Сериал Беглецы. Паланга
http://bigcinema.tv/...---palanga.html
QUOTE(egesichora @ 2014 09 04, 21:23)
Geras. Žiūrėsiu būtinai
o prie ko Palanga?
laba ryta
kinozale nerandu
QUOTE(daibava @ 2014 09 05, 09:31)
tai, kad tik rugpjūčio pabaigoje planuojama buvo filmavimą baigti,
filmavo Leningrado srityje, tik pagal scenarijų veiksmas vyksta pas mus,
ir aktoriai mūsų policijos apranga vilki, taip keistokai
filmavo Leningrado srityje, tik pagal scenarijų veiksmas vyksta pas mus,
ir aktoriai mūsų policijos apranga vilki, taip keistokai
Skaičiau ir aš filmo aprašymą išsamesnį(ir tai, kad dar nebaigtas filmuoti). Įmečiau čia, kad atkreiptumįte dėmesį, nes greitai turėtų atsirasti. Įdomu kaip iš Peterburgo Palangą padarys. O šelmis Averinas man patinka
Laba Keistoka su tuo Беглецы. Паланга. Suprasčiau dar, kad Jūrmala, o čia Palanga, hm.
Skaičiau, kad filmavimai tęsis iki vasario, o pavasarį jau išleis i eterį per НТВ.
Pradėjo liepa filmuoti, ir filmuojami yra du blokai- vasarinis ir rudeninis.
Bet tai kaip gražiai iš šono žiūrisi mūsų pareigūnų uniforma
Daug ten įvairių niuansų buvo ir yra, ir rimtų ir juokingai linksmų..
Aš tik nelabai supratau iki kokios būtent serijos tu pažiūrėjei, tai tikriausiai jų fiktyvią santuoką dar matei?
Na ką, Серёжа ir Ляля šiaip ne taip apsišlifavo. Tiksliau, aplinkybės privertė tą padaryti.
Jis, savo namuose, jos niekam neleidžia skriausti. O kenkėjų tokių yra, yra...
Ar šiaip pakenkti, ar per dantį patraukti: Tai ką, miegat atskirai? Tai ko savo žmonos nebučiuoji?
(ypač ta Маша, pati atėjusi из грязи в князи, ir dar ten labiausiai vandenį drumsčia).
V.ž. dėjo jis tena visas pastangas tiek prieš savo, tiek prieš jos gimines, kad tik ta jų santuoka kuo įtikinamesnė atrodytų.
Vienu metu sirgo ji labai stipriai, kliedėjo per karščius ir t.t.
Tai vargšas nešė jis ten ją ant rankų naktį iš jos senelių namų (apsipykę buvo tą dieną).
Naktimis nemiegojo, slaugė, rūpinosi ja. Nuo to laiko jis kažkaip pradėjo į ją palankiau žiūrėti.
Truputi pavydėjo jos savo vairuotojui.
Iš mokyklos jos vos neišmetė, tai jis kaip jos vyras, buvo iškviestas pas direktorę ant kilimėlio, dėl žmonos elgesio.
Moralų jis po visko jai atskaitė, nes jam buvo gėda, kad ji tokia netašyta kaip koks mužikas.
Серёжа kol kas pasiliko pas tėvą namuose, tam kad padėti fazendą pakelti ant kojų, nes skolose ji skendi, nuostolinga..
Na, v.ž. iš azartiško lošėjo, muzikanto-gitaristo, patapo vos ne fermeriu
Jo tėvo žmona Маша su ta savo podrūške Тоня, niekaip neaprimsta.
Vis ramybės neduoda Лялей, kažką rezga, vėjus mala...
Vakar, per jas, tos Лялёс vos nepasodino į cypę, o Серёжа kažkas pašovė.
Šios čigoniukės ieško jos senelė iš tėvo pusės, kad palikti visą turtą, verslą ir t.t.
