QUOTE(Visgi @ 2014 08 29, 14:07)
QUOTE(Visgi @ 2014 08 29, 13:07)
''Царевна Лягушкина'' /2014/
nemaniau, kad Merežko gali tokio lygio serialą daryti
ir kažin kiek sumokėjo Proskurinui, Smehovui ir Smirnickui,
nes tokie aktoriai šiaip nesifilmuotu tokiam niekale
QUOTE(Ramsius @ 2014 08 27, 10:32)
Grįžtu su savo naujienimis...
sveika pargryzus
QUOTE(Visgi @ 2014 08 29, 14:07)
Kaip nuotaikos, kaip nusiteikę rudeniui?
geros, nes pries kelias dienas sulaukiau buv.darbdavio skambucio ir ..kvietimo ateit i darba:) sutikau, nes jau penktus metus sedet prie vaiku nebenoriu
tai tik rupestelis rugsejo pirmoji ir mano pirmokelis...
QUOTE(daibava @ 2014 08 29, 23:03)
O man visai nieko vakar ziurejosi: filmas lengvas, svelnus, aktoriai izymus
Ir dar vakar ziurejau ir skubu rekomenduoti vienos serijos "Fort Ros" Oi, sitam 9 balai kokie(nuoykinis filmas, pilnas veiksmo, bala nuemiau uz kai kuriuos lapsusus )
http://kinozal.tv/de....php?id=1236815
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 29, 22:36)
sveika pargryzus
geros, nes pries kelias dienas sulaukiau buv.darbdavio skambucio ir ..kvietimo ateit i darba:) sutikau, nes jau penktus metus sedet prie vaiku nebenoriu
sveikinimai as irgi turesiu pirmoke
QUOTE(Whagati @ 2014 08 30, 08:04)
sveikinimai as irgi turesiu pirmoke
o Jusu busima pirmoke, gal skaito, raso, skaiciuoja? (nes maniskis, tai tik raides pazysta, moka kelis zodzius parasyt, suskaiciuoja nuo 1 iki 20 ir viskas. Skaityt nemoka
LABA RYTA, VISOMS,
kaip nusiteike priešpaskutinę vasaros dieną? As tai puikiai, juolab, kai zinau, kad ryt darbelin + dar i buvusi darba, gaila tik is buvusio kolektyvo per 12 metu vienas kitas beliko
kurios matėt Узнай меня, если сможешь, ar nepasirodė jis ganėtinai ištemptas?
jau penkta para, o as dar tik 22 serija pasiekiau. Kazkaip galejo suspaust tuos ivykius (kaip kad daugumo filmu buna raso "praejus 10 metu" arba "po 5 metu" ir butu sutilpe iki kokias 16 seriju.
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 30, 08:25)
o Jusu busima pirmoke, gal skaito, raso, skaiciuoja? (nes maniskis, tai tik raides pazysta, moka kelis zodzius parasyt, suskaiciuoja nuo 1 iki 20 ir viskas. Skaityt nemoka
LABA RYTA, VISOMS,
kaip nusiteike priešpaskutinę vasaros dieną? As tai puikiai, juolab, kai zinau, kad ryt darbelin + dar i buvusi darba, gaila tik is buvusio kolektyvo per 12 metu vienas kitas beliko
jau penkta para, o as dar tik 22 serija pasiekiau. Kazkaip galejo suspaust tuos ivykius (kaip kad daugumo filmu buna raso "praejus 10 metu" arba "po 5 metu" ir butu sutilpe iki kokias 16 seriju.
LABA RYTA, VISOMS,
skaito jau nuo pernai, lengai knygas pasiskaito, paraso aisku su klaidelemis....skaiciuoti sekasi sunkiau, moka iki 100 ir daugiau suskaiciuoti, bet sudeti, atimti reikia gerai pagalvoti..... ismoks gi, tam ir eina mokytis
mes vaziuosime pas mano tecius saslyku kepti
kiek istemptas, idomus, bet sutinku, per daug seriju
QUOTE(Whagati @ 2014 08 30, 11:01)
skaito jau nuo pernai, lengai knygas pasiskaito, paraso aisku su klaidelemis....skaiciuoti sekasi sunkiau, moka iki 100 ir daugiau suskaiciuoti, bet sudeti, atimti reikia gerai pagalvoti..... ismoks gi, tam ir eina mokytis
supratau na, mergaites jos gal imlesnės mokslams
Papildyta:
ismoks gi, tam ir eina mokytis
Papildyta:
mes vaziuosime pas mano tecius saslyku kepti
o mes laukiame sugryztant is pajurio _senelio (mano tetes) ir seses su 7 -mete dukra, pietums kepame kugeli su vistienos sparneliais, desertui - arbuzas ir gaivieji gerimai Paskui eisime i soda, nes sian grazi, silta diena. Lauke tik ir buti
---------------------------
o del filmo Узнай меня, если сможешь ir as per ilgas
QUOTE(daibava @ 2014 08 29, 23:03)
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 08 30, 05:32)
O man visai nieko vakar ziurejosi: filmas lengvas, svelnus, aktoriai izymus
Ziurejau ir as vakar, nu durnokas jis man, bet jei neuzmigau, matyt buvo visai nieko
Visgi, ar matete Узнай меня, если сможешь_?
jei taip, lauksiu nuomones apie si filma.
jei taip, lauksiu nuomones apie si filma.
