Edme, superinis simtalapis
QUOTE(Edmė @ 2008 12 24, 10:19)
Pagaliau iškepiau ir aš šimtalapį .
Labai puikus šimtalapis, o jau ir skanus matosi
O mano technologija tokia: tesla man visada limpa prie ranku, bet pakaitom tai aliejum, tai miltais vis pabarstau, ir gaunasi elastinga tesla. Tada minkau ne maziau pusvalandzio, na kartais 25 min padalinu tesla i 6 dalis, uzdengiu plevele, ir leidziu valanda pakilt. Tada tampau, bet man irgi iplysta tie blynai siek tiek.
As du kart kepiau dideleje skardoje, tai viskas gaunasi gerai, tik jis pasiduoda siek tiek i sonus, na patezta. Ir nemazai sviesto lieka skardoje, bet sviestas neissitasko bent jau o as apvalioje kepiau, tai siek tiek per virsu pradejo begt sviestas, bet padejau skardele po apacia, isklota kepimo popieriumi, kad i ja teketu. Siek tiek nuvarvejo, o visas kitas susigere i pyraga. Dar net neragavau
Reiks ieskot didesnes skardeles apvalios. Nes forma daug grazesne gaunasi
As du kart kepiau dideleje skardoje, tai viskas gaunasi gerai, tik jis pasiduoda siek tiek i sonus, na patezta. Ir nemazai sviesto lieka skardoje, bet sviestas neissitasko bent jau o as apvalioje kepiau, tai siek tiek per virsu pradejo begt sviestas, bet padejau skardele po apacia, isklota kepimo popieriumi, kad i ja teketu. Siek tiek nuvarvejo, o visas kitas susigere i pyraga. Dar net neragavau
Reiks ieskot didesnes skardeles apvalios. Nes forma daug grazesne gaunasi
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 24, 01:19)
INOCKA STOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paklausyk tu manes durnos bobos , nedaryk taip kaip ruosiesi , ji negali tiek laiko kilti , tu jos nebeistampysi ji bus perkilusi , as siandien iskepiau 7 simtalapius ir uztrukau nuo 10 ryto iki 9 vakaro ( plius dariau dar tris tortus ), jis greitai pasigamina , kai uzminkai tesla ( 30min.) ir padalinus i gabaliukus padedi kilti , pakyla per 20 min. jeigu ne greiciau , tampymas uztrunka 15- 20 min. ir kepa apie 1 valanda . Tau ji visa isakys kaip korys , kaip tu ja tampysi sugadinsi produktus , grysi ir issikepsi ( reikejo tau siandien ji daryti )
Paklausyk tu manes durnos bobos , nedaryk taip kaip ruosiesi , ji negali tiek laiko kilti , tu jos nebeistampysi ji bus perkilusi , as siandien iskepiau 7 simtalapius ir uztrukau nuo 10 ryto iki 9 vakaro ( plius dariau dar tris tortus ), jis greitai pasigamina , kai uzminkai tesla ( 30min.) ir padalinus i gabaliukus padedi kilti , pakyla per 20 min. jeigu ne greiciau , tampymas uztrunka 15- 20 min. ir kepa apie 1 valanda . Tau ji visa isakys kaip korys , kaip tu ja tampysi sugadinsi produktus , grysi ir issikepsi ( reikejo tau siandien ji daryti )
CIPCIUK
NEMACIAU SITOS ZINUTES
Cia as durna boba, ot pridirbau
Kepiau ir aš šimtalapį pagal cipciuko receptą. Sekėsi puikiai. Nemačiau ir aš cipciuko žinutės apie tešlos kildinimą, tai užminkiau tešlą iš vakaro ir padėjau į šaldytuvą. Tampiau ir kepiau šiandien ryte, bet viskas sekėsi puikiai, tešla neplyšinėjo, gerai kočiojosi ir tampėsi. Kepu jau ne pirmą kartą, bet pagal cipciuko receptą ir metodus tai pirmą kartą ir galiu teigti, kad receptas ir darymo metodai puikūs. O čia rezultatas, tik dar neprapjautas. Ragausime rytoj. Jei liks, nes jau taikosi ragauti. .
Oi, pirasa
Bent paguodei
fainulis tavo simtalapis, jau, ziuriu, taikosi i ji
rugegele23
Nepergyvenk , svarbu, kad skanus butu
Bent paguodei
fainulis tavo simtalapis, jau, ziuriu, taikosi i ji
rugegele23
Nepergyvenk , svarbu, kad skanus butu
QUOTE(Inočka @ 2008 12 24, 13:53)
Oi, pirasa
Bent paguodei
fainulis tavo simtalapis, jau, ziuriu, taikosi i ji
rugegele23
Nepergyvenk , svarbu, kad skanus butu
Bent paguodei
fainulis tavo simtalapis, jau, ziuriu, taikosi i ji
rugegele23
Nepergyvenk , svarbu, kad skanus butu
Na taip, svarbu skanus ale kita karta darysiu pagal Cipciuko recepta. Cia technologija siek tiek kitokia, tai gal del to...
QUOTE(Inočka @ 2008 12 24, 13:53)
Oi, pirasa
Bent paguodei
fainulis tavo simtalapis, jau, ziuriu, taikosi i ji
Bent paguodei
fainulis tavo simtalapis, jau, ziuriu, taikosi i ji
Taip, jau nugvelbė kraštą. Ot vaikai
Na iskepiau ir as simtalapi, nuotraukos nedesiu, nes beveik taip pat atrodi kaip pirasos.
paragavau
Niu man yra per riebu, jauciasi labai sviesto skonis, kuris isigere i tesla, nors sviesto dejau tik 200 gr. pilnai cipciuko recepto normai.
Aiskusluoksniai yra, bet per stori, nors atsiskiria viens nuo kito.
paragavau
Niu man yra per riebu, jauciasi labai sviesto skonis, kuris isigere i tesla, nors sviesto dejau tik 200 gr. pilnai cipciuko recepto normai.
Aiskusluoksniai yra, bet per stori, nors atsiskiria viens nuo kito.
QUOTE(Inočka @ 2008 12 24, 18:04)
Na iskepiau ir as simtalapi, nuotraukos nedesiu, nes beveik taip pat atrodi kaip pirasos.
paragavau
Niu man yra per riebu, jauciasi labai sviesto skonis, kuris isigere i tesla, nors sviesto dejau tik 200 gr. pilnai cipciuko recepto normai.
Aiskusluoksniai yra, bet per stori, nors atsiskiria viens nuo kito.
paragavau
Niu man yra per riebu, jauciasi labai sviesto skonis, kuris isigere i tesla, nors sviesto dejau tik 200 gr. pilnai cipciuko recepto normai.
Aiskusluoksniai yra, bet per stori, nors atsiskiria viens nuo kito.
O as dedu 600 g sviesto, tai pas mane is vis riebuma, bet man patinka toks skonis
Nu bet kodel man nesigauna sluoksniai...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 24, 20:52)
O as dedu 600 g sviesto, tai pas mane is vis riebuma, bet man patinka toks skonis
Nu bet kodel man nesigauna sluoksniai...
Nu bet kodel man nesigauna sluoksniai...
Ooooooooooooooo.....sy karta seip sau atrodo , na cia net neisivaizduoju , kas jam yra , sakyciau , kad per storai istampyta ir sviesto per mazai , bet , kad tu daug dejai ..... na tiesiok kazkoks rebusas .... nezinau nei kaip paaiskinti