Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 06, 09:47)
Labas rytas 4u.gif
Kai nusprendziau pradeti ziureti Tyrsa-nezinojau,kad jis traumotologas  biggrin.gif
Filmas patiko,nezinau,atrodo nieko ypatingo (vyras tikrai neziuretu lotuliukas.gif ),bet itrauke,paziureju su malonumu (aisku,savo miego saskaita cool.gif ) smile.gif

Gi sakiau,kad cia tau i tema pries operacija biggrin.gif
Atsakyti
Atrodo Цвет черемухи saket,kad geras? Galvoju,gal paziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 07 06, 11:39)
Dar saldainiuku pakramciau- Voroninus naujus surijau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sakai - skanu? bigsmile.gif Aš nemačius nei kiek. O ne jame užkadrinis juokas?
Nekenčiu,kai man nurodinėja, kur juoktis reikia dirol.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 06, 12:47)
Atrodo Цвет черемухи saket,kad geras? Galvoju,gal paziureti g.gif

Man jis toks obuoliukų lygio g.gif O kitoms?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 07 06, 13:02)
Sakai - skanu? bigsmile.gif  Aš nemačius nei kiek. O ne jame užkadrinis juokas?

Zinai,yra. Kai paklasusei, norejau rasyt - "Na, ka tu, ne". No"doveriaj, no proveriaj" ax.gif Atsisiunciau viena serija ir savo ausim ir akim netikiu- yra zaraza. Bet as jo niekada nejauciau,gal ne toks ikyrus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 07 06, 14:02)
Man jis toks  obuoliukų lygio g.gif  O kitoms?

Yra,bet as jo kazkaip negirdziu net. Vyrelis namie,tai mes ir siandien vakare kelias serijas suziuresim
Del Ceriomuchu,tai sutinku. Kristoline,jauciu,kad tau gali nepatikt,nors jei obuoliukai patiko,tai tiks ir sitas
QUOTE(spoorga @ 2014 07 06, 14:44)
Zinai,yra. Kai paklasusei, norejau rasyt - "Na, ka tu, ne". No"doveriaj, no proveriaj" ax.gif  Atsisiunciau viena serija ir savo ausim ir akim netikiu- yra zaraza. Bet as jo niekada nejauciau,gal ne toks ikyrus  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 07 06, 14:02)

Ziurek "Деффчонки", ten nera to uzkadrinio juoko, o komedija tikrai rekomenduoju drinks_cheers.gif Dvi pirmos serijos buvo tokios...so so. Kaip ir juoktis neradau kur, kaip ir ziureti be to neturejau ka. Bet paskui isivaziavo, kad buvo seriju, kur balsu zvengiau lotuliukas.gif Kaip ir "Kuchnia" uznesa, tik cia mergu draugyste ir poziuris i meile per mergiska prizme, kaip ir savo nuosirdumu i "Vosmidisiatyje" drinks_cheers.gif
Nu vienzo, vasaros vakarams lengvas komedijinis, bobiskas serialas. Diedui mano nepatiko, bet ir ziureti pradejo tik nuo 16 serijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 07, 18:49)
Ziurek "Деффчонки",

Gerai pioneer.gif Siunčiuos jau. O kaip tas Dva otca i dva syna? Palyginus su Fizriku, nes pastarasis labai patiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 07 07, 18:25)
O kaip tas Dva otca i dva syna? Palyginus su Fizriku, nes pastarasis labai patiko? g.gif

tikrai neblogas
jei vienas patiko, tai ir kitas sudomins
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 07 07, 19:25)
Gerai pioneer.gif Siunčiuos jau. O kaip tas Dva otca i dva syna? Palyginus su Fizriku, nes pastarasis labai patiko? g.gif

"Dva atca i dva syna" man silpnesnis uz "Fizruka". Bet saziningai isziurejau abu sezonus drinks_cheers.gif
Atsakyti
66-летний Юрий Беляев женился на 39-летней Татьяне Абрамовой

user posted image
Atsakyti
Labas
Man visai neblogai ziurejosi komedijinis serialas :Последний из Магикян, jau turetu pasirodyti ir antras sezonas. Gal ka sudomins.
http://seasonvar.ru/...agikan_new.html
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 08, 11:30)

Geras.Cia tai bent wub.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti