Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 08 31, 00:50)
?Prieš pradedant žiūrėti kokį filmą, visad atkreipiu dėmesį kas režisierius, koks jo turimas bagažas ir pan. Tai man Merežkų, tiek tėvo tiek sūnaus- nepatinka jų darbai, vienas kuris patiko ir buvo vertas dėmesio, tai Sonka zolotaya ruchka, na gal dar ir Krot, jei nemaišau pavadinimo. Nieko kito ir nebelieka senstantiems aktoriams, kol žvaigždė dar neužgęso, kol dar kviečia režisieriai.... Vieną seriją šio filmo pažiūrėjau, ir stop. Nesąmonė pasirodė. Tokias pasakas tik per Kalėdas žiūrėti

Tris serijas paziurejau visumoj su malonumu, nes pasaka ne pasaka, bet jos sumoderninimas, ikelimas i musu laikus sudominti sugebejo drinks_cheers.gif Na bet paskutine 4 serija "apvainikavo" doh.gif Uz tokia pabaiga norejosi rezisieriu nusauti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama)
Ir dar vakar ziurejau ir skubu rekomenduoti vienos serijos "Fort Ros" thumbup.gif Oi, sitam 9 balai kokie, nuoykinis filmas, pilnas veiksmo, bala nuemiau uz kai kuriuos lapsusus biggrin.gif http://kinozal.tv/de....php?id=1236815
Baigiau žiūrėti. Žinai ką, patiko man! Tikrai fainas, nuotyklnis f. Ir vietų yra tokių kur pakvatot galima. Net buvo kažkaip gaila, kad pasibaigė, norėjosi dar truputi, nors pusvalandį dar... Трейлер Mielai antrą kartą pažiūrėčiau.
QUOTE(Krištolinė ledi)
aciu,gerai. Vaikstau dar su ramentais,bet vairuoti jau galiu thumbup.gif aisku,tam idedu daug pastangu,manksta 6 kartus per diena,tik i masina sunku ilipti.Rudsejo 25 prasides reabilitacija
Oho, 6k. per dieną. Na ir ačiūD, kad į gerą pusę.
QUOTE(sena pažįstama)
Tris serijas paziurejau visumoj su malonumu, nes pasaka ne pasaka, bet jos sumoderninimas, ikelimas i musu laikus sudominti sugebejo. Na bet paskutine 4 serija "apvainikavo" doh.gif Uz tokia pabaiga norejosi rezisieriu nusauti cool.gif
Jo, skaičiau, kad filmas pateikiamas kaip šių laikų interpretacija. Tai viskas čia kaip ir aišku su tuo. Bet jau ta Лягушкина, tai DieveTu Mano, tikra лягушкина, t.sakant царевна во всей красе doh.gif Man smalsu pažiūrėt jį dėl Жандаров. Sakiau susikaupsiu kada ir pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
user posted image
VISAS ŠIANDIENNĄ TELYDI GERA NUOTAIKA, SĖKMĖ IR ŠILUMA wub.gif
-----------
O i tema filmo Узнай меня, если сможешь ziureti dar nebaigiau blush2.gif vakar vos vos 30 serija paziurejau ir tai jau miegodama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 31, 12:52)
Bet jau ta Лягушкина, tai DieveTu Mano, tikra лягушкина, t.sakant царевна во всей красе doh.gif Man smalsu pažiūrėt jį dėl Жандаров. Sakiau susikaupsiu kada ir pažiūrėsiu smile.gif

Man ji tai simpatiska is filmo "Vosmidisiatyje" drinks_cheers.gif Ji manes neerzino, erzino kaukekle jos drauge, nu tokiu spiegianciu balsu aktore parinkta doh.gif Ir kaip sakiau, durna pabaiga doh.gif Suprantu, pasaka, bet jei jau ja sumoderninai, tai, buk malonus, bent jau logiskai modernink drinks_cheers.gif O tai tris serijas Liaguskina vare ant to Vasios, jis toks, jis anoks, jis man nepatinka, isikliopino i blogiuka Artura, tai jei as buciau rezisiere, tai buciau ir pabaigus logiskai: blogiukas Arturas isimylejo ja, Liaguskina ji visas tris serijas jau isikliopinus buvo, susituoke jie, ir ilgai gyveno, o Vasia parsivede i zmonas ta kaukekle drauge. Nu bet gi ne doh.gif Paskutinej serijoj Liaguskina suprato, kad vis tik Arturas blogas, o ji kazkaip stebuklingai myli durniu Vasia doh.gif doh.gif doh.gif Nu vienzo, keiktis noriu. biggrin.gif
Issiliejau, gal kas po mano tirados nores pasiziureti ta filma, idant susidarytu savo nuomone. biggrin.gif
Atsakyti
Su rudenėliu smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Su Ziniu diena! smartass.gif
Atsakyti
''Ruduo tai antrasis pavasaris, kai kiekvienas lapas – gėlė.'' /A. Kamiu/

Gražaus ir šilto rudens!

user posted image

''Брат за брата'' 3 сезон /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1248104

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 09 01, 13:57)

''Брат за брата'' 3 сезон /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1248104

user posted image

Ramsiau,su švente 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 01 rugsėjo 2014 - 13:10
''Учителя'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1248121

user posted image
QUOTE(sena pažįstama)
Man ji tai simpatiska is filmo "Vosmidisiatyje"<...>Ir kaip sakiau, durna pabaiga doh.gif
<...> Nu vienzo, keiktis noriu biggrin.gif
Issiliejau, gal kas po mano tirados nores pasiziureti ta filma, idant susidarytu savo nuomone
Su šia aktore jokio filmo nemačiau schmoll.gif
Pažiūrėjau pirmas dvi serijas vakar prieš miegą, tai taip ir supratau,
kad čia šūdinas valsas bus... na, kad liks ne su anuo, o su tuo.
Man irgi norėtųsi, kad atvirkščiai būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 09 01, 14:42)

Su šia aktore jokio filmo nemačiau schmoll.gif
Pažiūrėjau pirmas dvi serijas vakar prieš miegą, tai taip ir supratau,
kad čia šūdinas valsas bus... na, kad liks ne su anuo, o su tuo.
Man irgi norėtųsi, kad atvirkščiai būtų ax.gif

Tu dar nemaciusi "Vosmidisiatyje" bigsmile.gif A nu ka-greit taisytis pioneer.gif
http://www.seasonvar...e-3-season.html
Cia gi kultinis serialas, primenantis musu jaunyste, musu studentavimus wub.gif Tai ten ta Liaguskina tokia komsomolka, sporstmenka i prosto krasavica. Jai labai tiko toks vaidmuo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su Mokslo ir Žinių diena visus mokinukus ir jų mamas bei tėvelius, o ypač mažuosius pirmokėlius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 31, 00:50)
Kaip faina ir kokie geri pokyčiai! Sveikinu smile.gif Dėl pirmokėlio nesijaudink, viskas bus gerai, pamatysi.

drinks_cheers.gif pokyčiai tai laikini, bet gerai ir tai:)
dėkui už sveikinimus 4u.gif
o pirmokėlis šian nuverkė kelis posmus ryte, nenorėjo mokyklon, bet paskui viskas gerai buvo. Šiandien dar šventė tik, o nuo rytojaus jau pamokos (nuo 8 iki 10.30 val.)

QUOTE(Visgi @ 2014 09 01, 14:42)
''Учителя'' /2014/

4u.gif palauksiu visu seriju.

einu pabaigt Узнай меня, если сможешь, nes jau pavargau nuo jo....
Atsakyti