Labas vakaras, nors koks čia vakaras, jau ženkliai po vidurnakčio
Vakar svečiuose, šiandien irgi svečiuose buvau, ką tik grįžau, ryt irgi į svečius pas dieverį, kaip varlė keliauninkė, nors aš nemegėja svečiuotis, bet kai atvažiuoja ir išsiveža, tai ką darysi, nesispyriosi ir už durų staktos nesilaikysi gi
Anekdotas į temą, pusiau pokštas:
Pirmokėlį tempia į mokyklą. Tas vis spyriojasi ir šaukia:
- Dvylikai metų! Už ką?!
Prašau į mane kreiptis tu, mes jau senai pažįstamos
Vakar svečiuose, šiandien irgi svečiuose buvau, ką tik grįžau, ryt irgi į svečius pas dieverį, kaip varlė keliauninkė, nors aš nemegėja svečiuotis, bet kai atvažiuoja ir išsiveža, tai ką darysi, nesispyriosi ir už durų staktos nesilaikysi gi
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 08 29, 13:54)
na nuo stresu ir nervu o dar ir nelabai galiu po operacijos...
Aaa, prisimenu dabar, kad rašei jog turi rūpestį dėl sveikatos, dar nerimavai, kad kaip čia viską suspėt iki vaikams kol į mokyklą. Kaip? Ar viskas gerai?QUOTE(daibava @ 2014 08 29, 22:03)
nemaniau, kad Merežko gali tokio lygio serialą daryti ir kažin kiek sumokėjo Proskurinui, Smehovui ir Smirnickui nes tokie aktoriai šiaip nesifilmuotu tokiam niekale
Prieš pradedant žiūrėti kokį filmą, visad atkreipiu dėmesį kas režisierius, koks jo turimas bagažas ir pan. Tai man Merežkų, tiek tėvo tiek sūnaus- nepatinka jų darbai, vienas kuris patiko ir buvo vertas dėmesio, tai Sonka zolotaya ruchka, na gal dar ir Krot, jei nemaišau pavadinimo. Nieko kito ir nebelieka senstantiems aktoriams, kol žvaigždė dar neužgęso, kol dar kviečia režisieriai.... Vieną seriją šio filmo pažiūrėjau, ir stop. Nesąmonė pasirodė. Tokias pasakas tik per Kalėdas žiūrėti.QUOTE(Sim@ @ 2014 08 29, 22:36)
geros, nes pries kelias dienas sulaukiau buv.darbdavio skambucio ir ..kvietimo ateit i darba:) sutikau, nes jau penktus metus sedet prie vaiku nebenoriu tai tik rupestelis rugsejo pirmoji ir mano pirmokelis...
Kaip faina ir kokie geri pokyčiai! Sveikinu Dėl pirmokėlio nesijaudink, viskas bus gerai, pamatysi.Anekdotas į temą, pusiau pokštas:
Pirmokėlį tempia į mokyklą. Tas vis spyriojasi ir šaukia:
- Dvylikai metų! Už ką?!
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 08 30, 04:32)
Ir dar vakar ziurejau ir skubu rekomenduoti vienos serijos "Fort Ros" Oi, sitam 9 balai kokie (nuoykinis filmas, pilnas veiksmo, bala nuemiau uz kai kuriuos lapsusus
Žiūrėjau, bet nepabaigiau, gal šiandien pabaigsiu. Kol kas man nelabai, bet kas žino, gal po viso filmo ir pasikeis nuomonė.QUOTE(Sim@ @ 2014 08 30, 22:06)
Visgi, ar matete Узнай меня, если сможешь?jei taip, lauksiu nuomones apie si filma.
Ne, nesu žiūrėjusi, bet vakar ar čia šiandien rodė kelis kartus per TV anonsą, lyg ir neblogas atrodo. Bet jis čia tas filmas kur 32-jų serijų? Ar aš čia maišau su kitu kažkokiu filmu? Ir kaip pačiai, geras filmas?Prašau į mane kreiptis tu, mes jau senai pažįstamos
QUOTE(Visgi @ 2014 08 31, 00:50)
Aaa, prisimenu dabar, kad rašei jog turi rūpestį dėl sveikatos, dar nerimavai, kad kaip čia viską suspėt iki vaikams kol į mokyklą. Kaip? Ar viskas gerai?
aciu,gerai. Vaikstau dar su ramentais,bet vairuoti jau galiu aisku,tam idedu daug pastangu,manksta 6 kartus per diena,tik i masina sunku ilipti.Rudsejo 25 prasides reabilitacija
ziurejau Подарок с характером ,toks labai lengvas,visai smagu buvo paziureti,tik kad jau Алексей Макаров,vienas is mano favoritu baisiai atrodo vos pazinau
http://kinozal.tv/de....php?id=1241273
Labas rytas