Penktadienį arba šeštadienį kepsiu Žiūrėsma kas gausis
nu mano jau praveso... pluduriavo svieste (nors dejau kokiu 20 proc maziau nei recepte), suskrudo... bet valgomas... įskaitant kad tai žiauri kalorijų bomba, daugiau nekepsiu :
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 15, 18:36)
nu mano jau praveso... pluduriavo svieste (nors dejau kokiu 20 proc maziau nei recepte), suskrudo... bet valgomas... įskaitant kad tai žiauri kalorijų bomba, daugiau nekepsiu :
As tai kepsiu, neskaitant koloriju kepciau is visos normos, bet neturesiu kur blynu istampyt nebent ant grindu as pagal kita recepta kepu, tai pagal ta darau is puses normos tik cukraus ir sviesto dedu daug daugiau!
Ka tik radau ant miltu pakelio lentele, kurioje parasyta, kokie miltai kokiam kepiniui rekomenduojama. Tai mieliniams kepiniams 405D miltai
Papildyta:
As tai nepamenu is kokiu miltu kepiau simtalapi, bet arba su tais Favorite, ar tai su tais Malsenos zalioj pakuotej
Papildyta:
QUOTE(Chilly @ 2008 12 15, 16:30)
As naudojau 550D
Kazkaip nepagalvojau apie tai, o butu visai idomu suzinoti kokius naudojo Cipciukas ir Rugegele
Kazkaip nepagalvojau apie tai, o butu visai idomu suzinoti kokius naudojo Cipciukas ir Rugegele
As tai nepamenu is kokiu miltu kepiau simtalapi, bet arba su tais Favorite, ar tai su tais Malsenos zalioj pakuotej
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 15, 21:09)
Ka tik radau ant miltu pakelio lentele, kurioje parasyta, kokie miltai kokiam kepiniui rekomenduojama. Tai mieliniams kepiniams 405D miltai
Papildyta:
As tai nepamenu is kokiu miltu kepiau simtalapi, bet arba su tais Favorite, ar tai su tais Malsenos zalioj pakuotej
Papildyta:
As tai nepamenu is kokiu miltu kepiau simtalapi, bet arba su tais Favorite, ar tai su tais Malsenos zalioj pakuotej
geriausiai tinka Kauno grudu miltai, Geltonas ipakavimas.
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 15, 19:36)
nu mano jau praveso... pluduriavo svieste (nors dejau kokiu 20 proc maziau nei recepte), suskrudo... bet valgomas... įskaitant kad tai žiauri kalorijų bomba, daugiau nekepsiu :
as kaip kepu simtalapi, tai padarau ji baronkytes formos su skyle viduryje, paimu nuo torto formos zieda (jeigu mazas simpalapis), ja dedu i bletute ir į torto skardos vidu itiesiu kepimo plevele , aisku ji buna didesne, kad net ant krastu uzeina. tada i pacio simtalapio vidu dedu tusciavidure skardine ir kepam. sviestas kepimo metu subega i tos skardines vidu, tai ji supilu ant simpalapio virsiaus. tada plutele buna traski. o kaip iskepu tai palieku 3 valandom bletutej neliesdama ir tas sviestukas visas susigertu i pati simpalapi.
Konsultuojuos prieš kepimą
Kodėl būtent 2,5 kiaušinių, o ne 3? Jei dėsiu cielus 3 ar nuo to kokybė nukentės?
Kočiojant ant stalo ar būtina stalą patept sviestu, ar galima ir aliejumi?
Ar į aguonas nei trupučio neberiate cukraus?
Razinos barstomos ant viršutinio lakšto, ant to pačio kur ir voleliu dedamos aguonos?
Tai tiek klausimėlių, tikiuosi jūsų pagalbos
Kodėl būtent 2,5 kiaušinių, o ne 3? Jei dėsiu cielus 3 ar nuo to kokybė nukentės?
Kočiojant ant stalo ar būtina stalą patept sviestu, ar galima ir aliejumi?
Ar į aguonas nei trupučio neberiate cukraus?
Razinos barstomos ant viršutinio lakšto, ant to pačio kur ir voleliu dedamos aguonos?
Tai tiek klausimėlių, tikiuosi jūsų pagalbos
QUOTE(Burtininke @ 2008 12 18, 22:07)
Konsultuojuos prieš kepimą
Kodėl būtent 2,5 kiaušinių, o ne 3? Jei dėsiu cielus 3 ar nuo to kokybė nukentės?
Kočiojant ant stalo ar būtina stalą patept sviestu, ar galima ir aliejumi?
Ar į aguonas nei trupučio neberiate cukraus?
Razinos barstomos ant viršutinio lakšto, ant to pačio kur ir voleliu dedamos aguonos?
Tai tiek klausimėlių, tikiuosi jūsų pagalbos
Kodėl būtent 2,5 kiaušinių, o ne 3? Jei dėsiu cielus 3 ar nuo to kokybė nukentės?
Kočiojant ant stalo ar būtina stalą patept sviestu, ar galima ir aliejumi?
Ar į aguonas nei trupučio neberiate cukraus?
Razinos barstomos ant viršutinio lakšto, ant to pačio kur ir voleliu dedamos aguonos?
Tai tiek klausimėlių, tikiuosi jūsų pagalbos
Atsakymai :
1. 2,5 kiausinio , nes tai is puses normos , is visos susikakosite , bet nesuvalgysite , koks didelis bus:lotuliukas: ( del kokybes nezinau )
2. as visada tepu aliejum ( nors esu ne suvalkiete ) bet gero daikto gaila
3. ne nededame jokio cukraus , nes valgant gali israsoti nuo saldumo nosis ( man taip buna , kai per saldu )
4.taip ant virsutinio sluoksnio , nes kitaip suplys pries tai istampyti blynai , o tai jau yra brokas !!!
QUOTE(Burtininke @ 2008 12 18, 22:07)
Konsultuojuos prieš kepimą
Kodėl būtent 2,5 kiaušinių, o ne 3? Jei dėsiu cielus 3 ar nuo to kokybė nukentės?
Kočiojant ant stalo ar būtina stalą patept sviestu, ar galima ir aliejumi?
Ar į aguonas nei trupučio neberiate cukraus?
Razinos barstomos ant viršutinio lakšto, ant to pačio kur ir voleliu dedamos aguonos?
Tai tiek klausimėlių, tikiuosi jūsų pagalbos
Kodėl būtent 2,5 kiaušinių, o ne 3? Jei dėsiu cielus 3 ar nuo to kokybė nukentės?
Kočiojant ant stalo ar būtina stalą patept sviestu, ar galima ir aliejumi?
Ar į aguonas nei trupučio neberiate cukraus?
Razinos barstomos ant viršutinio lakšto, ant to pačio kur ir voleliu dedamos aguonos?
Tai tiek klausimėlių, tikiuosi jūsų pagalbos
Ir razinos tik ant dalies virsutinio laksto beriamos, ne ant viso, o ant kitos dalies aguonos.
As galvoju, jei idesi puse kiausinio daugiau, tai tikrai kokybe nenukentes
O mano blynai visad tampant paplysta
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 18, 22:30)
Oho, kaip saukiat bet ne i plepesius pataiket as sidriuka jau trecia ar tai antra diena gurksnoju, tai man visad gera jau galvojau, kad vel ka leptelejau, kad tokiom didelem raidem paraset