O tikrasis tėvas net girdėti apie savo paliktą dukrą nenori, ir nepritaria savo mamos paieškom.
Ir pas tą močiūte versle, ir pas tuos čigonus- nešvarūs dalykai dedasi, narkotikai...
Labiausiai kas mane nustebino, tai čigonas Рамирас. Nepagalvočiau net. Netikėta buvo.
Лялес atžvilgiu jis šiaip ne taip aprimo, tačiau nėrė stačia galva į jausmus su savo šeimininko ta jauna žmona, Маша vardu.
Iš pradžių galvojau, kad gal jis blefuoja, kad šiaip gal specialiai iš savanaudiškų paskatų, o pasirodo labai rimtai jis čia.
Čigoniškoje vakaruškoje iškvietė jis ją pašokti ir паехала покатила.
Net gaila man jo, man rodos pražudys jį ta jo meilė jai.
Dabar tai išvis nerimsta, blaškosi kaip sužeistas žvėris.
Mat šeimininkas pasakė, kad jo žmona kūdikio laukiasi.
O Рамирo širdis jaučia, kad šis kūdikis yra jo kūdikis.
Žinoma, šeimininkas net neįtaria, apie savo ūkio valdytojo jausmus jo jaunai žmonai.
Net nelabai ir aišku, kas čia kam labiau galvą apsuko, ar Ramiras Mašai, ar vis tik Maša Ramirui.
Man tas Серёжос tėvas prikolnas. Ir kas dar, tai kad, atkreipiu dėmesį į akcentą.
Pas kai kuriuos aktorius labai jaučiasi tas odesiškas akcentas, o ypač pas čigoną Ramirą.
Žinoma, nieko nuostabaus. Skaičiau, kad visa serialo komanda tik ukrainos, ukrainiečiai.
Toliau laukia įdomiau: kriminalai, žmogžudystės, подстава, kalėjimas ir t.t. ir pan.
Рамир - Маша Т/с ''Дворняжка Ляля'' /2014/ HD
Nanita, kaip mokinio sveikata, prastai dar?
Čia žinai kaip būna, kaip sakoma закон подлости
Sveikit ir gerkit šiltų arbatų
Skaičiau, kad filmavimai tęsis iki vasario, o pavasarį jau išleis i eterį per НТВ.
Pradėjo liepa filmuoti, ir filmuojami yra du blokai- vasarinis ir rudeninis.
Bet tai kaip gražiai iš šono žiūrisi mūsų pareigūnų uniforma
QUOTE(Nanita @ 2014 09 04, 09:30)
Visgi,tu žiūri Дворняшка Ляля?Aš š serijas pažiūrėjau ir mečiau.Kas ten vyksta toliau?
Mano mokinys šiandien su užgulta nosim atsikėlę,tik trys dienas mokykloje
Vasara nardė,mirko šaltam vandeny,ledų po keletą porcijų,basom visur,o čia
Aš tik šį vienintelį ir težiūriu. Kol kas nenuobodus. Veiksmas tik rutuliojasi, kad rutuliojasi. Mano mokinys šiandien su užgulta nosim atsikėlę,tik trys dienas mokykloje
Vasara nardė,mirko šaltam vandeny,ledų po keletą porcijų,basom visur,o čia
Daug ten įvairių niuansų buvo ir yra, ir rimtų ir juokingai linksmų..
Aš tik nelabai supratau iki kokios būtent serijos tu pažiūrėjei, tai tikriausiai jų fiktyvią santuoką dar matei?
Na ką, Серёжа ir Ляля šiaip ne taip apsišlifavo. Tiksliau, aplinkybės privertė tą padaryti.
Jis, savo namuose, jos niekam neleidžia skriausti. O kenkėjų tokių yra, yra...
Ar šiaip pakenkti, ar per dantį patraukti: Tai ką, miegat atskirai? Tai ko savo žmonos nebučiuoji?
(ypač ta Маша, pati atėjusi из грязи в князи, ir dar ten labiausiai vandenį drumsčia).
