Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(GITALE @ 2008 09 19, 13:17)
Viskas aišku, ačiū. tik kodėl razinų tiek mažai t.y tik ant vieno blyno o jei ant visų barstyt, ar tada neskaniai gausis?



Na ju ten mazai neatrodo kai susuki, gali gausiai gausiai pribarstyt ant virsutinio, na taip recepte parasyta, kad tik ant virsutinio. Ir matai kai susuki tuos paplocius, tai kiekvienam susukime matosi aguonos, na paziurek mano simtalapio pjuvi smile.gif nu as ir aiskintoja user posted image

Tiesa, as dariau is puses normos, na kaip pirmam kartui, bet is pilnos normos ir nezinociau kur tuos paplocius det,nes jie velniskai dideli issitampo!!! tik nesugalvok padejus iskildint tesla, kai ji pakyla, kad ja is naujo paminkyt! to nedaryk!!! ir daryk pagal ta recepta kur as idejus nuoroda, ten ir vaizdiskai yra paaiskinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 19 rugsėjo 2008 - 12:42
O ar mielių to kvapo nesijaučia? kiek maždaug jų dėjai ir kokios firmos?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2008 09 19, 13:42)
O ar mielių to kvapo nesijaučia? kiek maždaug jų dėjai ir kokios firmos?



As nezinau kokia ten firma, bet Maximoj buna tokiuose pokuciuose kaip sviestas supakuota, po 100 g, tai as dejau gal 12 gramu, nes recepte parasyta, kad 20-25 g, o kai pusei normos tai 12, zinok visai nesijaucia mieliu. Va tas receptas pakartojimui Cia

Tiesa, ir sviesto negailek, gali det net daugiau nei recepte nurodyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 19 rugsėjo 2008 - 12:50
Ačiū, už išsamų ir nuoširdų paaiškinimą
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2008 09 19, 13:58)
Ačiū, už išsamų ir nuoširdų paaiškinimą



Prasom, jei kas neaisku visada klausk user posted image Patarsim.

Mano vyras sako, kodel jis vadinasi simtalapis, jei tu darei is sesiu blynu, nu duoda vyriokas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 19 rugsėjo 2008 - 13:07
QUOTE(GITALE @ 2008 09 19, 13:58)
Ačiū, už išsamų ir nuoširdų paaiškinimą



Laukiam simtalapio foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2008 08 22, 14:25)
Sekmės bandant.  4u.gif
Beje bekeliant jis šiek tiek deformuojasi, bet užkėlusi lygiai taip pat gali truputį patempti į reikiamą pusę. Aš užkėlusi kraštukus apatinio ir viršutinio suspaužiu ir tada betempiant suklyjuoju , man tada gaunasi vienodi blynai. Nebijok, bekepant jie vistiek atsiklijuoja, nes prieš tai būna ištepti svietu.

Kaip tu ir rašei kuo daugiau sviesto ir cukraus tuo skaniau.

Nepamiršk  iškepus susidariusia karamele aplaistyti šimtalapio viršaus. Ji vėliau sustingta ir gaunasi labai skani.



Vel kepiau simtalapi vakar. Pamirsau i Simtalapio tema idet, tai idedu. Bet Jus man dabar pasakykit, pagal Jusu recepta sviesta reikia istirpint ir tept ant lakstu, ar tiesiog tept neistirpinta? blink.gif As cia vargau tepliodama pirstais, o Cipciukas parase, kad reikia tirpinta det blink.gif

Si kart dejau daug daugiau sviesto ant puses normos, ir daug cukraus. Gavosi super thumbup.gif Ir kaip antra karta, tai gavosi daug geriau nei pirma karta smile.gif karameles daug issiskyre, tai apipyliau virsu, ir dar taip ja valgem biggrin.gif

user posted image

user posted image



Atsakyti
Sveikutes bandytojos,
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 16, 10:09)
Vel kepiau simtalapi vakar. Pamirsau i Simtalapio tema idet, tai idedu. Bet Jus man dabar pasakykit, pagal Jusu recepta sviesta reikia istirpint ir tept ant lakstu, ar tiesiog tept neistirpinta?  blink.gif As cia vargau tepliodama pirstais, o Cipciukas parase, kad reikia tirpinta det  blink.gif

Si kart dejau daug daugiau sviesto ant puses normos, ir daug cukraus. Gavosi super  thumbup.gif Ir kaip antra karta, tai gavosi daug geriau nei pirma karta smile.gif karameles daug issiskyre, tai apipyliau virsu, ir dar taip ja valgem biggrin.gif

Smagu, kad viskas gerai gaunasi. As jau minejau, kad reikia negaileti sviesto ir cukraus. O sviesta tepu nelydyta, o atsildyta kambario temperaturos, butent todel, kad jo galima gausiau uztepti ir jis neisbega per krastus begaminant. Esu bandzius ir lydyta, bet sita mano recepte aprasyta technologija man labiau patiko ir pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2008 10 19, 21:34)
Sveikutes bandytojos,

Smagu, kad viskas gerai gaunasi. As jau minejau, kad reikia negaileti sviesto ir cukraus. O sviesta tepu nelydyta, o atsildyta kambario temperaturos, butent todel, kad jo galima gausiau uztepti ir jis neisbega per krastus begaminant. Esu bandzius ir lydyta, bet sita mano recepte aprasyta technologija man labiau patiko ir pasiteisino.



As taip irgi pergalvojau, ir net siandien vyrui sakau, kad gal jei lydyta desiu, tai vyniojant perkrastus isbegs daug sviesto... tad turbut pasiliksiu prie tepliojimo biggrin.gif

Vyras kiekviena ryt ji valgo, ir vis sako, koks skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 08 12, 18:55)
nu as irgi turbut nesu nei valgius, nei macius  unsure.gif ar i skruzdelyna nepanasu ?  g.gif

man tas simtalapis lbai patinka,tik nepirkit maximoj ar kazkurtai musu paruotuvese.Tai ne tas simtalapis kuri daro kazkur tai kitur...
Atsakyti
man skanu ir pirktinis biggrin.gif nes naminio nesu ragavus blush2.gif bet noreciau kada pabandyti issikepti ax.gif
Atsakyti
Tai geriau nekepk schmoll.gif , nes kai paragausi naminio , tai i parduotuvini nei neziuresi , bankrotas pardems bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti