Šimtalapį namuose pasigamint tikrai įmanoma, tikrai ne iš pirmo ir ne iš anto karto Tiesiog reikia imt ir bandyt daryt tol, kol galiausiai išeis toks, kokio nori
... tai ar bus kokios "bobutes" koordinates Vilniuje? galima ir i az, jei cia nesinori skelbti del kokiu nors priezasciu. Ir as tikro gero, ribaus simtalapio labai noriu...
QUOTE(Inguole @ 2005 04 12, 11:11)
... tai ar bus kokios "bobutes" koordinates Vilniuje? galima ir i az, jei cia nesinori skelbti del kokiu nors priezasciu. Ir as tikro gero, ribaus simtalapio labai noriu...
Aš pats ne iš Vilniaus, ir nežinau, kur Vilniuj kepa. Va, dzūkijoj tai žinau pora gerų kepėjėlių
QUOTE(Destruktor @ 2005 04 12, 21:45)
Aš pats ne iš Vilniaus, ir nežinau, kur Vilniuj kepa. Va, dzūkijoj tai žinau pora gerų kepėjėlių
As daznai vazineju ten, gal gali pasakyt keleta geru kepejeliu
Ir man, ir man prasau tas Dzukijos kepejeles nurodyti
QUOTE(Inguole @ 2005 04 12, 10:11)
Galiu duoti koordinates Auktadvaryje . Kepa nuostabiai (totoriu ten taip pat yra).
Aš šventėms užsisakau ir iš Vilniaus važiuoju pasiimti. Kaina buvo apie 50Lt, bet jis didelis ir be proto skanus
Jei domins parašyk į AŽ.
Temos apie šį kulinarinį šedevrą forume neradau
Gal yra žinančių šio kepinio receptą arba jį kepančių, arba žinančių, kur galima užsisakyti skanų šimtalapį.
Ačiū už atsakymus
Gal yra žinančių šio kepinio receptą arba jį kepančių, arba žinančių, kur galima užsisakyti skanų šimtalapį.
Ačiū už atsakymus
QUOTE(Shalimar @ 2005 08 17, 11:50)
vadinasi esu visiška keverza...
einu keistis niką
Mes su vyru kai paragavom J. Gulbinienės firmos šimtalapio, tai dabar kur kokia proga, tai tik šį pyragą ir perkam, visi tortai pasidarė nebeskanūs O aš dar su vaiku į parką pro tą firmą važiuoju, tai sunku susilaikyti neužsukus. Jei su vyru einam, tai tas pirmas mane nutempia. Žodžiu, vienos išlaidos
Gal galit kas paaiškinti kaip tuos lapus tampyti? Gal kas nuotrauku turit?