Na ka, merginos. Sianakt buvo stebuklinga naktis mano gyvenime. Miegojau vos 2h. Nuo 6 ryto iki 8h

Ziuriu dabar i raides ir jos saiposi is manes. Tai kazkaip slinkinejasi eilutemis, tai isvis issitrina

Ech, tas nuovargis..

BET!!!! Pabendravau su JAunaisiais. Viskas susideliojo i vietas. Antra diena oficialiaja dali pravesiu ir manes nieks neskubins

, nes pirtis nuo 13-14h. Tai man laiko gal vos vos, bet uzteks

IRrrr... Jaunieji galvoja atsisakyt vedejo, nes mudu su juo nesusikalbam

Zinoma, visu tu daliu, kur Jus bendravot apie reikalus grizus is po kelioniu(jau salej) as labai idemiai jau neskaiciau (

) ,o laiko man jau kaip ir mazoka ruostis visa sita dali, tai Jauniesiems patvirtinimo nedaviau, bet ir neatsakiau.. Sakau: "Jus LT susideliokit planus tiksliai ir jei jau visgi nuspresit vedejo nebeimt, pranesat kuo anksciau man, kad bent ka speciau pasiruost. Bet siaip mano prasymas tebutu, kad sutartumet su juo, kad 00.00h leistu man isiterpti". Tai dabar lauksiu ju apsisprendimo. Taip norejau, kad abi dienos pilnai priklausytu man, bet kazkaip kai beliko vos 2men, o ju tarpe dar begale asmeniniu reikalu, tai nelabai benoriu apsiimti tos dalies. Na as paprasta, arba ruostis nuosirdziai, idedant kiekviena sirdies kampeli, arba nesiruosti isvis ir neerzinti zmoniu.

Na sitas reikalas dar aiskes, bet jis manes kazkaip negazdina. Man svarbiausia, kad issisprende tai, ka jau buvau sukurus, pasiruosus
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 25, 12:25)
paskui nusprendziau ramiai sau darbus baigti

.
Tai ir as po valandos laiko supratau, kad neverta ieskot, mano drauges miega

tai tada sugalvojau, kad kartu su vyru varau i oro uosta