Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 15:20)
mad.gif  mad.gif  mad.gif .......o dabar tau bus va kas user posted image......kas čia tau sukrito ?.....tai , kad yra tas yrisas  bigsmile.gif , butu dar pruputi pakepias būtu kietas buvęs .....nu jopvš......sakyciau tikrai š...išėjo , o dabar ...user posted image


blush2.gif nu gerai gerai jau... ir taip sikna raudona blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Da nori ?......tuoj bus mėlyna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 15:31)
Da nori ?......tuoj bus mėlyna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif


blush2.gif nelabai noriu... unsure.gif
Atsakyti
Viskas gavosi OKEI ok.gif ok.gif ok.gif .....dar kartelis , ir bus SUPER - DUPER biggrin.gif ......imk gėlyčių , kad pirdės neskaudėtu user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 15:44)
Viskas gavosi OKEI  ok.gif  ok.gif  ok.gif .....dar kartelis , ir bus SUPER - DUPER biggrin.gif ......imk gėlyčių , kad pirdės neskaudėtu user posted image


Kitas kartas manau bus per Velykas g.gif tai dabar voprosi iscio. Kita karta taisau klaidas: mieles uzpilu puse saukstelio cukraus ir saukstu pieno. Neperkildinu teslos gabaliuku. Ir kepu dar ilgiau, kol susidarys karamele. Kiek tas ilgiau, jei dabar skrudinau 1,5 val beveik blink.gif ir kokioj tempoj? Nes as kepiau tarp 180 - 200 laipsniu. Vel gal nesamoningai dariau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 14:36)
Nu gerai gerai jau, idesiu, tik va as niekaip laiko neatrandu  rolleyes.gif tuoj.

user posted image

user posted image

kas tau sukrito, o jau grožis bigsmile.gif wub.gif šakės, man iki tokio tikrai dar toli doh.gif

cipsiuk, gerai gerai paauklėk rugegele23, kad atsimintų ilgam
Atsakyti
Laba, norėjau paklausti o kokioje formoje kepate šimtalapį, bežiūrėdama ir aš taip užsimaniau biggrin.gif bandysiu jei pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 16:04)
Kitas kartas manau bus per Velykas  g.gif tai dabar voprosi iscio. Kita karta taisau klaidas: mieles uzpilu puse saukstelio cukraus ir saukstu pieno. Neperkildinu teslos gabaliuku. Ir kepu dar ilgiau, kol susidarys karamele. Kiek tas ilgiau, jei dabar skrudinau 1,5 val beveik  blink.gif ir kokioj tempoj? Nes as kepiau tarp 180 - 200 laipsniu. Vel gal nesamoningai dariau?  doh.gif


Kiek dar pakepti sunku pasakyt , jei nėra karamelės , tai reiskiasi , kad cukrus dar nedasilydė iki kiek jam reikia .....gali būti 15 min. o gal 5 min......sunku pasakyti , aš mielinius kepu 200 tem.

Papildyta:
QUOTE(Oksiukas @ 2009 01 08, 16:32)
Laba, norėjau paklausti o kokioje formoje kepate šimtalapį, bežiūrėdama ir aš taip užsimaniau biggrin.gif bandysiu jei pavyks  ax.gif


Pardėse yra Itališkos formos , apvalios , keturkampės , stačiakampės .....ju vidus tamsus , o išore raudona ( mačiau languotų ).......mes apvaliose kepame ( dugnai neišsiima ).

Papildyta:
Taip , gali būti , kad dėl to , kad sviestas tau nubėgo i kraštus , o jis tau ne per riebus ???.....tada dėk sviesto mažiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 17:58)
Kiek dar pakepti sunku pasakyt , jei nėra karamelės , tai reiskiasi , kad cukrus dar nedasilydė iki kiek jam reikia .....gali būti 15 min. o gal 5 min......sunku pasakyti , aš mielinius kepu 200 tem.


Va kai didelej skardoj pirmus du kart kepiau, tai buvo karamele. Ale as kai dariau pagal ta recepta, tai ten reikejo kept is pradziu 220-230 laipsniu, o po 20 kepimo minuciu primazint iki 200. Labai norisi to kietesio lotuliukas.gif Nu nesvarbu, bus matyt kita kart kaip kepsiu smile.gif ACIU!
Atsakyti
Riebokas is tikro... bent man, vyrui tai sake liuks lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai nuimk truputi , greičiau pasidarys yrisas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 18:07)
Tai nuimk truputi , greičiau pasidarys yrisas  tongue.gif


Aciu, pabandysiu kita karta deti kokius 400 g sviesto.
Atsakyti