Labai atsiprasau,neiseina jos sumazinti
QUOTE(Neryte @ 2009 01 09, 18:48)
Nesuprantu, kodel neina ieiti i 44 puslapi?
QUOTE(lotute @ 2009 01 09, 19:50)
Nesuprantu, kodel neina ieiti i 44 puslapi?
Neleidzia prieiti kad pakeisti
Kaip tu ieisi , jei nera ATSAKYTI .....man ekranas nepasislenka , tai ir rasyti ten negaliu , ir ji negali keisti nes to zodzio nebeliko
Truputi patarsiu ....pries ikeldama viska ka parasiai ir ikeli , patikrink paspaudus PERZIURETI ZINUTE .....man irgi karta taip buvo ,bet dar matesi keisti zodelis
Truputi patarsiu ....pries ikeldama viska ka parasiai ir ikeli , patikrink paspaudus PERZIURETI ZINUTE .....man irgi karta taip buvo ,bet dar matesi keisti zodelis
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 09, 18:52)
Kaip tu ieisi , jei nera ATSAKYTI .....man ekranas nepasislenka , tai ir rasyti ten negaliu , ir ji negali keisti nes to zodzio nebeliko
man visai neatidaro 44 puslapio
QUOTE(lotute @ 2009 01 09, 18:54)
man visai neatidaro 44 puslapio
Tai , kad ten nieko nesimato , tik stalo kampas ir vos vos simtalapio ...ka tu ten nori pamatyti...
Neryte , sumazink foto ir dek i sita puslapį , nes norime matyti tavo darbą
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 09, 18:57)
Tai , kad ten nieko nesimato , tik stalo kampas ir vos vos simtalapio ...ka tu ten nori pamatyti...
tau nors tiek matosi , man visai nieko nerodo, tik geltona fona
QUOTE(Neryte @ 2009 01 09, 17:48)
tu nepergyvenk ir nesijaudink,man taip ne viena karta buvo
As ir anam puslapiuke maciau
Nemoku sumazinti nuotraukos
Aisku , kokia cia beda ....mane tada rugegele isgelbejo ....kaip imontavau paveikslelį , net prakaitas ismuse
Papildyta:
Sumazink nuotrauka pries dejima 640-460 pats tas ..ir kelk cia per nauja ....juk ten duoti dydziai ( per kur keli ) .
Papildyta:
QUOTE(Neryte @ 2009 01 09, 19:01)
Nemoku sumazinti nuotraukos
Sumazink nuotrauka pries dejima 640-460 pats tas ..ir kelk cia per nauja ....juk ten duoti dydziai ( per kur keli ) .
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 09, 20:04)
Aisku , kokia cia beda ....mane tada rugegele isgelbejo ....kaip imontavau paveikslelį , net prakaitas ismuse
Papildyta:
Papildyta:
O per kur jus dedat?Nes as bandziau zinuteje ikelti