Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

[quote=Ramsius,2014 09 19, 22:36]
Aciuuuu mirksiukas.gif
[/quote]

Uxxx...Vat ir viskas. Pabaigos pradžia smile.gif Продолжение следует mirksiukas.gif
[/quote]
tongue.gif na tai ka-vel kokius 2 metus lauksim prodolzenijos.. As baigsiu krimst vokzalu 8-ta sezona ir taipogi imsiuis Brato. O tu,Ramsiau,jau ko gero perziurejus. Kaip? Nenuvyle?
Atsakyti
laba vakara,
jau beveik savaite laiko ziuriu vakarais - Аромат шиповника (2014), geras, idomus, bet KAIP NERVINA TA SŪNŲ motina, kad jei stovėtų šalia, tai trenkčiau ANAI - rodos, kad vaikai, tai jos nuosavybė visam gyvenimui blink.gif doh.gif doh.gif
oi ir tokia bjaurastis, kad kiša visaip kaip įmanydama pagalius į ratus, kai pati pirmo sūnaus pradėjo lauktis nuo vieno, o ištekėjo už kito, ir ...praėjus vos ne 20 metų (kai apsireiškia vaiko tikras tėvas), ima ir papasakoja pirma vaikui, kad jo tėvas, kuris jį augino yra ne jo tėvas, o paskui ir...vyrui. Ir visus pritrenkia ta naujiena, žinoma cool.gif _)
ir dar tokia aktorė parinkta, kad ojojoj doh.gif doh.gif

"pasibėdavojau" ir einu toliau žiūrėt ax.gif
beje, nors ir 32ser., bet žiūrisi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 09 19, 21:41)
O tu,Ramsiau,jau ko gero perziurejus. Kaip? Nenuvyle?

Peržiūrėjau
Sunku ką ir pasakyt. Juolab kad aš suinteresuotas asmuo. 50 на 50 kaip sakoma. Labai užkliuvo, kad visiškai jokio asmeninio gyvenimo. Net ir laidoj apgailestauja patys aktoriai "То была квартира,брился,умывался.А сейчас только кабинет,пистолет, компютер. Вот моя личная жизнь"(с)
O šiaip, įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2014 09 15, 11:05)
Аромат шиповника ...

a Jūsų nenervino ta motina "gyvatė", kai žiūrėjote šį filmą? g.gif

LABA RYTA 4u.gif
toliau su Аромат шиповника draugauju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 09 19, 23:26)
Peržiūrėjau
. Labai užkliuvo, kad visiškai jokio asmeninio gyvenimo. Net ir laidoj apgailestauja patys aktoriai "То была квартира,брился,умывался.А сейчас только кабинет,пистолет, компютер. Вот моя личная жизнь"(с)

Mano vyrui tai tiks,nes pirmam filme Elena (lyg toks jos vardas) prasukinejo... doh.gif Ir labai dziauges kai jos nebeliko. wub.gif
Mes ziurim Brat za brata 2.Jau ipusejom, tai man labai patinka... Ir Olegas jau nebeerzina... Virsininkas Diomin, tai isvis toks paslaptingas simpatiaga... Va jo asmeninio gyvenimo tai kaip tikvakar pasigedau blush2.gif
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 20 rugsėjo 2014 - 09:08
Sveikos 4u.gif
Prieš pradėdama Idealnyj brak, buvau nusiteikus ramiai melodramai, bet čia.... kvatoju balsu. Ir ta Maškova labai tinka, viskas ten gerai smile.gif
Atsakyti
Хорошие руки 2014
Perziurejau ir sakau, kad geras detektyvas - melodrama thumbup.gif . Apie gimdymo namuose vykdomas machinacijas ir ju pasekmes
Atsakyti
Любимые женщины Казановы / 2014 /
http://kinozal.tv/de....php?id=1254392
user posted image
Papildyta:
Шулер / 2013 /
http://kinozal.tv/de....php?id=1254444
user posted image
Atsakyti
[quote=daibava,2014 09 20, 19:32]
user posted image

Labai lekstas pavadinimas doh.gif Bet labai neblogas filmas thumbup.gif Linksmas, lengvas, ironiskas, savaitgalinis, moteriskas tongue.gif (pagrinde vaidina motriskos mirksiukas.gif )
Rekomenduoju kam dabar liudna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 09 20, 19:32)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 09 20, 09:49)
Sveikos 4u.gif
Prieš pradėdama Idealnyj brak, buvau nusiteikus ramiai melodramai, bet čia.... kvatoju balsu. Ir ta Maškova labai tinka, viskas ten gerai smile.gif

man irgi vakar smagiai susiziurejo thumbup.gif thumbup.gif labai pakeliantis nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Vakar ziurejom ir norejau rekomenduoti, tikrai geras filmas, smagiai ziurejosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 21 rugsėjo 2014 - 08:39