V.ž. dėjo jis tena visas pastangas tiek prieš savo, tiek prieš jos gimines, kad tik ta jų santuoka kuo įtikinamesnė atrodytų.
Vienu metu sirgo ji labai stipriai, kliedėjo per karščius ir t.t.
Tai vargšas nešė jis ten ją ant rankų naktį iš jos senelių namų (apsipykę buvo tą dieną).
Naktimis nemiegojo, slaugė, rūpinosi ja. Nuo to laiko jis kažkaip pradėjo į ją palankiau žiūrėti.
Truputi pavydėjo jos savo vairuotojui.
Iš mokyklos jos vos neišmetė, tai jis kaip jos vyras, buvo iškviestas pas direktorę ant kilimėlio, dėl žmonos elgesio.
Moralų jis po visko jai atskaitė, nes jam buvo gėda, kad ji tokia netašyta kaip koks mužikas.
Серёжа kol kas pasiliko pas tėvą namuose, tam kad padėti fazendą pakelti ant kojų, nes skolose ji skendi, nuostolinga..
Na, v.ž. iš azartiško lošėjo, muzikanto-gitaristo, patapo vos ne fermeriu
Jo tėvo žmona Маша su ta savo podrūške Тоня, niekaip neaprimsta.
Vis ramybės neduoda Лялей, kažką rezga, vėjus mala...
Vakar, per jas, tos Лялёс vos nepasodino į cypę, o Серёжа kažkas pašovė.
Šios čigoniukės ieško jos senelė iš tėvo pusės, kad palikti visą turtą, verslą ir t.t.
O tikrasis tėvas net girdėti apie savo paliktą dukrą nenori, ir nepritaria savo mamos paieškom.
Ir pas tą močiūte versle, ir pas tuos čigonus- nešvarūs dalykai dedasi, narkotikai...
Labiausiai kas mane nustebino, tai čigonas Рамирас. Nepagalvočiau net. Netikėta buvo.
Лялес atžvilgiu jis šiaip ne taip aprimo, tačiau nėrė stačia galva į jausmus su savo šeimininko ta jauna žmona, Маша vardu.
Iš pradžių galvojau, kad gal jis blefuoja, kad šiaip gal specialiai iš savanaudiškų paskatų, o pasirodo labai rimtai jis čia.
Čigoniškoje vakaruškoje iškvietė jis ją pašokti ir паехала покатила.
Net gaila man jo, man rodos pražudys jį ta jo meilė jai.
Dabar tai išvis nerimsta, blaškosi kaip sužeistas žvėris.
Mat šeimininkas pasakė, kad jo žmona kūdikio laukiasi.
O Рамирo širdis jaučia, kad šis kūdikis yra jo kūdikis.
Žinoma, šeimininkas net neįtaria, apie savo ūkio valdytojo jausmus jo jaunai žmonai.
Net nelabai ir aišku, kas čia kam labiau galvą apsuko, ar Ramiras Mašai, ar vis tik Maša Ramirui.
Man tas Серёжос tėvas prikolnas. Ir kas dar, tai kad, atkreipiu dėmesį į akcentą.
Pas kai kuriuos aktorius labai jaučiasi tas odesiškas akcentas, o ypač pas čigoną Ramirą.
Žinoma, nieko nuostabaus. Skaičiau, kad visa serialo komanda tik ukrainos, ukrainiečiai.
Toliau laukia įdomiau: kriminalai, žmogžudystės, подстава, kalėjimas ir t.t. ir pan.
Рамир - Маша Т/с ''Дворняжка Ляля'' /2014/ HD
Nanita, kaip mokinio sveikata, prastai dar?
