Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

Sveikos gyvos smile.gif
As jau po atostogu smile.gif pailesejus,laiminga,grazi biggrin.gif Atostogu metu nieko neziurejau,o atsisiuncius buvau daug ka.Nebuvo laiko filmams.Uztat grizus,su malonumu paziurejau,seriala Красавица,8 serijos.Kuo butent patiko,veliau parasysiu,kazkokia nuo karsciu priplaukius,minciu pagauti negaliu biggrin.gif bet filmas,nors ir melodrama bet ne sysialiukas,bent jau man.Ir vis ziuredama,negalejau atspeti kokia gi pabaiga bus,ir tokios tikrai nesitikejau.
Kinozal.tv
Atsakyti
4u.gif sveikutes,nusimato savaitgalis tik su vienu,maziausiuoju vaikeliu,tai pulsiu jusu rekomendaciju skaityt ir siustis filmu rolleyes.gif
Atsakyti
Oi,Liepa,tu jau glaudi leliuką wub.gif Kažkaip pražiūrėjau blush2.gif Sveikinu labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 07 17, 19:09)
Oi,Liepa,tu jau glaudi leliuką  wub.gif  Kažkaip pražiūrėjau  blush2.gif Sveikinu labai labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif aciu,taip jau 4,5 men.kaip glaudziu wub.gif
ech,gaila tik ,kad turbut daugiau tokio dziaugsmo jau nepatirsiu-salia saves kudiki priglaust,jau nejauna as vaikams.Bet,viskas praeina,reik dziaugtis ka turi dabar.
O JEI I TEMA,-KAIP PASIILGAU VAKARU PRIE GERO RUSISKO KINO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 07 17, 21:38)
ech,gaila tik ,kad turbut daugiau tokio dziaugsmo jau nepatirsiu-salia saves kudiki priglaust,jau nejauna as vaikams.Bet,viskas praeina,reik dziaugtis ka turi dabar.

Kaip as tave suprantu-pati be 5 minuciu keturiasdesimtmete auginuosi trimetuka ir daznai pagalvoju!kad paskutinis toks dziaugsmas,mano pacios dziaugsmas,gyvenime. Paskui jau anukulauksim-dukrai va jau 18 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 07 17, 21:47)
Kaip as tave suprantu-pati be 5 minuciu keturiasdesimtmete auginuosi trimetuka ir daznai pagalvoju!kad paskutinis toks dziaugsmas,mano pacios dziaugsmas,gyvenime. Paskui jau anukulauksim-dukrai va jau 18  tongue.gif

4u.gif o kiek vaikiuku is viso turi?
Atsakyti

sveikinu wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as kaip ir Julsita,ziuriu i savo trimetuke-ir galvoju,viskas,paskutine,daugiau jau neturesiu leliuku blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 17, 22:09)
sveikinu wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as kaip ir Julsita,ziuriu i savo trimetuke-ir galvoju,viskas,paskutine,daugiau jau neturesiu leliuku blush2.gif

4u.gif tai tu dar drasiai gali turet,ne 35 dar neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 17 liepos 2014 - 21:25
QUOTE(liepa27 @ 2014 07 17, 22:24)
4u.gif tai tu dar drasiai gali turet,ne 35 dar neturi.

sveikatos neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 07 17, 22:03)
4u.gif o kiek vaikiuku is viso turi?

3 ax.gif
Atsakyti

Nu nu nono.gif As va 40+ ir ketvirta planuoju blush2.gif Nesekmingai, beje, praeita savaite persileidima patyriau, bet ranku nenuleidziu, po keliu menesiu bandysim vel. drinks_cheers.gif Ir sunui vyriausiam 18 metu blush2.gif
Atsakyti
Liepa27, wub.gif sveikinimai, aukit sveiki 4u.gif
Sena pažįstama, na ir šaunuolė tu smile.gif
Man tai dėl sveikatos priežasčių belieka laukti anūkų smile.gif
Atsakyti