Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

Na ir aš vakar išbandžiau tą cipciuko šimtalapį skonis labai geras, tik kažin kodėl pas mane ne labai tie sluoksniukai matosi g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tai totoriu receptas , jie taip daro , tampo , ir žinote ant ko ???.....ant kojos ( liaškos doh.gif ) , taip anksciau budavo tongue.gif , as tampau nes tik viena didesny stala turiu , o ant spinteles pakocioju ir perkeliu ant jau istampyto , o ant jo juk negali kocioti , kas tada gausis blink.gif .....lieka tampymas .....bet man tai ne problema ....tysiasi kaip gumelė tongue.gif

Ji smaekokai iskilusi , kiek iziuriu foto , na tie laksteliai tokie pakoryje , tai reiskesi , kad tesla per daug pakilo , bet taip tai viskas labai liuksiška thumbup.gif ....geras vaizdelis bigsmile.gif ( ir skonis manau taip pat tongue.gif )

Karsta isimk , praves virtuveje .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 08 sausio 2009 - 09:28
O ji istraukti reikia is orkaites dar karsta,ar leisti pravesti orkaiteje?
Atsakyti
Nu ir paskutinis klausimelis pries starta blush2.gif
Ar suformavus simtalapi,dar reikia kad jis pastovetu ir pakiltu siek tiek ar is karto i orkaite blush2.gif
Dekui uz kantrybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 08 sausio 2009 - 09:42
Turi kantriai laukti , kol jis vel pakyla ( 1 h) gali praeiti .....jokiu būdu nekišk kepti neiskilusio schmoll.gif
Atsakyti
Nu mergos, nusirausiu paskutinius plaukus unsure.gif Jau gyva as nuo 5 ryto praktiskai. Padariau simtalapi, kepa dabar, bet nemanau kad bus kas geriau nei ana karta... zodziu dabar gaminau pagal Cipciuko recepta. Mieles istryniau su cukrumi ir pienuko saukstu. Nieks ten man neiskilo. Supyliau tokias mieles kaip gavosi jau. Miltus dejau 405D , minkiau gal 35 minutes, net i laikrodi ziurejau. Iskilo gabaliukai gal per puse valandos, gavosi dideli! Tai gerai zinoma, bet tampyt man nesigavo... laaabai plyso... pakociojau siek tiek, tada tampiau. Bet gal reikejo gerai iskociot, praktiskai kad nereiktu tampyt g.gif nes taip tai plyso plyso plyso verysad.gif ir dar ant vieno laksto is tu nervu pamirsau cukraus uzbarstyt g.gif nors visumoj daugiau nei puse kg sudejau lotuliukas.gif Ir palikau kilti. Mazdaug 40 minuciu. Ziuresiu kas man gausis dabar.. jauciu s...

Ir ka as netaip darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 11:03)
Turi kantriai laukti , kol jis vel pakyla ( 1 h) gali praeiti .....jokiu būdu nekišk kepti neiskilusio schmoll.gif

Nu dabar tai atrodo viskas aisku thumbup.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ale as vepla, tai truksta zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 01 08, 09:41)
Nu ir paskutinis klausimelis pries starta  blush2.gif
Ar suformavus simtalapi,dar reikia kad jis pastovetu ir pakiltu siek tiek ar is karto i orkaite  blush2.gif
Dekui uz kantrybe  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš iš karto kišau į orkaitę, man gavosi liuks, pati džiaugiuosi rezultatu yahoo.gif

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 10:03)

nelaukiau, nebeturėjau kantrybės hihihi.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 11:10)
Nu ale as vepla, tai truksta zodziu  doh.gif

kas nutiko? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivve @ 2009 01 08, 09:09)
Lotute...

nerealus grozis....
Pasirodo ir kocioti galima ir nereikia tampyti.. nors man tempesi kaip "tampomas" popierius.. trauki uz krasto ir tesla taip ploneja... net nemoku pasakyt. Bandysiu kociot kita karta.

hi.gif
man tampant jis plyšinėjo, tai kad nesinervuoti ir nesikankinti aš labai plonai iškočiavau, na rezultatas gavosi kaip matos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Oij, *****, jau istraukiau as ji is orkaites, ka tik nebutu puszalis... ir nesutizes... bijau ir pjaut. Man atrodo karamele nesusidare, nes ten jis plaukia svieste... Jauciu kita karta kepsiu paprastoj didelej skardoj... tada tai nors karamele aplimpa.. bijau traukt is formos net dabar... Nelemta man kept simtalapi..
Papildyta:
QUOTE(witalyli @ 2009 01 08, 09:21)
Na ir aš vakar išbandžiau tą cipciuko šimtalapį skonis labai geras, tik kažin kodėl pas mane ne labai tie sluoksniukai matosi  g.gif

user posted image

user posted image

Ir neisbego sviestas is atidaromos formos? blink.gif man net su kepimo popierium pro kakzur tekejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 08, 11:47)
Oij, *****, jau istraukiau as ji is orkaites, ka tik nebutu puszalis... ir nesutizes... bijau ir pjaut. Man atrodo karamele nesusidare, nes ten jis plaukia svieste... Jauciu kita karta kepsiu paprastoj didelej skardoj... tada tai nors karamele aplimpa.. bijau traukt is formos net dabar... Nelemta man kept simtalapi..

rodyk, kaip tavo atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 08, 11:50)
rodyk, kaip tavo atrodo  bigsmile.gif

Baisiai... kaip sukrites kazkoks... verysad.gif tegu atvesta, tai prapjausiu, pasiziuresiu kas ten do pliurza...
Atsakyti