Laba
Man po vakarykščio pasisedėjimo kažkoks kosulys ir gerklę jaučiu, tai prisisedėjau matomai, terasoj iki 00.30val
Žiūrėjau
''Золотая страна'' /2011/Артём Артемьев ir taip nelabai mėgstu, tai čia
vapščie iki minimumo simpatijos jam sumažėjo
O ir taip juokingai tos mados ir šukuosenos tų '90 metų atrodo, vaje vaje su tom
grifkom Turtingiausias šalies žmogus kalėjo 15 metų dėl melagingų kaltinimų, vėliau buvo reabilituotas.
Istorija prasideda taip:
Keturi vaikinai ir viena mergina. Visi studentai, gyvena bendrabutyje, v.ž. visas penketukas geriausi draugai, tiesiog stačiai
не разлей вода. Jų kompanijoje mergina (
Анна Назарова- 'Марька')
pagrindinio herojaus vaikystės draugė ir jo geriausio draugo sesuo. Visi ją daboja kaip tikrų tikriausią seserį, ir žiūri į ją tik kaip į seserį, ir ne kitaip, nes kitaip ir būt negali. Juolab jai tik 17. Nežiūrint į jos amžių, ji ten jais visais rūpinasi kaip mama kokia.
Pagrindinis herojus (Александр Константинов- 'Евгений Шахов'),
toks kaip sakoma
смышлёный парень, turi fix idėją, įsteigti kazino, vėliau plėsti tą tinklą ir t.t. Problema tame, kad tas laikmetis buvo nedėkingas vystyti ir plėtoti tokį verslą, mat tai buvo nelegalu. Tuomet padarė
padpolnai.
Savo nelaimei, matyt netinkamu laiku ir netinkamoje vietoje, sutiko jis merginą (Анна Горшкова- 'Лера').
Viskas būtų gerai. Bet ji turi draugą (
Артём Артемьев- 'Игорь Луговцов' сотрудник КГБ)
Na ir žinoma, tas pagrindinis herojus ją nuo jo nuvylioja. Na, dar ir čia nėra taip blogai. Blogiausia tai, kad nei ji pati nei tas pagr.herojus nieko neįtaria apie to, vadinkim
buvusio vaikino, profesiją. Jis slėpė, kad yra vyr. pareigūnas iš ypatingo KGB skyriaus.
O dabar dar
buvusio ir ambicijos ir savimeilė užgauta dėl nuvyliotos merginos...
Vis tik jau antroje serijoje pagrind.herojų supakavo, bet vėliau paleido, su sąlygą- turi keliaut į tarnybą, t,y, į kariuomenę.
Ana jo mylimoji atsisakė už jo tekėti, tėvai padarė spaudimą, ištekėjo už to KGB vyruko. Gimė kūdikis. Jos vyras įsivėlė į kažkokią ten tamsią istoriją, žulikai iš jos reikalavo pinigų sumą, grasino susidoroti su kūdikiu.
Žinoma tas gerietis (pagr.herojus) padovanojo jai tą didelę pinigų sumą vyro išgelbėjimui, tiesiog iš meilės jai, net nežiūrint į tai, kad anas jį suėmęs buvo.. O kaip žinia, jei meilė akla, tuomet ji gali būti ir neprotinga, ir net pavojinga. Ji taip apakina, kad net nepastebi, šalia savęs tyliai mylinčios ir laukiančios. Gal... Kada nors...
Tuo žinoma niekas nepasibaigė, vyko įvairios ten peripetijos, lemtos ir nelemtos.
Azartas, veržlumas, nuoskaudos, meilė akla, meilė be atsako, humoras, v.ž. man patiko toks mix'as. Ypač man patinka filmai jei nors šiek tiek humoro yra.
Filmas, pirmas filmas (šis), baigiasi tuo, kad jis dar
nepasodintas tiem 15-kai metų, o antrą filma, t.y. likusias 8 serijas kuria jau metus laiko, turėjo būti 2013
Na nieko, kaip sakoma
мы негордые, palauksiu
Labiausiai patiko čia tas jų konfliktas, bet jis protingas,
всё таки вывел на чистую воду Фрагменты из к/ф ''Золотая страна'' /2011/QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 26, 08:40)
,nes viena bus pirmoke,kita i mokykla eina 3 metuku (nuline klase lankys iki 7 metu
),tai pati nenueis
vyresnele tai jau sestoke.
Va kaip
O aš galvojau, kad pas tave visi vaikai dar mažiuliai ir kad nėr mokiklinukų
QUOTE(Ramsius @ 2014 06 26, 17:04)
Mano didysis baigė mokslus
Oho, sveikinimai, malačius
Čia tas sportininkas, kur tu kažkada anksčiau čia rodei?