sveikos mamytes su naujais visas
vakar kepiau ir as is tos puses normos labai jau mazas gabalelis teslos isejo,bet kaip padalinau i 6 dalis,dar pakilo truputi,iskociojau picos dydzio laksta,suvilgiau aliejum abi puses,o poto aplink ratuku tampiau tampiau,ir super gerai issitempe,tikrai kaip laikrascio storio ,ir dydzio pakankamo.o skonis pasakiskas(na truputi perkepiau,bet nieko).
tik as is pradziu sumaliau aguonas. sudejau sviesta aguonas ir cukru ,ir visa ta mase pakaitinau (na o poto ejau skaityt kaip kepti )su ja ir sutepiau lakstus
tik neturejau fotiko,tai nenufotkinau,o siaip tai sulaukiau sveciu ir dingo mano simtalapis
Skaičiau šiandie šią temukę... Man buvo įdėję lauktuvių šimtalapį... Bet pas mane aguonų buvo kiekvienam sluosnyje Tai jaučiu buvo dėta tapr kiekvieno tešlos sluoksnio.... Skanumėlis neišpasakytas Ale pačiai kept dar nepribrendo reikalas
QUOTE(laurechka @ 2009 01 02, 00:15)
Skaičiau šiandie šią temukę... Man buvo įdėję lauktuvių šimtalapį... Bet pas mane aguonų buvo kiekvienam sluosnyje Tai jaučiu buvo dėta tapr kiekvieno tešlos sluoksnio.... Skanumėlis neišpasakytas Ale pačiai kept dar nepribrendo reikalas
As irgi dedu i kiekviena sluoksni, man taip daug skaniau
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 21:44)
Na cia ir kalbeti nera ka , net lygyti .....bet kaimu ne visi turi
tai jau taip, uztat kai si piraga kepa mociute kaime tai buna svente visiem
QUOTE(JUSTE* @ 2009 01 02, 19:32)
tai jau taip, uztat kai si piraga kepa mociute kaime tai buna svente visiem
Noriu simtalapio !!!! ..... turbut reikes minkyti tesliuke
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 02, 20:38)
Noriu simtalapio !!!! ..... turbut reikes minkyti tesliuke
As irgi vel uzsimaniau Kaip tik turiu sviezio kaimisko pieno, kiausiniu, sviesto... Be truksta tik krosnies
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 02, 19:42)
As irgi vel uzsimaniau Kaip tik turiu sviezio kaimisko pieno, kiausiniu, sviesto... Be truksta tik krosnies
O man visko ....bet vistiek skanus velniukstis gaunasi
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 02, 19:49)
As tai tingiu su juo uzsiimt, bet reiks irgi kuria diena..
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 02, 19:51)
As tai tingiu su juo uzsiimt, bet reiks irgi kuria diena..
Kai per Kaledas pavariau tai viena susukti atrodo vieni juokai
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 02, 20:57)
Kai per Kaledas pavariau tai viena susukti atrodo vieni juokai
Oi, as tai viena kol padarau - tai gerokai pavargstu, o tu tiek uzsakymu turbut turejai... O kur dar be visu simtalapiu tortai! Daug stiprybes reikia...