QUOTE(rimcikas @ 2008 11 18, 15:16)
Esu naujoke forume, bet ne simtalapio kepime, noriu pasisakyti. Labai smagu, kad panikes bandot ir labai skaniai atrodo paveiksliukai
Isduosiu keleta savo gurybiu: jeigu norite, kad liktu skyle vidury simtalapio, paimkite skardine nuo pvz konservuotu zirneliu ir abu dugnus ispjaukite atidarytuvu ( butinai abi puses, nes kitaip pyragas jums iskels skardine i virsu ir gausis abilia kas...)
dar patarimas: kuo riebesnis sviestas tuo geriau, tik.... nepatingims is vakaro ji islydyti. ryte, paimkite issimkite, o visas pasukas likusias ant dugno ispilkite lauk. skonis bus dar geresnis.
kaip kepsiu simtalaiuka, pazadu ideti nuotraukyte....
Isduosiu keleta savo gurybiu: jeigu norite, kad liktu skyle vidury simtalapio, paimkite skardine nuo pvz konservuotu zirneliu ir abu dugnus ispjaukite atidarytuvu ( butinai abi puses, nes kitaip pyragas jums iskels skardine i virsu ir gausis abilia kas...)
dar patarimas: kuo riebesnis sviestas tuo geriau, tik.... nepatingims is vakaro ji islydyti. ryte, paimkite issimkite, o visas pasukas likusias ant dugno ispilkite lauk. skonis bus dar geresnis.
kaip kepsiu simtalaiuka, pazadu ideti nuotraukyte....
niu cia tai labai superinai patarimai,manau kuo tpliau tuo geriau seksis ir man,tik kazkaipp nelabai suprantu jau tris kartus dariau,o zinokit pirmas man atrodo geriausias gavos tai kaip cia yra .....?