Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

fainuolis thumb_yello.gif
As jau einu minkyti tesla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 01 09, 12:46)
mano šimtalapis

user posted image

kaip skaniai atrodo bigsmile.gif , vėl noriu doh.gif
Atsakyti
Isminkiau,bet rankas tai skauda blink.gif ,jei taip reiktu kasdiena doh.gif
O jei palengvinti sau darba ir minkyti virtuviniu kombainu g.gif
Atsakyti
Ragavau, neskanus buvo, net nesaldus. Vakar buvau nusiminus, bet siandien nuotaika pasikeite ir nusprendziau kepti dar syki ax.gif tie juoduliai, tai tikrai buvo sudeges cukrus, aguonos ne vienos nebuvo isbegusios.
Cipciuk, o kokio kietumo ta tesla turi buti, nes man gavos tokia kietoka.
Atsakyti
Jau kepa bigsmile.gif
Man irgi gavosi kietoka tesla,prie ranku visai nelipo ir nesitampe g.gif ,tai kociojau,aisku gavosi skyleta,bet laukiu galutinio rezultato.Matau tik kad dabar plaukia svieste biggrin.gif
Beje,cipciukai,o kokia pas jus orkaite,gal sakau dar ir nuo orkaites priklauso temperatura ir laikas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 09 sausio 2009 - 16:38
Tai aisku , kad kiekvienoje orkaiteje kepa kitai ( ir laikas ir ant kurios pakopos deti skarda ) bet sita jus turite pacios zinoti , nujausti , tiesiog priprasti ....as saviskia nesiskundziu , netgi dziaugiuosi , elektrine , su ivairiais vantiliatorio rezimais ( bet as ju nanaudoju schmoll.gif ) , dar nesena , 3 metu .

Tesla ......na nei minksta nei kieta , man ji maloni rankai , paskui kai pakyla suminksteja , jus truputi nedadekite miltu ( saujeje ) , juk ir kiausai nera vienodo dydzio .
Atsakyti
O kokioje pakopoje geriau kepti?
Atsakyti
as tai vidutiniam lygyje kepiau, bet dabar uzskaiciau kazkur, kad jei orkaite su ventiliatorium , tai temperatura reikia sumazinti apie 20 laipsniu, tai galvoju per aukstoj temp kepiau tikriausiai g.gif
Atsakyti
Mano jau iskepe,sviesta sugere,ziuresim kas viduje,toks pakepes.As kepiau mazdaug 180 laipsniu,1h 20min. vidutiniame lygyje virsus apacia+ventiletorius.
Atsakyti
Aš per vidurį kišu , bet jokio ventiliatoriaus nejungiu schmoll.gif ( pas mane 7 pakopos ).....pjauk tu jį greičiau ploja.gif......bu nervas nelaiko laukti doh.gif
Atsakyti
Jau thumbup.gif

Truputi perkepiau ir labai labai daug aguonu dejau ant viso paskutinio sluoksnio,tai neleido tiems sluoksniams iskilti,bet visa sviesta sugere ir susidare daug karameles tongue.gif
Nemoku ikelti nuotrauku verysad.gif
Papildyta:
Mano simtalapis
user posted image
Atsakyti
idomiai g.gif
Atsakyti