Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

QUOTE(Tekšė @ 2014 07 04, 13:02)
Bykovą? blink.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Bragina? ax.gif doctor.gif nail.gif

Sveikos 4u.gif
Bukit sveikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 04 liepos 2014 - 14:36
Labukas
QUOTE(Visgi @ 2014 07 04, 09:52)
Laba. Visos dingusios kaip musės iš barščių bigsmile.gif
Nieks nieką nežiūri, teisingai, vasara gi.

Aš tai žinoma kaip normalus žmogus sugebėjau nenormliai vasara susirgti doh.gif
Net jau be antibų neišsiverčiu, bronchitas, sarmata kam ir pasakyt doh.gif

Nu ir kaip čia dabar taip g.gif Ale ko čia stebėtis-tokie orai...
Aš tai ir pažiūrinėju ax.gif Dabar įpusėjus PPS antrą sezoną.Man tinka smile.gif
Aš žinokit kad įsivedžiau į madą dienotvarkę,tai,jaučiu,normalūs žmonės ir pirštą palei smilkinį pasukios blush2.gif Visada,kai vaiką reik vest daržan,keldavausi 7,o jei ne,tai i prieš 8,o dabar darbo dienom PODJOM būna 6 valandą. Ir kam?...Ogi,kad pažiūrėčiau kokią seriją filmo ir,kas svarbiausia,pamegzčiau.. Ir kaip man dabar taip patinka. Visi miega,namuose ramu tylu,nereik per seriją 10 kartų sustabdyt,mezginį padėt..Niu prost turiu SAVO valandą,o dabar,kai mažasis atostogauja nuo daržo,tai ir pusantros wub.gif

QUOTE(Tekšė @ 2014 07 04, 10:37)

Sveik 4u.gif  Rytoj  vasara prasidės smile.gif

Aha,labai tikiuosi,kad prognozės nebus klaidingos ir dar labai tikiuosi,kad mano vyreliui duos atostogų ir mes galėsim kitą savaitukę pasiekt jūrą-nebuvus prie Baltijos žinokit 7 metus blush2.gif O vidurinėlis,kuriam už 3 sav. sueis 12,neįsivaizduoja,kas yra jūra ,tiksliau "gyvai" jos neatsimena,nes kai jis buvo,jam buvo 3 . Aš dar sykį buvus be jo smile.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 04, 13:22)

siandien pradesiu ziureti Doktor Tyrsa smile.gif

Labai į temą prieš operaciją lotuliukas.gif
Atsakyti
Geros operacijos 4u.gif
As tai ziuriu kazka lengva ir linksma, radau toki seriala "Деффчонки"
http://www.seasonvar...i-4-season.html
Neblogesnis humoro serialas, nei matyti "Dva otsa i dva syna", "Fizruk" ir panasiai drinks_cheers.gif Lekstoki, bet man smegenims praplauti pats tas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 07 04, 14:02)
Bykovą? blink.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 07 04, 15:35)
Bragina? ax.gif  doctor.gif  nail.gif

gaila,jie abu ne traumotologai biggrin.gif

QUOTE(Julsita @ 2014 07 04, 16:57)

Aš žinokit kad įsivedžiau į madą dienotvarkę,tai,jaučiu,normalūs žmonės ir pirštą palei smilkinį pasukios  blush2.gif 

Labai į temą prieš operaciją  lotuliukas.gif

as anksciau irgi keldavausi 6,kad galeciau ramiai kavos atsigeri ir pan. biggrin.gif ale dabar aptingau blush2.gif vaikai anksti atsikele doh.gif

aga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 04, 16:16)
Geros operacijos 4u.gif
As tai ziuriu kazka lengva ir linksma, radau toki seriala "Деффчонки"
http://www.seasonvar...i-4-season.html
Neblogesnis humoro serialas, nei matyti "Dva otsa i dva syna", "Fizruk" ir panasiai drinks_cheers.gif Lekstoki, bet man smegenims praplauti pats tas drinks_cheers.gif

o 4 sezono lyg ir nemaciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 06 28, 12:26)
Pradejau ziureti Пилот международных авиалиний (1-16 серия из 16) / 2011 /

Pribaigiau... Zinokit, patiko... Siuzetas ne vienam filme matytas jau-laksto po miskus, nuotykiu iesko, su banditais kovoja bigsmile.gif
Pribaigiau ir Sklifa... Nepatiko man paskutines dvi 3sezono serijos... Gal 4 sezonas reabilituos padeti wub.gif
O Averinas su siuo vaidmeniu (Bragino) save reabilitavo mano akyse thumbup.gif , nes anksciau matytuose filmuose (na pvz."Popytka Very") man jis buvo nelabai schmoll.gif , erzino tiesiog... Bet sis vaidmuo kaip tik jam... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 04 liepos 2014 - 21:31
QUOTE(spoorga @ 2014 07 04, 22:30)
drinks_cheers.gif O Averinas su siuo vaidmeniu (Bragino) save reabilitavo mano akyse  thumbup.gif , nes anksciau matytuose filmuose (na pvz."Popytka Very") man jis buvo nelabai  schmoll.gif , erzino tiesiog... Bet sis vaidmuo kaip tik jam...  thumbup.gif

Man jis Gluchariuj pats pačiausias rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ir kaip vėl atėjusi vasarėlė??? Neiškepėt? Vaišinkitės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 07 05, 22:10)
Nu ir kaip vėl atėjusi vasarėlė??? Neiškepėt? Vaišinkitės

Neiskepem,bet prie balos atsigaivint nuvaziavom ir ka....vieni vieninteliai buvom,bet vanduo dar labai saltas,tai as tik kojas imerkiau,kad mazaji besimurkdanti laikyciau,o va apie subines imerkima dar ne minties nebuvo
Atsakyti
"Уральская кружевница" 2012
http://seasonvar.ru/...uzhevnitca.html
melodrama pagal visus kanonus wink.gif
truputuką ištęsta, truputuką perlenkta,
tokia graži pasakėlė
kai taip karšta, tai tik pasislėpti ir žiūrėti tokį neįpareigojantį kiną
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kai nusprendziau pradeti ziureti Tyrsa-nezinojau,kad jis traumotologas biggrin.gif
Filmas patiko,nezinau,atrodo nieko ypatingo (vyras tikrai neziuretu lotuliukas.gif ),bet itrauke,paziureju su malonumu (aisku,savo miego saskaita cool.gif ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 06 liepos 2014 - 09:07
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 30, 12:18)
Savaitgali "kariavau". Ziuriu "Ja vernus"
http://www.seasonvar...YA_vernus_.html
Mmm, kaip skaniai filmas "eina" wub.gif

Paziurejau...
Sunkus jis man, slogus... dar dabar siurpas krecia... schmoll.gif
MB tragediju-dramu nemegsta-pasavo... doh.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 06, 08:47)
Labas rytas 4u.gif
Kai nusprendziau pradeti ziureti Tyrsa-nezinojau,kad jis traumotologas  biggrin.gif

Pagaliau traumatologas biggrin.gif Pasiseke blush2.gif

Dar saldainiuku pakramciau- Voroninus naujus surijau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 06 liepos 2014 - 10:41