Nu va ir as viska susipirkau,ryt bandysiu.Bet dabar perskaiciau kad negalima perkildint,tai pirma gabaliuka tai taip,bet kol daeisiu iki kitu . Tai gal ir man deti maziau sviesto,o jezau kiek vel klausimu iskilo
QUOTE(Neryte @ 2009 01 08, 19:28)
Nu va ir as viska susipirkau,ryt bandysiu.Bet dabar perskaiciau kad negalima perkildint,tai pirma gabaliuka tai taip,bet kol daeisiu iki kitu . Tai gal ir man deti maziau sviesto,o jezau kiek vel klausimu iskilo
Nekeisk , gal tau tiks riebumas , man asmeniškai -pats tas
Reikia greitai suktis , kad neperkiltų .
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 19:33)
Nekeisk , gal tau tiks riebumas , man asmeniškai -pats tas
Reikia greitai suktis , kad neperkiltų .
Reikia greitai suktis , kad neperkiltų .
Va va, ir man kol istampiau pirmuosius, tai kiti isaugo
o man sukepe simtalapis pakepiau puse val 200laipsniu temp, paziurejau kad virsus parudo, taip graziai tas sviestukas burbuliuoja, tai pridengiau folija ir kepiau dar puse valandos ant 180laipsniu temp, istraukiu, o ten tik juoduliai plaukioja, susinervinau ir ismeciau viska lauk
o taip is pradziu viskas gerai gavos, ir tampes graziai, aisku biski broko padariau, o kaip be jo, gi dar man nagai ilgiausi
nu nesiseka visai dar tik mieles buvau pasiruosus, o jau svajojau kaip ji valgysiu prisisvajojau...
o taip is pradziu viskas gerai gavos, ir tampes graziai, aisku biski broko padariau, o kaip be jo, gi dar man nagai ilgiausi
nu nesiseka visai dar tik mieles buvau pasiruosus, o jau svajojau kaip ji valgysiu prisisvajojau...
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 20:33)
Nekeisk , gal tau tiks riebumas , man asmeniškai -pats tas
Reikia greitai suktis , kad neperkiltų .
Reikia greitai suktis , kad neperkiltų .
Siandien bandysiu .Tik dar iskilo klausimelis,ka daryti su razinomis,ar reikia jas kur nors pamirkyti
QUOTE(Sikste @ 2009 01 09, 00:40)
o man sukepe simtalapis pakepiau puse val 200laipsniu temp, paziurejau kad virsus parudo, taip graziai tas sviestukas burbuliuoja, tai pridengiau folija ir kepiau dar puse valandos ant 180laipsniu temp, istraukiu, o ten tik juoduliai plaukioja, susinervinau ir ismeciau viska lauk
o taip is pradziu viskas gerai gavos, ir tampes graziai, aisku biski broko padariau, o kaip be jo, gi dar man nagai ilgiausi
nu nesiseka visai dar tik mieles buvau pasiruosus, o jau svajojau kaip ji valgysiu prisisvajojau...
o taip is pradziu viskas gerai gavos, ir tampes graziai, aisku biski broko padariau, o kaip be jo, gi dar man nagai ilgiausi
nu nesiseka visai dar tik mieles buvau pasiruosus, o jau svajojau kaip ji valgysiu prisisvajojau...
O kodel sukepe ,lyg viskas pagal instrukcija ,gal reikejo prapjauti,paziureti kas viduje darosi? Neliudek ,gal cipciukas ka paaiskins kas ne taip buvo padaryta.
QUOTE(Neryte @ 2009 01 09, 09:53)
Siandien bandysiu .Tik dar iskilo klausimelis,ka daryti su razinomis,ar reikia jas kur nors pamirkyti
O kodel sukepe ,lyg viskas pagal instrukcija ,gal reikejo prapjauti,paziureti kas viduje darosi? Neliudek ,gal cipciukas ka paaiskins kas ne taip buvo padaryta.
O kodel sukepe ,lyg viskas pagal instrukcija ,gal reikejo prapjauti,paziureti kas viduje darosi? Neliudek ,gal cipciukas ka paaiskins kas ne taip buvo padaryta.
Razinu mirkyti nereikia , jos kaip pampuskos buna po kepimo .
Kas cia per juoduliai , temperatura zema , kepimo laikas super .....o ten ne aguonos kartais buvo isbegusios ??? .....kam tu ji ismetei vidurys tai liuks butu buves
Greiciau trauk is siuksledezes!!!!
QUOTE(Sikste @ 2009 01 08, 23:40)
o man sukepe simtalapis pakepiau puse val 200laipsniu temp, paziurejau kad virsus parudo, taip graziai tas sviestukas burbuliuoja, tai pridengiau folija ir kepiau dar puse valandos ant 180laipsniu temp, istraukiu, o ten tik juoduliai plaukioja, susinervinau ir ismeciau viska lauk
o taip is pradziu viskas gerai gavos, ir tampes graziai, aisku biski broko padariau, o kaip be jo, gi dar man nagai ilgiausi
nu nesiseka visai dar tik mieles buvau pasiruosus, o jau svajojau kaip ji valgysiu prisisvajojau...
o taip is pradziu viskas gerai gavos, ir tampes graziai, aisku biski broko padariau, o kaip be jo, gi dar man nagai ilgiausi
nu nesiseka visai dar tik mieles buvau pasiruosus, o jau svajojau kaip ji valgysiu prisisvajojau...
niu va, gal nereikėjo ismesti, o pirma paragaut, gal tik viršus pasvilo ir tiek
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 09, 10:01)
aš visada numirkau razinas, tuo paciu ir nesvarumai nusiplauna
Tikrai! Man pirma karta kepant irgi juoduliai plaukiojo skardoj!!!! ten buvo pasviles man atrdo sviestas su cukrumi, na ta karamele sudege tada vos skarda atgramdziau, bet tai tik pirma karta taip gavosi. Reikejo tikrai prapjaut paziuret, kas ten vidury dedasi. Nors tu lyg minejai, kad lyg ragavai
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 09, 11:05)
Tikrai! Man pirma karta kepant irgi juoduliai plaukiojo skardoj!!!! ten buvo pasviles man atrdo sviestas su cukrumi, na ta karamele sudege tada vos skarda atgramdziau, bet tai tik pirma karta taip gavosi. Reikejo tikrai prapjaut paziuret, kas ten vidury dedasi. Nors tu lyg minejai, kad lyg ragavai
man tik prie folijos prisvilo, nebėjo nulupti jos , antrą kartą tokios klaidos nebedaryčiau