink.gif) aa tai dabar jau ejau pas ja i kabineta wink.gif man irgi sako ji: kaip supratau po tokio lengvo nesrumo ir gimdymo didelio tarpo tarp vaiku nedarysit biggrin.gif

Taip, taip, buvau privačiam ir pas ją ax.gif

Ir kaip suprantu Jonukas kaip ir Jokūbas greit seses turės biggrin.gif nu arba brolius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 04 liepos 2014 - 09:02
QUOTE(Frėjukė @ 2014 07 04, 10:01)
Taip, taip, buvau privačiam ir pas ją  ax.gif

Ir kaip suprantu Jonukas kaip ir Jokūbas greit seses turės biggrin.gif nu arba brolius biggrin.gif

Tai bandom gaudyt kitų metų pradžioj biggrin.gif vasarį- balandį lotuliukas.gif smagiau bus pilvus kartu augint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 07 04, 10:42)
Tai bandom gaudyt kitų metų pradžioj biggrin.gif vasarį- balandį  lotuliukas.gif smagiau bus pilvus kartu augint biggrin.gif

Jokūbas per mažas bus, geriau kokiam rugpjūtį bandom , kad ant gegužės gimtų ax.gif biggrin.gif
O šiaip, tai jei pavyktų ankščiau būtų visai neblogai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2014 07 04, 10:51)
Jokūbas per mažas bus, geriau kokiam rugpjūtį bandom , kad ant gegužės gimtų  ax.gif  biggrin.gif
O šiaip, tai jei pavyktų ankščiau būtų visai neblogai  rolleyes.gif

Taip taip, bandom kita rugpjuti arba rugseji smile.gif

Miliuks, o tas tyrimas daromas nemokamai? Nes dar gydytojos neklausiau dar, bet kazkur skaiciau, kad tik suumokejus daro. Siaip tai nesuprantu kodel jo iskart nepaskiria, o pagal savo nuoziura skiria gert vitamina d ir dar visiems skirtingai :/
Atsakyti
QUOTE(vovevike @ 2014 07 04, 11:02)
Taip taip, bandom kita rugpjuti arba rugseji smile.gif

Miliuks, o tas tyrimas daromas nemokamai? Nes dar gydytojos neklausiau dar, bet kazkur skaiciau, kad tik suumokejus daro. Siaip tai nesuprantu kodel jo iskart nepaskiria, o pagal savo nuoziura skiria gert vitamina d ir dar visiems skirtingai :/

net nezinau bet jei ir kainuoja manau neturetu kalnais kainuot,lb noriu pasidaryt.man irgi atrodo kad skirti doze turetu tik po to tyrimo.
Atsakyti
Uoj nea. Mums per vėlu. Aš vėliausiai lapkritį į dekretą išeit turiu, kad į darbą grįšt nereiktų biggrin.gif
Papildyta:
Be to juk beveik metukų mažyliai jūsų bus jau tai būtų pats tas pradejimui tongue.gif
Atsakyti
Oj kaip cia jau aktyviai planuojate biggrin.gif mes geriausiu atveju manau palnuotume pradeti rugpjuti, kaip ir Jonuka nu arba rugseji, kad gimtu geguzi arba birzeli wink.gif
Atsakyti
Nu bet mamaites biski tinginiaujat smile.gif kai i macdonalda burgeriu ir bulviu pakirst, tai visos tekinom, o pasivaiksciot nei viena nenori smile.gif duokit vaikam gaivaus oro ikvept!
Atsakyti