Sveiki
taip pat prisidedu prie sveikinimu.Visus moksleivius su mokslo pradzia,o likusiems grazaus ir silto rudens.
Ruduo man pats liudniausias metu laikas,nors turetu buti atvirksciai,rugseji svenciu savo gimtadieni
I tema.Prisiminiau,kad turiu в заначке,keleta seriju Zajcevos.Kaip gerai,kad prisiminiau nieko imantraus,sukto dabar nesinori ziureti.
Baigėsi vasaros galiojimas. Neriam i spalvotą rudenį.
Na o kur vėsiau, vėsesnis sezonas, čia ir daktarai- тут как тут...
Aprašymas šio serialo man kažkuo primena kitą serialą apie gydytojus-
Общая терапия-2 (niu šis tai labai patiko)
''Практика'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1248239
Na o kur vėsiau, vėsesnis sezonas, čia ir daktarai- тут как тут...
Aprašymas šio serialo man kažkuo primena kitą serialą apie gydytojus-
Общая терапия-2 (niu šis tai labai patiko)
''Практика'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1248239
QUOTE(Visgi @ 2014 08 18, 21:33)
Отмена всех ограничений,
Sveikos
Nu labai patiko filmukas prosto uogele...
Aciu, Visgi, suintrgavai su savo '' laukiu seriju ''
QUOTE(spoorga)
Sveikos Nu labai patiko filmukas prosto uogele...
Aciu, Visgi, suintrgavai su savo '' laukiu seriju''
Laba Gražus šeimyninis serialas apie šeimyninį gyvenimą. Kol kas, nei geriau, nei taikliau apbūdint nesugalvoju Tikrai, kad prosto uogelė Aciu, Visgi, suintrgavai su savo '' laukiu seriju''
Романс "Не отпускай меня"... (Кирилл Жандаров)
Labos
QUOTE(Visgi @ 2014 09 01, 22:14)
''Практика'' /2014/
bet 40 serijų
nežinau ar pakaks kantrybės
QUOTE(daibava @ 2014 09 02, 00:23)
Man tai pakaks Daktariškam filmui kantrybės ir 100 serijų nepritruktų
QUOTE(daibava @ 2014 09 01, 23:23)
Jeigu butu toks, kaip Sklifas, tai ir 40 ir daugiau per maza.
Julsita, o kaip ta Zaiceva.... ar irgi super? Koks dar toks labiau isimintinas... nu kad labai labai patiko (turiu minti Sklifosovski )
QUOTE(Visgi @ 2014 09 01, 14:42)
Pradejom vakar su vyru ziureti. Antras "Fizruko" variantas Nors raso, kad melodrama, bet man ten komedija, nes ir vaidina "Kuhnios" aktoriai.
QUOTE(spoorga @ 2014 09 02, 06:48)
Jeigu butu toks, kaip Sklifas, tai ir 40 ir daugiau per maza.
Julsita, o kaip ta Zaiceva.... ar irgi super? Koks dar toks labiau isimintinas... nu kad labai labai patiko (turiu minti Sklifosovski )
Nezinau kaip Julsitai, bet va Zaiceva manes neuzkabino. Paziurejau kelias serijas ir meciau.
Labas rytas. Su rudenėliu
Zaiceva - kitos rūšies uogelė. Man buvo skanus Bet galit nežiūrėt, Maksas man liks
Jei norit rimtesnio apie daktarus, nežiūrėkit. Nes čia kitoks, bet tikrai neblogas.
QUOTE(spoorga @ 2014 09 02, 06:48)
QUOTE(ErikaN @ 2014 09 02, 07:27)
Nezinau kaip Julsitai, bet va Zaiceva manes neuzkabino. Paziurejau kelias serijas ir meciau.
Zaiceva - kitos rūšies uogelė. Man buvo skanus Bet galit nežiūrėt, Maksas man liks
Jei norit rimtesnio apie daktarus, nežiūrėkit. Nes čia kitoks, bet tikrai neblogas.
QUOTE(Tekšė @ 2014 09 02, 07:46)
Labas rytas. Su rudenėliu
Man Zaiceva,atsipalaidavimui,prisijuokiu ji beziuredama.Del Makso
Labas rytas
Na kaip pirmokeliams siandien atsikelt sekesi?Mano atrokas,pabudo,sako,mama,gal galiu trys pamokas siandien praleisti,o rytoj butinai eisiu. Pas mus pirma savaite po trys pamokas tiktai
Visgi,geras romansas,nostalgiskas.
QUOTE(Nanita @ 2014 09 02, 09:18)
Man Zaiceva,atsipalaidavimui,prisijuokiu ji beziuredama.Del Makso
Labas rytas
Na kaip pirmokeliams siandien atsikelt sekesi?Mano atrokas,pabudo,sako,mama,gal galiu trys pamokas siandien praleisti,o rytoj butinai eisiu. Pas mus pirma savaite po trys pamokas tiktai
Labas rytas
Paziurejau pirma serija,Практика.Objektyviai negaliu vertinti,man tokio pobudzio filmai apie medecina,bevek visi patinka,Sklif,Skoraja pomosc,ir sis neisimtis.Nuo pirmos serijis jau intriga.Paziuresiu antra serija ir palauksiu kol daugiau ides,nes vienos ar dvieju i diena mazai