Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

QUOTE(daibava @ 2014 08 26, 16:29)
o aš bežiūrėdama Муж счастливой женщины užmigau  blush2.gif

vakar pažiūrėjau, tikrai nuobodus filmas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, draugės 4u.gif

Grįžtu su savo naujienimis, tskant indėliu į bendrą kasą lotuliukas.gif

1 сентября на НТВ стартует "Брат за брата 3", o kolkas, jeigu yra neiškenčiančių, t.y. tokių kaip aš tongue.gif , va čia:
Брат за брата-3 1 серия
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 27 rugpjūčio 2014 - 09:34
QUOTE(daibava @ 2014 08 27, 09:51)
gaila, kad tęsinio nėra,
nes pagal tai kaip baigėsi jis turėtu būti

Va va as jau norejau klausti del tesinio, ir as manau kad turetu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 08 27, 09:32)
1 сентября на НТВ стартует "Брат за брата 3"

man jau pabodo tie begaliniai tęsiniai 2,3, 5,10
tą patį per tą patį matusina
kodėl negalima sutilpti na, kad ir į 10-12 serijų
ir papasakoti išbaigtą istoriją
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 08 27, 11:00)
man jau pabodo tie begaliniai tęsiniai 2,3, 5,10
tą patį per tą patį matusina
kodėl negalima sutilpti na, kad ir į 10-12 serijų
ir papasakoti išbaigtą istoriją

Oi, ten įtariu bus ne tik 3 ir 4, bet ko gero dar ir Внуки Брата lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 08 27, 10:32)
Sveikos, draugės 4u.gif

1 сентября на НТВ стартует "Брат за брата 3", o kolkas, jeigu yra neiškenčiančių, t.y. tokių kaip aš tongue.gif , va čia:
Брат за брата-3 1 серия

thumbup.gif lauksiu visu seriju smile.gif
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 08 27, 10:32)
Sveikos, draugės 4u.gif

Брат за брата-3 1 серия

Galų gale thumbup.gif Aš ir sulauksiu turbūt visų serjų smile.gif

Krištoline,Ar Moskva.3vokzala jau pažiūrėjai 7-tą sezoną? Matei,jau ir 8-tą iškart deda thumbup.gif Aš tai įpusėjau Pliaž ir tada imsiuosi Vokzalų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 27 rugpjūčio 2014 - 18:01
QUOTE(Julsita @ 2014 08 27, 18:59)
Galų gale  thumbup.gif  Aš ir sulauksiu turbūt visų serjų smile.gif

Krištoline,Ar Moskva.3vokzala jau pažiūrėjai 7-tą sezoną? Matei,jau ir 8-tą iškart deda  thumbup.gif  Aš tai įpusėjau Pliaž ir tada imsiuosi Vokzalų  ax.gif

neziurejau bigsmile.gif jau siunciu thumbup.gif
Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pagaliau paziurejau Отмена всех ограничений,labai patiko.Siuzetas idomus,aktoriu vaidyba puiki,patiko santykiai,ypac брата и сестры.Patiko kaip renge filmo metu Jekaterina Klimova thumbup.gif

Pradejau ziureti Не женское дело,nu ne,ne mano,detektyvai,kriminalai schmoll.gif o dar ta майо полиции,prajuokino,kieta tokia,su sijonu su aukstakulniais laksto,susidorojo su keturiais vyriskiais biggrin.gif
Ieskau kazko gyvenimisko,kolkas paieskos be rezultatu. doh.gif

Atsakyti
LABA RYTA, jau 4 para tebeziuriu _Узнай меня, если сможешь (1-32 серии из 32) / 2014 / РУ / _jau tas senis, kur kartu kalejime sedejo, juodai uznknist baigia_ir taip filmas galetu but siek tiek trumpesnis. Filmas labai geras ir idomus. Kazkuo primena _Karalieva igry_bet as dar tik 19 serijoj:(
Atsakyti
сегодняшняя премьера

''Царевна Лягушкина'' /2014/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1247247

user posted image

Laba smile.gif
Kaip nuotaikos, kaip nusiteikę rudeniui? Man tai dvilypis jausmas, ir noriu ir nenoriu rudens, nors šilto ir gražaus rudens tai labai noriu. Net keista, kad pirmad jau rugsėjo 1-oji. Taip greit...
Dar ir ši savaitė man tokia intensyvi buvo, tai reikalai šiokie anokie, tai vaikus apipirkti, dar ir sau teko garderobą pakoreguoti, 'dingo' virš 10 kg doh.gif Nesuprantu kaip čia taip, lyg maisto ir neribojau. Kadangi aš nemėgstu shopintis, tai truputi net suplukau, kol sau, vaikams, radau kas prie dūšios. O žmonių žmonių...

Nieko nežiūrėjau šią savaitę. Net pamiršau ką ir žiūrėjau iš filmų. Tai vakar prisiminiau apie savo tą čigonaitę. Gerai, kad tik po vieną seriją į dieną kelia.
Nors meluoju, žiūrėjau seną britišką serialą (kam patinka subtilus britiškas humoras), bebaigiu trečią sezoną. Bet ten po 25min viena serija, tai kaip sakoma laiko atžvilgiu man jokio nuostolio.

Šiek tiek rudeniško šarmo sokiai.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Visgi @ 2014 08 29, 14:07)
, 'dingo' virš 10 kg doh.gif Nesuprantu kaip čia taip, lyg maisto ir neribojau. Kadangi aš nemėgstu shopintis, tai truputi net suplukau, kol sau, vaikams, radau kas prie dūšios. O žmonių žmonių...

pas mane irgi visi nereikalingi kg istirpo savaime,netgi per daug (na nuo stresu ir nervu) tai irgi garderoba reikia keisti,bet as baisiai nemegstu "shopintis" blush2.gif doh.gif o dar ir nelabai galiu po operacijos....
Atsakyti