As stikliniuose nebandziusi , negaliu patarti ......pirma blyna tu gali pilnai iskocioti ant stalo , antra , ant kitos vietos truputi pakocioji , po to rankomis perkeli ant jau iskocioto blyno ( padedi i viduri ) ir atsargiai pirstu galiukais is leto tempi i krastus , kuo daugiau zmoniu ta daro tuo lengviau .....apstoja stala ir is visu pusiu tampo .
Jau nemazai laiko planuoju, svajoju sita sedevra pabandyti issikepti, bet.. Nesiryztu, atrodo, labai sudetinga, bijau, kad nesigaus
QUOTE(Raile @ 2008 12 29, 13:08)
Jau nemazai laiko planuoju, svajoju sita sedevra pabandyti issikepti, bet.. Nesiryztu, atrodo, labai sudetinga, bijau, kad nesigaus
VISKAS BUS GERAI .......jei nedarysi tai ir nezinosi gavosi jis ar ne , Inocka pirma karta dare ir va koks liuksiskas isejo
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 29, 14:03)
As stikliniuose nebandziusi , negaliu patarti ......pirma blyna tu gali pilnai iskocioti ant stalo , antra , ant kitos vietos truputi pakocioji , po to rankomis perkeli ant jau iskocioto blyno ( padedi i viduri ) ir atsargiai pirstu galiukais is leto tempi i krastus , kuo daugiau zmoniu ta daro tuo lengviau .....apstoja stala ir is visu pusiu tampo .
Viską supratau Ačiū labai už tokį operatyvumą
Nu ką, teks pabūti banditu ir kepti stiklinėje formoje, nes kitokios neturiu Rezultato fotkių, jei išgyvensim po to rezultato ragavimo , laukit po švenčių
O kaip gaunasi 2 su puse kiausinio?
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 31, 12:04)
O kaip gaunasi 2 su puse kiausinio?
Imusi 2 kiausinius , o trecia paplaki atskirai ir padalini po lygiai ( terlione ) bet ka padarysi
sveikutes
kepu simtalapi, bet man jis baigia iskepti, o blekute pilna svieto isbegusio, ka daryti? ar nebus jis sausas kazi
ir jis toks storas gavosi, kad vos i puslanki susukiau, tampiau apskritimo formos . gal reikia labiau pailga lapu forma daryti?
kepu simtalapi, bet man jis baigia iskepti, o blekute pilna svieto isbegusio, ka daryti? ar nebus jis sausas kazi
ir jis toks storas gavosi, kad vos i puslanki susukiau, tampiau apskritimo formos . gal reikia labiau pailga lapu forma daryti?
QUOTE((Ericka) @ 2009 01 01, 18:33)
sveikutes
Na as kai tampau jis man rupuziukas nori nenori pasidaro pailgokas ( o noreciau apvalaus ) , o tau aisku del to ir blogai susisuko , sviesta turetu sugerti , pas mane nelieka arba laaaabai mazai gal pora saukstu , o sausas neturetu buti ....lauksime foto ir atsiliepimu
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 21:24)
Na as kai tampau jis man rupuziukas nori nenori pasidaro pailgokas ( o noreciau apvalaus ) , o tau aisku del to ir blogai susisuko , sviesta turetu sugerti , pas mane nelieka arba laaaabai mazai gal pora saukstu , o sausas neturetu buti ....lauksime foto ir atsiliepimu
na iskepe tas mano simtalapis, sviesto liko nemazai , ir labai daug karameles
gal del to man nemazai riebalo liko, kad sviesta maisiau su eve margarinu .
siaip labai skanu. veliau ikelsiu ir foto, matysis kiek riebalu liko blekutej .
o dar sakykit, ji sukti reikia standziau, ar laisviau? ,man noretusi laisviau, nei susukiau si karta .
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 21:24)
Na mes tesla tampom tryse, tai gaunasi apvalus. Vis delto man skaniausias simtalapis keptas peciuje,o ne orkaiteje ir is kaimisku produktu
QUOTE(JUSTE* @ 2009 01 01, 20:42)
Na mes tesla tampom tryse, tai gaunasi apvalus. Vis delto man skaniausias simtalapis keptas peciuje,o ne orkaiteje ir is kaimisku produktu
Na cia ir kalbeti nera ka , net lygyti .....bet kaimu ne visi turi