QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 16:04)
Kitas kartas manau bus per Velykas
tai dabar voprosi iscio. Kita karta taisau klaidas: mieles uzpilu puse saukstelio cukraus ir saukstu pieno. Neperkildinu teslos gabaliuku. Ir kepu dar ilgiau, kol susidarys karamele. Kiek tas
ilgiau, jei dabar skrudinau 1,5 val beveik
ir kokioj tempoj? Nes as kepiau tarp 180 -
200 laipsniu. Vel gal nesamoningai dariau?
Kiek dar pakepti sunku pasakyt , jei nėra karamelės , tai reiskiasi , kad cukrus dar nedasilydė iki kiek jam reikia .....gali būti 15 min. o gal 5 min......sunku pasakyti , aš mielinius kepu 200 tem.
Papildyta:
QUOTE(Oksiukas @ 2009 01 08, 16:32)
Laba, norėjau paklausti o kokioje formoje kepate šimtalapį, bežiūrėdama ir aš taip užsimaniau
bandysiu jei pavyks
Pardėse yra Itališkos formos , apvalios , keturkampės , stačiakampės .....ju vidus tamsus , o išore raudona ( mačiau languotų ).......mes apvaliose kepame ( dugnai neišsiima ).
Papildyta:
Taip , gali būti , kad dėl to , kad sviestas tau nubėgo i kraštus , o jis tau ne per riebus ???.....tada dėk sviesto mažiau