Na ir aš vakar išbandžiau tą cipciuko šimtalapį skonis labai geras, tik kažin kodėl pas mane ne labai tie sluoksniukai matosi
Tai totoriu receptas , jie taip daro , tampo , ir žinote ant ko ???.....ant kojos ( liaškos ) , taip anksciau budavo , as tampau nes tik viena didesny stala turiu , o ant spinteles pakocioju ir perkeliu ant jau istampyto , o ant jo juk negali kocioti , kas tada gausis .....lieka tampymas .....bet man tai ne problema ....tysiasi kaip gumelė
Ji smaekokai iskilusi , kiek iziuriu foto , na tie laksteliai tokie pakoryje , tai reiskesi , kad tesla per daug pakilo , bet taip tai viskas labai liuksiška ....geras vaizdelis ( ir skonis manau taip pat )
Karsta isimk , praves virtuveje .
Ji smaekokai iskilusi , kiek iziuriu foto , na tie laksteliai tokie pakoryje , tai reiskesi , kad tesla per daug pakilo , bet taip tai viskas labai liuksiška ....geras vaizdelis ( ir skonis manau taip pat )
Karsta isimk , praves virtuveje .
O ji istraukti reikia is orkaites dar karsta,ar leisti pravesti orkaiteje?
Nu ir paskutinis klausimelis pries starta
Ar suformavus simtalapi,dar reikia kad jis pastovetu ir pakiltu siek tiek ar is karto i orkaite
Dekui uz kantrybe
Ar suformavus simtalapi,dar reikia kad jis pastovetu ir pakiltu siek tiek ar is karto i orkaite
Dekui uz kantrybe
Nu mergos, nusirausiu paskutinius plaukus Jau gyva as nuo 5 ryto praktiskai. Padariau simtalapi, kepa dabar, bet nemanau kad bus kas geriau nei ana karta... zodziu dabar gaminau pagal Cipciuko recepta. Mieles istryniau su cukrumi ir pienuko saukstu. Nieks ten man neiskilo. Supyliau tokias mieles kaip gavosi jau. Miltus dejau 405D , minkiau gal 35 minutes, net i laikrodi ziurejau. Iskilo gabaliukai gal per puse valandos, gavosi dideli! Tai gerai zinoma, bet tampyt man nesigavo... laaabai plyso... pakociojau siek tiek, tada tampiau. Bet gal reikejo gerai iskociot, praktiskai kad nereiktu tampyt nes taip tai plyso plyso plyso ir dar ant vieno laksto is tu nervu pamirsau cukraus uzbarstyt nors visumoj daugiau nei puse kg sudejau Ir palikau kilti. Mazdaug 40 minuciu. Ziuresiu kas man gausis dabar.. jauciu s...
Ir ka as netaip darau
Ir ka as netaip darau
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 11:03)
Turi kantriai laukti , kol jis vel pakyla ( 1 h) gali praeiti .....jokiu būdu nekišk kepti neiskilusio
Nu dabar tai atrodo viskas aisku
Nu ale as vepla, tai truksta zodziu
QUOTE(Neryte @ 2009 01 08, 09:41)
Nu ir paskutinis klausimelis pries starta
Dekui uz kantrybe
Dekui uz kantrybe
aš iš karto kišau į orkaitę, man gavosi liuks, pati džiaugiuosi rezultatu
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 10:03)
Turi kantriai laukti , kol jis vel pakyla ( 1 h) gali praeiti .....jokiu būdu nekišk kepti neiskilusio
nelaukiau, nebeturėjau kantrybės
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 11:10)
Nu ale as vepla, tai truksta zodziu
kas nutiko?
Papildyta:
QUOTE(Daivve @ 2009 01 08, 09:09)
Lotute...
nerealus grozis....
Pasirodo ir kocioti galima ir nereikia tampyti.. nors man tempesi kaip "tampomas" popierius.. trauki uz krasto ir tesla taip ploneja... net nemoku pasakyt. Bandysiu kociot kita karta.
nerealus grozis....
Pasirodo ir kocioti galima ir nereikia tampyti.. nors man tempesi kaip "tampomas" popierius.. trauki uz krasto ir tesla taip ploneja... net nemoku pasakyt. Bandysiu kociot kita karta.
man tampant jis plyšinėjo, tai kad nesinervuoti ir nesikankinti aš labai plonai iškočiavau, na rezultatas gavosi kaip matos
Oij, *****, jau istraukiau as ji is orkaites, ka tik nebutu puszalis... ir nesutizes... bijau ir pjaut. Man atrodo karamele nesusidare, nes ten jis plaukia svieste... Jauciu kita karta kepsiu paprastoj didelej skardoj... tada tai nors karamele aplimpa.. bijau traukt is formos net dabar... Nelemta man kept simtalapi..
Papildyta:
Ir neisbego sviestas is atidaromos formos? man net su kepimo popierium pro kakzur tekejo
Papildyta:
QUOTE(witalyli @ 2009 01 08, 09:21)
Na ir aš vakar išbandžiau tą cipciuko šimtalapį skonis labai geras, tik kažin kodėl pas mane ne labai tie sluoksniukai matosi
Ir neisbego sviestas is atidaromos formos? man net su kepimo popierium pro kakzur tekejo
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 11:47)
Oij, *****, jau istraukiau as ji is orkaites, ka tik nebutu puszalis... ir nesutizes... bijau ir pjaut. Man atrodo karamele nesusidare, nes ten jis plaukia svieste... Jauciu kita karta kepsiu paprastoj didelej skardoj... tada tai nors karamele aplimpa.. bijau traukt is formos net dabar... Nelemta man kept simtalapi..
rodyk, kaip tavo atrodo
QUOTE(lotute @ 2009 01 08, 11:50)
rodyk, kaip tavo atrodo
Baisiai... kaip sukrites kazkoks... tegu atvesta, tai prapjausiu, pasiziuresiu kas ten do pliurza...