QUOTE(DEM @ 2014 07 03, 23:05)
Eilėraščius skaitėm, visa kita- savais žodžiais,
saunuole
QUOTE(RaNita @ 2014 07 03, 23:23)
Šaunuolė, Dem. Kaip tikiuos kad ir aš taip susidorosiu

manim ir niekas netiki, sake netu tos karmos, kuri reikalinga, per jauna esi

o aš parodysiu, kad galiu

man netgi spyri i už... kad labiau pasistengt.. bet vis vyliuos, kad is to didelio ruosimo iseitu viskas...

baaaajau...
oi mergytes nebiokit klysti ir pagalvokit kad niekas nezino kaip viskas turi buti ,tik jus pacios ir bet kada galit keisti zodzius ar scenariju pagal reikala

man bandziau suskaiciuoti tai jau 5 berods vestuves tai tikrai jau nesinerviu ar viskas bus gerai

tik kad pavyktu publika suvaldyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 07 04, 00:53)
* Sveikos, as jau pavargau. Noriu, kad greiciau baigtusi.visa savaite mazai miego. Siandien visa diena ant koju. Ryt taip pat. Vaziuosiu su nuotaka sodyba puosti. Scenarijaus su vyru nepasirepetavom. Ka ten repeticija, net neperskaitem. Ir jis dar net neatspausdintas... Vyras ryt pazadejo sutvarkyti. Rytoj ryte depiliacija, dovaneliu pakavimas, smutkiu krovimas, sodybos puosimas, vakare nagu tvarkymas...
**Misis Vomband gal jubiliejui intensyviai ruosiasi.
* nesupratau kaip tai rytoj viskas, o tik po to dasilo kad nakti rasei

pas mane visos depiliacijos ir manikiurai, pedikuirai jau ,liko tik paskutiniai menki darbukai
** ji gi operacijas turi dvi, sake kad iki liepos galo jos nebus
QUOTE(dzesimbora @ 2014 07 04, 11:10)
Labas rytas Merginos

vestuviu spalva raudona su siek tiek melynos, mano suknele baznyciai ruzava ir skrybelaite desiuosi, o vakarui siuvuosi ilgesne, ale kokteiline

Antrai dienai paprasta suknute zemiau kelio

Zinokit merginos, as taip pat skaitau Jusu pasisakymus kurios jau atlikot si reikala ir dziaugiuosi ir pergyvenu, o jei kas nutiks ne taip, tai juk mane prakeiks jaunieji... Nors kalbeti pries publika nebijau, bet kazkaip cia man daug atsakingiau atrodo, nei, kad koki paprasta rengini pravesti..
po tiek pasiruosimu ir tobulinimu tikrai bus viskas gerai