QUOTE(si179 @ 2008 08 22, 14:02)
Kai pertepimams sunaudoju sviestą, lieka jų sviestuoti popieriukai, tai aš tais popieriukais patrinu skardą, kažkaip įpratusi, kad sausai nieko nekepu , o kai sumažinu kepimo temperatūrą iki 200oC, tai tuos sviesto popierius užkloju ant šimtalapio viršaus, kad viršus nesviltų.
Orkaitėje yra 3 lygiai, tai aš kepu viduriniajame.
Orkaitėje yra 3 lygiai, tai aš kepu viduriniajame.
O va, kuo daugiau gilinuosi, tuo daugiau visko suzinau pas mane 5 lygiai, na tai per viduri ir kepsiu. Oij kaip noriu, tai net negaliu parasysiu kaip sekes
Ir dar beje, jis kuo riebesnis tai juk ir skanesnis
Tik dar baisu del to, kaip as ta plona blyna, uzkelsiu jau ant iskocioto pries tai