Čia žinai kaip būna, kaip sakoma закон подлости
Sveikit ir gerkit šiltų arbatų
Beprasidedant savaitgaliui ir/ar penktadienio vakarui,
puikus laikas įsitaisyti patogiai ir pažiūrėti neįpareigojančią komediją
''Чао, Федерико!'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1249294
puikus laikas įsitaisyti patogiai ir pažiūrėti neįpareigojančią komediją
''Чао, Федерико!'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1249294
Aciu Sim@,sveikatos mums tikrai reikia
Visgi,as baigiau ta serija,kur Serioza susipiko su Lialia,del to,kad ja is mokyklos ismete.Oho,kiek visko nutiko.Idomiausia tai del Ramiro,niekad nebuciau pagalvojus,kad taip pasisuks,buvau tikra,kad ir toliau jis sieks Lialios.O ta Masa irgi kazka jaucia Ramirui,ar tai,kad pasismagint tik?Ir ar tapo aisku,kodel,kazkada,Lialios motina paliko Lialios teva?Man atrodo mociute ten prikiso nagus
Masos drauge man imponuoja,nors ir vaidmuo blogietes bet blogumas nepiktybinis.O del akcento,reikes isiklausyt nes nepastebejau,kad butu kitoks.
Tai kelinta jau serija vakar ziurejai?
Snargliuoja mokinukas mano,neleidau i mokykla,tegul siltai pabuna,per trys dienas,tikiuosi praeis.Aciu Kaip tik raudona su pipirais arbata geriame,taip maloniai vidu sildo
''Чао, Федерико!''jau visa savaite per RTR reklamuoja,visai turetu buti smagi komedija,aktoriai geri.Siunciuosi.
Visgi,as baigiau ta serija,kur Serioza susipiko su Lialia,del to,kad ja is mokyklos ismete.Oho,kiek visko nutiko.Idomiausia tai del Ramiro,niekad nebuciau pagalvojus,kad taip pasisuks,buvau tikra,kad ir toliau jis sieks Lialios.O ta Masa irgi kazka jaucia Ramirui,ar tai,kad pasismagint tik?Ir ar tapo aisku,kodel,kazkada,Lialios motina paliko Lialios teva?Man atrodo mociute ten prikiso nagus
Masos drauge man imponuoja,nors ir vaidmuo blogietes bet blogumas nepiktybinis.O del akcento,reikes isiklausyt nes nepastebejau,kad butu kitoks.
Tai kelinta jau serija vakar ziurejai?
Snargliuoja mokinukas mano,neleidau i mokykla,tegul siltai pabuna,per trys dienas,tikiuosi praeis.Aciu Kaip tik raudona su pipirais arbata geriame,taip maloniai vidu sildo
''Чао, Федерико!''jau visa savaite per RTR reklamuoja,visai turetu buti smagi komedija,aktoriai geri.Siunciuosi.
QUOTE(Nanita @ 2014 09 05, 14:40)
Masos drauge man imponuoja,nors ir vaidmuo blogietes bet blogumas nepiktybinis.O del akcento,reikes isiklausyt nes nepastebejau,kad butu kitoks. Tai kelinta jau serija vakar ziurejai?
Na tikrai, tiek visko nutiko ir tik per 12 serijų Gerai, kad tie sezonai nors trumpi, ne po kokių ten šimtą serijų.Masos drauge man imponuoja,nors ir vaidmuo blogietes bet blogumas nepiktybinis.O del akcento,reikes isiklausyt nes nepastebejau,kad butu kitoks. Tai kelinta jau serija vakar ziurejai?
Dėl Ramiro ir aš, net mintis tokia nešovė į galvą. Maša daugiau su juo trali vali festivali iš savanaudiškų paskatų. Jai jis kaip parankus įrankis reikalingas (turi ji ten kažkokių juodų garbanotų minčių), nors žinoma, kažkiek ten ir smagu su juo, ypač kai žino, kad jis iš proto dėl jos kraustosi.
Ta močiūtė ir išskyrė jos tėvus. Dabar labai gailisi, todėl ir ieško.
