[quote=Neeri,2006 01 29, 15:13]
Tiek daug kalbų ir tik vienas receptas
Kas sakote, kad neįmanoma, sunku iškepti šimtalapį, tai netiesa, reikia tik noro ir kantrybės
Aš labai mėgstu jį, tai pati karts nuo karto išsikepu, kai tingiu terliotis ir tampytį tešlą išsikepu mielinį šimtalapį, taip pat labai skanus ir tikrai į bulką nepanašus. O jei turiu noro pasigaminu ir tą tampomą. Ir labai didelių pastangų tampymui tikrai nereik, mėtyti taip pat tešlos nebūtina, nebent į cirko akrobatus pretenduotumėt, paprasčiausiai ko reikia tai didelio stalo
Ir geros nuotaikos.
Va aš išdrysiu truputėlį paprieštarauti
Kiek žinau, tai pagal totorius (tikrus šimtalapio ekspertus) tešlą ištampyti ir gerai išminkyti būtina, nes kitaip ne šimtalapis, o batonas gausis. Ir įgūdžiai labai praverčia
Beto pagal tikruosius šimtalapio receptus tai pirmasis variantas labiau atitinka realybę, nes vanduo į tešlą lyg ir nesipila.
Bet čia tik mano pastebėjimai, atsiprašau už kritiką
O šiaip nebijokit bandyti, nes tik darant tobulėjam. O klaidos, tai kaip sakant, kas nebando, tas ir klaidų nedaro. Galiausiai ir karštas batonas su pienu ar arbata skanu