Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

Sveiki 4u.gif
taip pat prisidedu prie sveikinimu.Visus moksleivius su mokslo pradzia,o likusiems grazaus ir silto rudens. smile.gif
user posted image

Ruduo man pats liudniausias metu laikas,nors turetu buti atvirksciai,rugseji svenciu savo gimtadieni rolleyes.gif

I tema.Prisiminiau,kad turiu в заначке,keleta seriju Zajcevos.Kaip gerai,kad prisiminiau thumbup.gif nieko imantraus,sukto dabar nesinori ziureti.
Atsakyti
Baigėsi vasaros galiojimas. Neriam i spalvotą rudenį.
Na o kur vėsiau, vėsesnis sezonas, čia ir daktarai- тут как тут...

Aprašymas šio serialo man kažkuo primena kitą serialą apie gydytojus-
Общая терапия-2 (niu šis tai labai patiko)

''Практика'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1248239

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 18, 21:33)
Отмена всех ограничений,

Sveikos 4u.gif
Nu labai patiko filmukas thumbup.gif drinks_cheers.gif prosto uogele...
Aciu, Visgi, suintrgavai su savo '' laukiu seriju '' wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga)
Sveikos 4u.gif Nu labai patiko filmukas thumbup.gif drinks_cheers.gif prosto uogele... 
Aciu, Visgi, suintrgavai su savo '' laukiu seriju'' wub.gif
Laba smile.gif Gražus šeimyninis serialas apie šeimyninį gyvenimą. Kol kas, nei geriau, nei taikliau apbūdint nesugalvoju rolleyes.gif Tikrai, kad prosto uogelė drinks_cheers.gif

Романс "Не отпускай меня"... (Кирилл Жандаров)

Labos user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 01 rugsėjo 2014 - 23:04
QUOTE(Visgi @ 2014 09 01, 22:14)
''Практика'' /2014/

bet 40 serijų swoon.gif
nežinau ar pakaks kantrybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 09 02, 00:23)
bet 40 serijų  swoon.gif
nežinau ar pakaks kantrybės  g.gif

Man tai pakaks ax.gif Daktariškam filmui kantrybės ir 100 serijų nepritruktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 09 01, 23:23)
bet 40 serijų   swoon.gif
nežinau ar pakaks kantrybės  g.gif

Jeigu butu toks, kaip Sklifas, tai ir 40 ir daugiau per maza. blush2.gif
Julsita, o kaip ta Zaiceva.... ar irgi super? Koks dar toks labiau isimintinas... nu kad labai labai patiko (turiu minti Sklifosovski wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 02 rugsėjo 2014 - 05:50
QUOTE(Visgi @ 2014 09 01, 14:42)

Pradejom vakar su vyru ziureti. Antras "Fizruko" variantas thumbup.gif thumbup.gif Nors raso, kad melodrama, bet man ten komedija, nes ir vaidina "Kuhnios" aktoriai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 09 02, 06:48)
Jeigu butu toks, kaip Sklifas, tai ir 40 ir daugiau per maza.  blush2.gif
Julsita, o kaip ta Zaiceva.... ar irgi super? Koks dar toks labiau isimintinas... nu kad labai labai patiko (turiu minti Sklifosovski  wub.gif )

Nezinau kaip Julsitai, bet va Zaiceva manes neuzkabino. Paziurejau kelias serijas ir meciau.
Atsakyti
Labas rytas. Su rudenėliu smile.gif
QUOTE(spoorga @ 2014 09 02, 06:48)

Julsita, o kaip ta Zaiceva.... ar irgi super? Koks dar toks labiau isimintinas... nu kad labai labai patiko (turiu minti Sklifosovski  wub.gif )

QUOTE(ErikaN @ 2014 09 02, 07:27)
Nezinau kaip Julsitai, bet va Zaiceva manes neuzkabino. Paziurejau kelias serijas ir meciau.

Zaiceva - kitos rūšies uogelė. Man buvo skanus smile.gif Bet galit nežiūrėt, Maksas man liks rolleyes.gif
Jei norit rimtesnio apie daktarus, nežiūrėkit. Nes čia kitoks, bet tikrai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 09 02, 07:46)
Labas rytas. Su rudenėliu smile.gif
Zaiceva - kitos rūšies uogelė. Man buvo skanus smile.gif Bet galit nežiūrėt, Maksas man liks rolleyes.gif
Jei norit rimtesnio apie daktarus, nežiūrėkit. Nes čia kitoks, bet tikrai neblogas.

drinks_cheers.gif Man Zaiceva,atsipalaidavimui,prisijuokiu ji beziuredama.Del Makso drinks_cheers.gif

Labas rytas smile.gif

Na kaip pirmokeliams siandien atsikelt sekesi?Mano atrokas,pabudo,sako,mama,gal galiu trys pamokas siandien praleisti,o rytoj butinai eisiu. biggrin.gif Pas mus pirma savaite po trys pamokas tiktai thumbup.gif

Visgi,geras romansas,nostalgiskas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 02 rugsėjo 2014 - 08:24
QUOTE(Nanita @ 2014 09 02, 09:18)
drinks_cheers.gif Man Zaiceva,atsipalaidavimui,prisijuokiu ji beziuredama.Del Makso  drinks_cheers.gif

Labas rytas  smile.gif

Na kaip pirmokeliams siandien atsikelt sekesi?Mano atrokas,pabudo,sako,mama,gal galiu trys pamokas siandien praleisti,o rytoj butinai eisiu. biggrin.gif Pas mus pirma savaite po trys pamokas tiktai  thumbup.gif

Visgi,geras romansas,nostalgiskas. smile.gif

Paziurejau pirma serija,Практика.Objektyviai negaliu vertinti,man tokio pobudzio filmai apie medecina,bevek visi patinka,Sklif,Skoraja pomosc,ir sis neisimtis.Nuo pirmos serijis jau intriga.Paziuresiu antra serija ir palauksiu kol daugiau ides,nes vienos ar dvieju i diena mazai smile.gif
Atsakyti