Mat palikuonio nebeliko. Lialios tėvo šeima, žmona ir vaikas, žuvo neseniai autokatastrofoj. Tai visa bagatstva ir nori tam vieninteliui vaikui aprašyti, же не пропадать добру.
O man atvirkščiai, jos ta draugė gal labiau kvailesnė tokia, nes man Maša atrodo piktybiškesnė ir piktesnė. Jo, jo, atkreipk dėmesį į akcentą, jei tęsi žiūrėjimą.
Vakar jau buvo 13-ta serija. Tai aš esu iki 12-os pažiūrėjusi, 13-tą šiandien pažiūrėsiu.
O savaitgaliais man rodos šio filmo neįkelia, net nesu tikra ar šiandien, penktadieniais naujas įdeda. Jaučiu tik pirmadieni bus.
Aš irgi neleisčiau į mokyklą. Tris dienos vis šis tas, o dar kai ir nelabai tempas mokslų įsivažiavęs, tai mažiau galimybių atsilikti žiniose.
Vakar atsakinėjau į tavo postą, bet o varge, paėmė ir išsitrynė, dingo viskas ką rašiau Tai čia šiandien kaip sakant втoрая пытка
Sakai visą savaitę tą Fiodorą rodė? Nieko nemačiau šiandien tik pirmą kartą pamačiau.
QUOTE(Visgi @ 2014 09 05, 15:11)
Na tikrai, tiek visko nutiko ir tik per 12 serijų Gerai, kad tie sezonai nors trumpi, ne po kokių ten šimtą serijų.
Dėl Ramiro ir aš, net mintis tokia nešovė į galvą. Maša daugiau su juo trali vali festivali iš savanaudiškų paskatų. Jai jis kaip parankus įrankis reikalingas (turi ji ten kažkokių juodų garbanotų minčių), nors žinoma, kažkiek ten ir smagu su juo, ypač kai žino, kad jis iš proto dėl jos kraustosi.
Mat palikuonio nebeliko. Lialios tėvo šeima, žmona ir vaikas, žuvo neseniai autokatastrofoj. Tai visa bagatstva ir nori tam vieninteliui vaikui aprašyti, же не пропадать добру.
O man atvirkščiai, jos ta draugė gal labiau kvailesnė tokia, nes man Maša atrodo piktybiškesnė ir piktesnė. Jo, jo, atkreipk dėmesį į akcentą, jei tęsi žiūrėjimą.
Vakar jau buvo 13-ta serija. Tai aš esu iki 12-os pažiūrėjusi, 13-tą šiandien pažiūrėsiu.
O savaitgaliais man rodos šio filmo neįkelia, net nesu tikra ar šiandien, penktadieniais naujas įdeda. Jaučiu tik pirmadieni bus.
Aš irgi neleisčiau į mokyklą. Tris dienos vis šis tas, o dar kai ir nelabai tempas mokslų įsivažiavęs, tai mažiau galimybių atsilikti žiniose.
Vakar atsakinėjau į tavo postą, bet o varge, paėmė ir išsitrynė, dingo viskas ką rašiau Tai čia šiandien kaip sakant втoрая пытка
Sakai visą savaitę tą Fiodorą rodė? Nieko nemačiau šiandien tik pirmą kartą pamačiau.
Ziuresiu nes idomiai rutuliuojasi,nestovi taip sakan vietoje.Kaip pvz Stanica,кругом да около.Tas pats per ta pati.Ir nelabai turiu ka ziureti,Практика,kiek idejo tiek perziurejau seriju,laukiu su nekantrumu nauju,laaabai ciotkas serialas.Tik vienas minusas,mazai,tai yra mono skoniui visai nera graziu vyru,ner i ka akys paganyti
O varge,toks dydziulis tekstas issitrine? Klaviatura liko ciela?Nesugriauziai?
Fiodora,ne ne filmo nerode,anonsa tik.Per RTR daznai reklamuoja.Tik neuzfiksavau kada rodys.