ipusejau_Хроника гнусных времен (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ - idomus
o ir aktoriai geri
įveikiau Хроника гнусных времен
patiko, jokio gumos tempimo,
siužetas liuks ir aktoriai puikiai dera
patiko, jokio gumos tempimo,
siužetas liuks ir aktoriai puikiai dera
QUOTE(spoorga @ 2014 09 11, 19:24)
Papildyta:
Ramsiaus nera, bet jos Zaliakis uzvalde ir mano vakarus
Su MB, kai jis gali, po serija- kelias ziurim... Брат за брата baigiu , Брат за брата 2-atsisiunciau,veliau bus perziuretas(tikiuosi) ir Брат за брата 3.
Ярослав Бойко cia ir kitoks ir panasus I VGV, bet man jis irgi patinka
Ramsiaus nera, bet jos Zaliakis uzvalde ir mano vakarus
Su MB, kai jis gali, po serija- kelias ziurim... Брат за брата baigiu , Брат за брата 2-atsisiunciau,veliau bus perziuretas(tikiuosi) ir Брат за брата 3.
Ярослав Бойко cia ir kitoks ir panasus I VGV, bet man jis irgi patinka
Esu Tik nerašau, bet skaitau
Įkalino žmogėną į šitą obrazą, ilgam. Nevaidina, tik tekstą į kamerą atskaito ir vsio. O gali būti kitoks
Įtariu kas bus ir 4 ir 5 Bratas....Galo nesimato, nors atsakymas į klausimą ar bus praęsimas kolkas trumpas - "Пока не знаю"
QUOTE(Visgi @ 2014 09 12, 12:57)
QUOTE(Julsita @ 2014 09 12, 13:04)
Ką tik kinozale užžiūrėjau,ale galvoju su nesisiųsiu,bo ir taip sandėlukas pilnas,ogi rupūžyte rugienos,kad čia su Žaliaakiu,tai nesuposminau Taigi aiškus dalykas,kad TEKS siųstis ir sau
Ramsiau,vėl sveikint reikia?
Ramsiau,vėl sveikint reikia?
Nežinau nežinau Tiek ten to ir yra, jau pirmoj serijoj išiuntė Maskvon į всеросийская операция i psio.
Atvirai sakant, tokio šūdo seniai nemačiau Negelbėja net firminiai Gorčiakovo juokeliai
Julsita, sveikint galima su nauju spektakliu, vo šitas tai mane labai nudžiugino
QUOTE(Sim@ @ 2014 09 13, 19:21)
labai geras ir idomus filmas - Горчаков (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ _Боевик, детектив_paziurejau, patiko tas pagrindinis aktorius su savo jumoru:) ir zaliaakis vaidina, ot
Sim@,
QUOTE(Ramsius @ 2014 09 14, 16:32)
Ramsiau,tu tikrai nepraziuresi. Buk draugas,ikelk nuoroda,kai jau bus
QUOTE(Julsita @ 2014 09 14, 15:54)
Ramsiau,tu tikrai nepraziuresi. Buk draugas,ikelk nuoroda,kai jau bus
Брат за брата. Послесловие к третьему сезону 19 сентября в 22:30
Čia per jų НТВ.
QUOTE(Visgi @ 2014 09 13, 14:21)
Sveikos
Patiko sitas detektyvas... Cia kaip mis Marpl ir Puaro viska viska suzino ir isnarplioja
Na o ''Идеальный брак'' /2013/ nelabai idealnyj film pasirode, toks so so... Galima ziuret,bet kad uch butu tai iki to labia truksta
QUOTE(Ramsius @ 2014 09 14, 16:12)
Sim@,
grazus vyras jis
laba vakara,
siandien man liudnoka diena - (metai laiko, kai mamos nebera), tai paminejom, misios buvo, paskui paminkla sventinom ir gedulingi. Ir nors mamos nera tarp gyvuju, nesitiki, kad ji jau po zeme
o vakar paziurejau_Хроника гнусных времен (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ - idomus Patiko
siandien nuo 6 val.ryto paziurejau_Гаджьо / [2014, драма] apie didele ir teisinga meile. Geras filmas.
Sim@. tikrai, kaip laikas bėga Rodos nesenai mamą ligoninėj lankei, o va jau metai...Man jau pusantrų, kai tėčio nėra.
Kitą savaitę metai, kaip važiavau į Peterburgą...Nu nesitiki, kad laikas taip greit bėga, nors tu ką
Kitą savaitę metai, kaip važiavau į Peterburgą...Nu nesitiki, kad laikas taip greit bėga, nors tu ką
Sveikos, filmautojos Baigiau žiūrėti "Слово женщине ", 253 serijos, veizėjau lygiai mėnesį
Sakyčiau vienas įdomesnių serialų. Siužetas: visiškai skirtingų 4 žavingų moterų likimai, kurie vieną dieną susikerta ir reik manyti niekada nebenutruks. Bet kaip jie pateikti, kokie gilūs personažai, kokie charakteriai, kiek daug aktualių problemų paliečia . Taip viskas netikėtai pateikta. Atrodo viskas žinoma, jau nebėr kaip intriguoti ir bac - šekit netikėtumą vieną, jau jau atrodo nuspėji žingsnį į priekį ir vėl - imkit kitą netikėtumą. Ir viskas labai logiškai sujungta į visumą.
Atradau šį filmą, kai kažkur komentaruose radau kad Ana Peskova (žurnalistė) iš filmo" Дело для двоих" 2014, nereali sekretorė filme Слово женщине
O sekretorė tikrai nereali
Sakyčiau vienas įdomesnių serialų. Siužetas: visiškai skirtingų 4 žavingų moterų likimai, kurie vieną dieną susikerta ir reik manyti niekada nebenutruks. Bet kaip jie pateikti, kokie gilūs personažai, kokie charakteriai, kiek daug aktualių problemų paliečia . Taip viskas netikėtai pateikta. Atrodo viskas žinoma, jau nebėr kaip intriguoti ir bac - šekit netikėtumą vieną, jau jau atrodo nuspėji žingsnį į priekį ir vėl - imkit kitą netikėtumą. Ir viskas labai logiškai sujungta į visumą.
Atradau šį filmą, kai kažkur komentaruose radau kad Ana Peskova (žurnalistė) iš filmo" Дело для двоих" 2014, nereali sekretorė filme Слово женщине
O sekretorė tikrai nereali
QUOTE(vaya @ 2014 09 14, 21:51)
Sveikos, filmautojos Baigiau žiūrėti "Слово женщине ", 253 serijos, veizėjau lygiai mėnesį
sveikinu su tokia kantrybe
tokio maratono neįveikčiau
QUOTE(Sim@ @ 2014 09 14, 17:53)
grazus vyras jis
laba vakara,
o vakar paziurejau_Хроника гнусных времен (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ - idomus Patiko
siandien nuo 6 val.ryto paziurejau_Гаджьо / [2014, драма] apie didele ir teisinga meile. Geras filmas.
laba vakara,
Dekui idomus serialas
Bandysiu Гаджьо ziureti
Uzjauciu del mamytes!!!