Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 22, 18:35)
Rugegele , ant kiekvieno pokialio yra parasyta skaiciai , nebuna tokiu , kad butu be skaiciu  schmoll.gif , o kieno gamybos nera svarbu schmoll.gif  , paprasciausiai kepiniai skanesni su tais kurie tam gaminiui skirti . mirksiukas.gif

Tu kepk , jis tau gausis , patikek mirksiukas.gif


Nu as ir konfliktiska asmenybe doh.gif snekesiu snekesiu bile ka, ale zinau, kad vistiek Jus teisi doh.gif aij, bandysiu ryt is pat anskciausio ryto minkyt. Na tikiuosi gausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 22, 00:06)
Keliuosi 6 ryto, mazoji pakelia. I darba isvarau beveik 9. Tai gal spesiu.
Kazin, o nereikes per diena apminkyti?

O kodel saltu pienu uzpilti mieles?
Tai kaip tada reikia daryti?
Istirpinti mieles saltame piene ir iskart su miltais ir kitais ingriedientais maisyti? Padaryti tesla ir palikti?
Ar reikia laukti kiek, kad dar mieles pakiltu? Saltame piene unsure.gif


As mieles naudoju sausas, todel jas ismaisau su miltais ir tada dedu kitus produktus. Pienas neturi buti siltas. Uzdengiu ir padedu apie 8val kilti kambario temperaturoje. Taip ruosiamos teslos gaminiai buna lygiau isakije, miltai geriau speja ibringti, gaminys buna puresnis. Cia tik parasiau toki viena is budu kaip paruosti mieline tesla. Is patirties zinau, jog gamyklose mieline tesla tikrai daugiau kildinama nei kelias val, ypac pyragams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 22, 20:07)
As mieles naudoju sausas, todel jas ismaisau su miltais ir tada dedu kitus produktus. Pienas neturi buti siltas. Uzdengiu ir padedu apie 8val kilti kambario temperaturoje. Taip ruosiamos teslos gaminiai buna lygiau isakije, miltai geriau speja ibringti, gaminys buna puresnis. Cia tik parasiau toki viena is budu kaip paruosti mieline tesla. Is patirties zinau, jog gamyklose mieline tesla tikrai daugiau kildinama nei kelias val, ypac pyragams  mirksiukas.gif

Tai, o jei ne sausos mieles, o paprastos? O sausos, tai tada kokios t.b. proporcijos, tarkim reikia 25 gr. papastu mieliu, tai kiek cia bus sausu?
Atsakyti
Inocka, as patariu issirinkt viena recepta, ir pagal ji daryt... nes kai is visu po truputi rinktis pradesi, tai kad s nesigautu.. blush2.gif ar tu cia gal issirinkus kazkuri g.gif

Zodziu ir as cia jau susibalamutinau, ir ryt nuo 7 ryto minkysiu lotuliukas.gif

As isvis buciau nezinojus net kaip ji daryt, kai pirma karta dariau, bet receptas su fotkem buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 22 gruodžio 2008 - 20:27
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 22, 20:24)
Inocka, as patariu issirinkt viena recepta, ir pagal ji daryt... nes kai is visu po truputi rinktis pradesi, tai kad s nesigautu..  blush2.gif ar tu cia gal issirinkus kazkuri  g.gif

Zodziu ir as cia jau susibalamutinau, ir ryt nuo 7 ryto minkysiu  lotuliukas.gif

As jau pasirinkau cipciuko recepta, tik galvoju, kaip cia issiverst, kad ryte tesla uzmaisyti, o po darbo parejus jau tampyti ir kepti. Gal neturi reiksmes kokias mieles naudoti g.gif Nes galiu tai padaryti tik 24 d. Baisiai norisi jau per kucias turet.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 22, 20:28)
As jau pasirinkau cipciuko recepta, tik galvoju, kaip cia issiverst, kad ryte tesla uzmaisyti, o po darbo parejus jau tampyti ir kepti.  Gal neturi reiksmes kokias mieles naudoti  g.gif Nes galiu tai padaryti tik 24 d. Baisiai norisi jau per kucias turet.


Oij nezinau nezinau... as pagal savaji viska darau kaip parasyta... ir valanda kildinu tesla su svieziom mielem..
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 22, 21:22)
Tai, o jei ne sausos mieles, o paprastos? O sausos, tai tada kokios t.b. proporcijos, tarkim reikia 25 gr. papastu mieliu, tai kiek cia bus sausu?


Jeigu ne sausos tai daryk kaip sake Cipciukas, o sausu tai butu 3g, tik nesuprantu negi tu toki maza simtalapi darysi??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 22, 20:45)
Jeigu ne sausos tai daryk kaip sake Cipciukas, o sausu tai butu 3g, tik nesuprantu negi tu toki maza simtalapi darysi??? blink.gif


Tai ji pagal visa ta norma, kuria dave Cipciukas, as taip manau (o Cipciukas dave puse tikrojo recepto normos, kiek pamenu). As irgi kepu is puses normos viso recepto, nes paprasciausiai netureciau kur tampyt blynu. Nors noreciau dideli simtalapi iskept...

Dar pastebejimas, pvz Cipciuko recepte beveik tokios pacios normos visu produktu, taciau pagal ta kuri as darau, tai mieliu reikia deti dvigubai maziau, nezinau kodel. Bet man puikiai jis iskyla g.gif

Ir Cipciuk, iscio vopros doh.gif Jusu ta formele 26 ar 28 cm skersmens, nes as tai pirkau 26 cm, nes tokia buvo, o Jusu pyragas gavosi 28 skersmens, tai Jusu matyt didesne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 22 gruodžio 2008 - 20:54
Vis del to darysiu, kaip sake Cipciukas
Ikelsiu parodysiu, kas gavos, jei pavyks
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 22, 21:45)
Jeigu ne sausos tai daryk kaip sake Cipciukas, o sausu tai butu 3g, tik nesuprantu negi tu toki maza simtalapi darysi??? blink.gif


Tikrai ne 3 schmoll.gif Cipciukas kazkur minejo, kad beros 7 g, sausu mieliu=21 g svieziu mieliu
Atsakyti
MANO forma 28 cm, , bet butu gerai dar didesne 32cm,reikes ieskoti g.gif

Sitas mieliu proporcijas radau konditerijos knygoje , nemanau , kad nori pameluoti , schmoll.gif

Problema ta , kad jo tampyti nera ant ko , tai ir darome is puses normos , o pas mane 2 uzsakyti is puses normos , dar per puse , ir visai nemazi gavosi , o gal zmoniu bus pas juos mazai , tai kam didziuli daryti ,juk pinigai kainuoja ,
Atsakyti
Padek man, Viespate... simtalapis jau orkaitej, bet mazoj skardelej, tai kad tik s nesigautu... unsure.gif
Atsakyti