Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 11:58)
Baisiai... kaip sukrites kazkoks...  verysad.gif tegu atvesta, tai prapjausiu, pasiziuresiu kas ten do pliurza...

sukritęs g.gif
Atsakyti
Prapjoviau, ir ziuriu visai puse velnio dar gavosi g.gif net sluoksneliai matosi siek tiek bigsmile.gif nufotkinau, bet pyrago pati pradzia, tai gal vidury bus grazesni sluoksniai. Tik karameles nesigavo, apacia tiesiog svieste plaukia unsure.gif vyras mane bent paguode, sako, svarbu skanus be galo, o isvaizda nesvarbu lotuliukas.gif sako svarbu saldus ir daaaug sviesto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 11:58)
Baisiai... kaip sukrites kazkoks...  verysad.gif tegu atvesta, tai prapjausiu, pasiziuresiu kas ten do pliurza...

Na ka , reikia krautis lagamina ir varyti i Druskininkus , rodyti kas ir kaip , nu kaip gali mieles nepakilti ????? blink.gif užmuškite nesuprantu schmoll.gif , tik žinau vieną ....jei cukraus per dauk , jis neleidzia joms iškilti .....kiek pyliai cukraus ?????......reikėjo puse arbatinio saukstelio ant tiek mielių .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 13:14)
Na ka , reikia krautis lagamina ir varyti i Druskininkus , rodyti kas ir kaip , nu kaip gali mieles nepakilti ????? blink.gif užmuškite nesuprantu  schmoll.gif , tik žinau vieną ....jei cukraus per dauk , jis neleidzia joms iškilti .....kiek pyliai cukraus ?????......reikėjo puse arbatinio saukstelio ant tiek mielių .

Sauksta kaip ir parasyta blink.gif

O dieve, ten sauksteliu parasyta, as sauksta uzpyliau , sorry verysad.gif Bet paskui teslos gabaliukai iskilo gal trigubai, ar net keturgubai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 08 sausio 2009 - 13:28
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 13:23)
Sauksta kaip ir parasyta  blink.gif

O duota visa norma ???? is kilo miltų ????.....be to jos ant staigiujų tai nepakyla schmoll.gif , padedu siltai ( radiatoriaus , pasildytos plyteles blyno ) , gal per 15-20 min. ......nors būna , kad ir greitai g.gif , cia gal nuo mielių sviezumo priklauso ???? unsure.gif

Parodija dariau iš atitirpintų , jos buvo kameroje , kol isgeriau kavos puodelį , atsisuku blink.gif , o jos jau lipa lauk is dubenėlio doh.gif ....kad suputojo ..... tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 13:23)
Sauksta kaip ir parasyta  blink.gif

O dieve, ten sauksteliu parasyta, as sauksta uzpyliau , sorry verysad.gif Bet paskui teslos gabaliukai iskilo gal trigubai, ar net keturgubai  g.gif

KIEK blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ......joptv.......tai kur jie tau tampysis doh.gif ....cia batona kepti tik reikėjo ......nereikia , kad tiek pakiltu schmoll.gif ( keturgubai blink.gif ) užtenka dvigubai mirksiukas.gif

Dėk tu ji as tau pasakysiu gerai ar blogai .....nu jeigu bus geras dirol.gif.....laikykis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 08 sausio 2009 - 13:41
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 13:13)
isvaizda nesvarbu  lotuliukas.gif sako svarbu saldus ir daaaug sviesto  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 13:35)
O duota visa norma ????  is kilo miltų ????.....be to jos ant staigiujų tai nepakyla  schmoll.gif , padedu siltai ( radiatoriaus , pasildytos plyteles blyno ) , gal per 15-20 min. ......nors būna , kad ir greitai  g.gif , cia gal nuo mielių sviezumo priklauso ???? unsure.gif

Parodija dariau iš atitirpintų , jos buvo kameroje , kol isgeriau kavos puodelį , atsisuku  blink.gif , o jos jau lipa lauk is dubenėlio  doh.gif ....kad suputojo ..... tongue.gif

man po kokių 5 min, pakilo bigsmile.gif , bet tikrai šviežios buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 13:35)
O duota visa norma ????   is kilo

Dėk tu ji as tau pasakysiu gerai ar blogai .....nu jeigu bus geras  dirol.gif.....laikykis  lotuliukas.gif

Nu gerai gerai jau, idesiu, tik va as niekaip laiko neatrandu rolleyes.gif tuoj.

Tik perspeju, cia pjauta nuo krasto, kur plonesni galai buna, kai suvynioji, tai kai atpjausiu is vidurio, idesiu ta foto ivertinimui (cia save raminu, kad gal geriau bus lotuliukas.gif ) Tai yra 4 mano simtalapis, tai sakau gal is kokio 50 karto iskepsiu gera? unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 08 sausio 2009 - 14:45
nu bet rugegele23 visai fainas tavo simtalapis ir visai nesukrites schmoll.gif ,tai dabar pasakyk esam abi kepusios simtalapi pagal ta pati recepta kuris nei tau nei man neisejo koks tarp ju skirtumas? Man tai jis toks atrodo sultingas ax.gif bigsmile.gif cia pas tave nuotraukoje ir matosi sluoksniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 01 08, 14:54)
nu bet rugegele23 visai fainas tavo simtalapis ir visai nesukrites schmoll.gif ,tai dabar pasakyk esam abi kepusios simtalapi pagal ta pati recepta kuris nei tau nei man neisejo koks tarp ju skirtumas? Man tai jis toks atrodo sultingas ax.gif  bigsmile.gif  cia pas tave nuotraukoje ir matosi sluoksniai thumbup.gif

Na ka as galiu pasakyti apie skirtuma g.gif jis yra tikrai. Sis simtalapis keptas pagal Cipciuka. Taigi, kai minkiau tesla, girdejosi oro pusleles kaip sproginejo, ir miltu nereikejo deti daugiau nei nurodyta recepte, ir aliejaus tepiausi ant ranku tik gal kokius pora kartu. Greit iskilo gabaliukai teslos, tik tampesi kazko blogai. Na ir kepant jis pakilo normaliau, nei pagal si kad kepiau praeitus simtalapius CIA. Na tik man ta karamele nesukietejo unsure.gif o taip norisi kieto stangraus pado. Kai skardoj kepiau didelej, tai ojoj gerai buvo biggrin.gif gal man apsistot ties skarda g.gif zodziu as kad prigalvoju... bet bandysiu kol gausis gerulis isvaizdos atzvilgiu, nes skonis tai thumbup.gif
Atsakyti
friends.gif first.gif ploja.gif ir as sestadieni bandysiu sita skanumeli padaryti kaip jau gausis taip bus gerai irnesakyk.gif visiems kaip matau gaunasi turetu ir man gautis didis.gif

cia reikia sakyti cypciukui aciuuuuuuuu uz sita receptuka clap_1.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
O Dieve, matau Cipciuka, man sakes... bijau.gif scare.gif
Atsakyti
mad.gif mad.gif mad.gif .......o dabar tau bus va kas user posted image......kas čia tau sukrito ?.....tai , kad yra tas yrisas bigsmile.gif , butu dar pruputi pakepias būtu kietas buvęs .....nu jopvš......sakyciau tikrai š...išėjo , o dabar ...user posted image
Atsakyti