Prizadejau vyrui, kad Kaledom simtalapi iskepsiu . Reiks eit isstudijuot recepta ir gamyba, bu jau laiko nedaug liko. O dabar einu cipciuko obuopliu pyraga kept, dar tiek daug obuoliu turiu, reikia gelbet
jauciu artejanti pravala...
uzmaisiau tesla pgl cipciuka is 500 g miltu, 2,5 kiausu, mieliu ir pieno. turejo buti 125 ml pieno ir prie ranku limpanti tesla... tai pradzioj ne tai kad prie ranku nelipo, bet ir trupiniai vienas prie kito nelipo... pripyliau pieno dar... ir dar... ir dar... is akies tikriausiai kokius 300 ml... tesla nelimpa prie ranku ir taskas... mygom sugeria piena... dabar padariau vistik tuos burbulus ir padejau kilti... pries tai patampiau, tai nieks ten nesitempia... plysta iskart... sakau gal jau nebevargti su tampymais ir tiesiog bulku mieliniu prikepti?
kas cia pas mane negerai buvo? kodel man ta piena taip gere tesla? (mieles kilo labai graziai)
uzmaisiau tesla pgl cipciuka is 500 g miltu, 2,5 kiausu, mieliu ir pieno. turejo buti 125 ml pieno ir prie ranku limpanti tesla... tai pradzioj ne tai kad prie ranku nelipo, bet ir trupiniai vienas prie kito nelipo... pripyliau pieno dar... ir dar... ir dar... is akies tikriausiai kokius 300 ml... tesla nelimpa prie ranku ir taskas... mygom sugeria piena... dabar padariau vistik tuos burbulus ir padejau kilti... pries tai patampiau, tai nieks ten nesitempia... plysta iskart... sakau gal jau nebevargti su tampymais ir tiesiog bulku mieliniu prikepti?
kas cia pas mane negerai buvo? kodel man ta piena taip gere tesla? (mieles kilo labai graziai)
O jei as kepsiu simtalapi atidaromais krastais formoj, tai gal isbegs pro krastus tas sviestas? Cia kakzuri rase, kad pratekejo nugi bandysiu kept be kepimo popieriaus
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 15, 16:17)
Ai neeeeeeeeee is sitos isbegs , nu isitiesk tada tu ta popieriu , bu gausiu bart , kad sausas isejo
Hm.. gal dar rasiu kokia forma iki to laiko nusipirkt, na kokia normalesne
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 15, 15:13)
jauciu artejanti pravala...
uzmaisiau tesla pgl cipciuka is 500 g miltu, 2,5 kiausu, mieliu ir pieno. turejo buti 125 ml pieno ir prie ranku limpanti tesla... tai pradzioj ne tai kad prie ranku nelipo, bet ir trupiniai vienas prie kito nelipo... pripyliau pieno dar... ir dar... ir dar... is akies tikriausiai kokius 300 ml... tesla nelimpa prie ranku ir taskas... mygom sugeria piena... dabar padariau vistik tuos burbulus ir padejau kilti... pries tai patampiau, tai nieks ten nesitempia... plysta iskart... sakau gal jau nebevargti su tampymais ir tiesiog bulku mieliniu prikepti?
kas cia pas mane negerai buvo? kodel man ta piena taip gere tesla? (mieles kilo labai graziai)
uzmaisiau tesla pgl cipciuka is 500 g miltu, 2,5 kiausu, mieliu ir pieno. turejo buti 125 ml pieno ir prie ranku limpanti tesla... tai pradzioj ne tai kad prie ranku nelipo, bet ir trupiniai vienas prie kito nelipo... pripyliau pieno dar... ir dar... ir dar... is akies tikriausiai kokius 300 ml... tesla nelimpa prie ranku ir taskas... mygom sugeria piena... dabar padariau vistik tuos burbulus ir padejau kilti... pries tai patampiau, tai nieks ten nesitempia... plysta iskart... sakau gal jau nebevargti su tampymais ir tiesiog bulku mieliniu prikepti?
kas cia pas mane negerai buvo? kodel man ta piena taip gere tesla? (mieles kilo labai graziai)
Man irgi tesla gavosi nelimpanti prie ranku ir sakyciau tokia kietoka, taciau as viska dariau saaaaziningai pagal recepta. Po 30 min minkymo ji tapo tokia minksta, maloni ir puri
Ragauju as ta savo simtalapi ir jis man toks mmmmmm.... tik truputi riebaliuko truksta
Na, bet turint tokia patareju komanda, manau, kad greitai ismoksiu si sedevra aminti taip kaip reikia.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 15, 15:27)
O jei as kepsiu simtalapi atidaromais krastais formoj, tai gal isbegs pro krastus tas sviestas? Cia kakzuri rase, kad pratekejo nugi bandysiu kept be kepimo popieriaus
Oi ne tik sitoj formoj nekepk As joje dariau ir visus riebaliukus praradau
QUOTE(Naidra @ 2008 12 15, 16:25)
Sveikos kepejeles, labai jau sudomino sis kulinarinis sedevras. Bet man iskilo klausimas: kokius miltus naudojate? kokio gamintojo ir su kokiais skaiciais? ta prasme 550D, 405C? Tikiuosi suprantamai uzdaviau klausima.
As viskam naudoju 550D . niekada nenusivyliau , galima ir Karaliskus , pokiukas pas mane visas geltonas su vireju balta kepuraite
QUOTE(Naidra @ 2008 12 15, 17:25)
Sveikos kepejeles, labai jau sudomino sis kulinarinis sedevras. Bet man iskilo klausimas: kokius miltus naudojate? kokio gamintojo ir su kokiais skaiciais? ta prasme 550D, 405C? Tikiuosi suprantamai uzdaviau klausima.
As naudojau 550D
Kazkaip nepagalvojau apie tai, o butu visai idomu suzinoti kokius naudojo Cipciukas ir Rugegele
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 15, 16:28)
As viskam naudoju 550D . niekada nenusivyliau , galima ir Karaliskus , pokiukas pas mane visas geltonas su vireju balta kepuraite
As niekad neatkreipiau demesio i miltu skaicius, naudojau arba Favorite arba Malsenos zaliam pokely
Gerai jau tyliu, nes nusisneku per daznai