Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

Nu va ir as viska susipirkau,ryt bandysiu.Bet dabar perskaiciau kad negalima perkildint,tai pirma gabaliuka tai taip,bet kol daeisiu iki kitu blink.gif . Tai gal ir man deti maziau sviesto,o jezau kiek vel klausimu iskilo swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 01 08, 19:28)
Nu va ir as viska susipirkau,ryt bandysiu.Bet dabar perskaiciau kad negalima perkildint,tai pirma gabaliuka tai taip,bet kol daeisiu iki kitu  blink.gif . Tai gal ir man deti maziau  sviesto,o jezau kiek vel klausimu iskilo  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

Nekeisk , gal tau tiks riebumas , man asmeniškai -pats tas thumbup.gif

Reikia greitai suktis , kad neperkiltų . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 19:33)
Nekeisk , gal tau tiks riebumas , man asmeniškai -pats tas  thumbup.gif

Va va, ir man kol istampiau pirmuosius, tai kiti isaugo biggrin.gif
Atsakyti
o man sukepe simtalapis verysad.gif pakepiau puse val 200laipsniu temp, paziurejau kad virsus parudo, taip graziai tas sviestukas burbuliuoja, tai pridengiau folija ir kepiau dar puse valandos ant 180laipsniu temp, istraukiu, o ten tik juoduliai plaukioja, susinervinau ir ismeciau viska lauk verysad.gif
o taip is pradziu viskas gerai gavos, ir tampes graziai, aisku biski broko padariau, o kaip be jo, gi dar man nagai ilgiausi ax.gif
nu nesiseka visai cray.gif dar tik mieles buvau pasiruosus, o jau svajojau kaip ji valgysiu cray.gif prisisvajojau...
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 20:33)
Nekeisk , gal tau tiks riebumas , man asmeniškai -pats tas  thumbup.gif

Siandien bandysiu rolleyes.gif .Tik dar iskilo klausimelis,ka daryti su razinomis,ar reikia jas kur nors pamirkyti g.gif

QUOTE(Sikste @ 2009 01 09, 00:40)
o man sukepe simtalapis verysad.gif pakepiau puse val 200laipsniu temp, paziurejau kad virsus parudo, taip graziai tas sviestukas burbuliuoja, tai pridengiau folija ir kepiau dar puse valandos ant 180laipsniu temp, istraukiu, o ten tik juoduliai plaukioja, susinervinau ir ismeciau viska lauk verysad.gif
o taip is pradziu viskas gerai gavos, ir tampes graziai, aisku biski broko padariau, o kaip be jo, gi dar man nagai ilgiausi  ax.gif
nu nesiseka visai cray.gif dar tik mieles buvau pasiruosus, o jau svajojau kaip ji valgysiu cray.gif prisisvajojau...

O kodel sukepe g.gif ,lyg viskas pagal instrukcija unsure.gif ,gal reikejo prapjauti,paziureti kas viduje darosi? Neliudek mirksiukas.gif ,gal cipciukas ka paaiskins kas ne taip buvo padaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 09 sausio 2009 - 09:54
QUOTE(Neryte @ 2009 01 09, 09:53)
Siandien bandysiu  rolleyes.gif .Tik dar iskilo klausimelis,ka daryti su razinomis,ar reikia jas kur nors pamirkyti  g.gif
O kodel sukepe  g.gif ,lyg viskas pagal instrukcija  unsure.gif ,gal reikejo prapjauti,paziureti kas viduje darosi? Neliudek  mirksiukas.gif  ,gal cipciukas ka paaiskins kas ne taip buvo padaryta.

Razinu mirkyti nereikia , jos kaip pampuskos buna po kepimo . tongue.gif

Kas cia per juoduliai unsure.gif , temperatura zema , kepimo laikas super g.gif .....o ten ne aguonos kartais buvo isbegusios ??? blink.gif .....kam tu ji ismetei vidurys tai liuks butu buves doh.gif
Atsakyti
Greiciau trauk is siuksledezes!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2009 01 08, 23:40)
o taip is pradziu viskas gerai gavos, ir tampes graziai, aisku biski broko padariau, o kaip be jo, gi dar man nagai ilgiausi  ax.gif

niu va, gal nereikėjo ismesti, o pirma paragaut, gal tik viršus pasvilo ir tiek g.gif

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 09, 10:01)
Razinu mirkyti nereikia , jos kaip pampuskos buna po kepimo . tongue.gif

aš visada numirkau razinas, tuo paciu ir nesvarumai nusiplauna ax.gif
Atsakyti
Tikrai! Man pirma karta kepant irgi juoduliai plaukiojo skardoj!!!! ten buvo pasviles man atrdo sviestas su cukrumi, na ta karamele sudege blush2.gif tada vos skarda atgramdziau, bet tai tik pirma karta taip gavosi. Reikejo tikrai prapjaut paziuret, kas ten vidury dedasi. Nors tu lyg minejai, kad lyg ragavai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 09, 11:05)
Tikrai! Man pirma karta kepant irgi juoduliai plaukiojo skardoj!!!! ten buvo pasviles man atrdo sviestas su cukrumi, na ta karamele sudege  blush2.gif tada vos skarda atgramdziau, bet tai tik pirma karta taip gavosi. Reikejo tikrai prapjaut paziuret, kas ten vidury dedasi. Nors tu lyg minejai, kad lyg ragavai  g.gif

man tik prie folijos prisvilo, nebėjo nulupti jos hihihi.gif, antrą kartą tokios klaidos nebedaryčiau blush2.gif
Atsakyti
Neeeeeeeee tai nuplauti tai aišku , kad reikia , bet mirkyti tikrai negūtina schmoll.gif
Atsakyti
mano šimtalapis

user posted image

Atsakyti