Ojoj koks grozis! Jau per ekrana kvapa uzuodziu... Tik sventes praejo, o jau vel norisi saldumynu, tokius vaizdus pamacius
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 10:37)
Skanus velniukstis .....
Matosi, kad skanus nors aš jo ir nesu ragavusi tik man patiktų su dauuuuuug aguonų
NORIU!!!
na grozis neapsakytas bet man nesigauna sluoksniai nors istampiau tesla kaip popierius buvo ,tiesa tik kepiau pagal kitoki recepta reiks gal isbandyti jusu recepta . jau taiiiiiiiiiiiiiiippppp noriu
QUOTE(kisule @ 2009 01 06, 21:53)
na grozis neapsakytas bet man nesigauna sluoksniai nors istampiau tesla kaip popierius buvo ,tiesa tik kepiau pagal kitoki recepta reiks gal isbandyti jusu recepta . jau taiiiiiiiiiiiiiiippppp noriu
Gal pagal ta pati kepem, nes ir man sluoksniai nesigavo as kepiau pagal toki, kur vaizdziai pavaizduota kaip daryt. Per google radau.
niuuuu kepsiu ir aš ryt susipirksiu produktus ir kibsiu darban
tikiuosiu grįšiu tik su fotkėm, o ne su begalybe klausimų
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 06, 11:34)
Koks grazuolis... kada man taip gausis... nu ketvirtadieni bus bandymas.. ziuresim kas gausis...
aš galvoju savaitgalį meginti daryti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 17:12)
Nebėra grožio ......suniamniojom.....rodos sūnus vėl prašys , kad kepčiau .....atvažiavo , pamatė ir apsiseilėjo .....sako " gerai , kad spėjau laiku , o tai šūduką bučiau gavęs "
Nieko .....trys valandos ir vėl bus .....
Nieko .....trys valandos ir vėl bus .....
jei nebutų sunku, gal galėtumėt nufotografuoti kaip tie ištampyti lakštai atrodo
QUOTE(violence @ 2009 01 06, 22:30)
niuuuu kepsiu ir aš ryt susipirksiu produktus ir kibsiu darban
aš jau vakar pusę susipirkau
Cipciuk, jus esate pati ziauriausia, siame forume sutikta moteris Tiesiog budelis, zudantis su nuotraukomis
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 22:43)
Pabandykite pagal mano ......tikrai paprasta , tik zinokite sviesto aš negailiu , jis jame verda kai kepa .
O JUOS TAMPOTE KAI TIE GABALIUKAI TESLOS BUNA GERAI ISKILE ???? (beveik trigubai ).
As jau idejusi foto , pasiziurek ....tik ten jau visi , vienas ant kito , paruosti vynioti .
O JUOS TAMPOTE KAI TIE GABALIUKAI TESLOS BUNA GERAI ISKILE ???? (beveik trigubai ).
As jau idejusi foto , pasiziurek ....tik ten jau visi , vienas ant kito , paruosti vynioti .
sudėtus vieną ant kito radau
cipsiuk, o tai iš pradžių tą tešlą pakočioji o poto tampai ar kaip?
QUOTE(lotute @ 2009 01 06, 22:48)
sudėtus vieną ant kito radau
Stala ištepi gausiai aliejumi ( ne sviestu ) , ir ant jo dedi gabalėlį pakilusios ir rankomis suformuotos i ( žemaičiu blyna panašų) tešlos gabalėlį, pakočioji 30 cm. blyna , padedi kočėlą ir pradedi tampyti iki laikraščio plonumo ( pirštų galiukais ) , sekantį blyna jau kočioji ant kito paviršiaus ( spintelės) , perkeli i centra ištampyto blyno , ir viskas iš pradžių , perkelti galite susukta ant kočėlo ( aš to nedarau ) .
Klauskite jei kas neaišku