Kepiau penktadienį šimtalapį... Tai oj oj
Tai man jis taip gražiai nesusivyniojo, greičiau vyniotinio forma gavos, aguonos pro šonus pabiro
Gal per daug prikroviau, ar per arti kraštų pridėjau
O didžiausias pravalas tas, kad per ilgai aš jį pakepiau
Apačia biški padegiojo, bet skonis tai neblogas
Sakiau gyvenime nekepsiu, bet atėjo mama ir sako, dar kitą kartą kepk, skanus, riebus tik matos kad per ilgai kepė
Blėkutę kurioje kepė - išmečiau, nes tikrai neturiu tiek kantrybės ten viską gramdyt
Bus proga naują nusipirkt
Ir man toks vaizdas kad to sviesto buvo per daug, nes apsėmė gal net daugiau nei pusę kepinio ir iškepus jo liko belekiek.
O kol orkaitę iššveičiau
Nu, žodžiu, ne kas...
Gal dar kada pasirįšiu kepti