Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 07, 20:03)
Tiesa, o kada suprast, kada jis jau iskepes gerai? Nes as pagaliuka smeigiu, ale ten vistiek jis nuo sviesto dregnas buna  doh.gif Virsus apskrunda, valanda kepa, ir isjungiu.


Kai pakepa per ilgai , tai tas irisas sulipdo dantis doh.gif kietas būna , o sausas jis nebūna ( tiek sviesto doh.gif ) , aš kepu apie 1 h. kartais truputi ilgiau , ir traukiu lauk , rugegėle , o tu su pagaliuku tikrini lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....turbūt tik tu taip gali sugalvoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif .....tas pats , kas ikišti į sriubą ir pažiūrėti ar išvirus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....tik neužpyk aš nepiktybiškai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 07, 20:12)
vat vat ir man idomu, aš kepiau apie valanda dvidešimt, kaži ar nebus perkepęs g.gif kitą kartą jaučiu dėsiu mažiau sviesto, nes visas pyragas tiesiog virė jame  blush2.gif , einu pjaut ir žiūrėt kas gavosi  blush2.gif

laukiam laukiam nuotraukeles 4u.gif
Atsakyti
Sakykit ,o sitas :
500g. miltu
25g. mieliu
125 mlg. pieno
2 su puse kiausiniu
1 stikline aguonu
500kg. sviesto ( gali buti per pus su EVE) butinai 82%
300g . cukraus
razinu ( pora saujeliu)

jusu duotas receptas pilnai normai,ar is tiek is kiek jus darote,t.y. puse normos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 07 sausio 2009 - 20:49
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 20:25)
Kai pakepa per ilgai , tai tas irisas sulipdo dantis  doh.gif kietas būna , o sausas jis nebūna ( tiek sviesto  doh.gif ) , aš kepu apie 1 h. kartais truputi ilgiau , ir traukiu lauk , rugegėle , o tu su pagaliuku tikrini lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ....turbūt tik tu taip gali sugalvoti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .....tas pats , kas ikišti į sriubą ir pažiūrėti ar išvirus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ....tik neužpyk aš nepiktybiškai 4u.gif  4u.gif  4u.gif


Tyciokites, tyciokites unsure.gif unsure.gif unsure.gif kad nezinojau kaip paziuret ar iskepes, tai as su pagaliuku padraskiau biski lotuliukas.gif
Atsakyti
Na rodau savo šedevrą blush2.gif
Čia kaip atrodė, kai ištraukiau iš orkaitės ir noriu parodyti kiek buvo sviesto bigsmile.gif
user posted image
Na o čia ištrauktas iš keptuvės ir truputi pabarstytas cukraus pudra 4u.gif
user posted image
Perpjautas ax.gif
user posted image
skonis gavosi labai panašus į tą kurį valgiau per šventes, tik man nelabai gavosi tas irisinis paplotėlis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 07 sausio 2009 - 20:58
Koks grazus wub.gif as visad isverciu ant folijos, bet man ji paksui prilimpa. As kepsiu ant kepimo popieriaus, nes mano forma atidaromais krastais, tai kad neisbegtu sviestas. Nusipirkau 30 cm skersmens.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 07, 21:04)
Koks grazus  wub.gif as visad isverciu ant folijos, bet man ji paksui prilimpa. As kepsiu ant kepimo popieriaus, nes mano forma atidaromais krastais, tai kad neisbegtu sviestas. Nusipirkau 30 cm skersmens.

ačiukas už įvertinimą, man tai pirmas kartas kai tokį dariau, tai ir pirštus nusideginau, bet niekis, svarbu kad labai patenkinta likau savo pirmu blynu blush2.gif
O formos aš neturiu, tai teko suktis iš padėties ir kepiau bauerio keptuvėj blush2.gif
Atsakyti
viskas swoon.gif swoon.gif nu jau grozisssssssssssssss 4u.gif wub.gif sestadieni darysiu pioneer.gif bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 07, 22:07)
ačiukas už įvertinimą, man tai pirmas kartas kai tokį dariau, tai ir pirštus nusideginau, bet niekis, svarbu kad labai patenkinta likau savo pirmu blynu  blush2.gif
O formos aš neturiu, tai teko suktis iš padėties ir kepiau bauerio keptuvėj  blush2.gif

Nu labai thumbup.gif
O kokio skersmens tavo keptuve? Is kokios normos kepei,is tos kur duota recepte g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 01 07, 21:20)
Nu labai  thumbup.gif
O kokio skersmens tavo keptuve? Is kokios normos kepei,is tos kur duota recepte  g.gif

iš tos iš tos normos, man atrodo kad tai puse normos ir yra, tik daryk ne penkis sluoksnius, o šešis mirksiukas.gif
o keptuvė 28 skersmens 4u.gif
kitą kartą mažiau cukraus desiu ir mažiau sviesto, nes tikrai manau kad per daug blush2.gif
truputi atšalo, tai ir iriso atsirado bigsmile.gif , mergaitės, jau pusės nebėra verysad.gif , MB pasidarbavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 01 07, 20:45)
Sakykit ,o sitas :
500g. miltu
25g. mieliu
125 mlg. pieno
2 su puse kiausiniu
1 stikline aguonu
500kg. sviesto ( gali buti per pus su EVE) butinai 82%
300g . cukraus
razinu ( pora saujeliu)

  jusu duotas receptas pilnai normai,ar is tiek is kiek jus darote,t.y. puse normos?


Pusia normos .

Lotute .....super wub.gif , nesitiki , kad pirmas kartas schmoll.gif , cukraus nemazink , nebus iriso unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 07 sausio 2009 - 21:38
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 21:35)
Pusia normos .

Lotute .....super  wub.gif , nesitiki , kad pirmas kartas schmoll.gif  , cukraus nemazink , nebus iriso  unsure.gif .

tikrai pirmas kartas blush2.gif , tik aš netampiau tešlos, nes man ji vistiek plyšinėjo, o paprasčiausiai labai plonai iškočiojau ją blush2.gif
gerai cukraus nedesiu mažiau, bet sviesto tai tikrai dėsiu, nes man šimtapalis skendo riebaluose blush2.gif
Atsakyti