kad nekelciau itarimo, tai iseinu kelioms dienoms su _Узнай меня, если сможешь (1-32 серии из 32) / 2014 / РУ / _anonsa paziurejau_tureciau uzsikabint:)
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 26, 13:54)
kad nekelciau itarimo, tai iseinu kelioms dienoms su _Узнай меня, если сможешь (1-32 серии из 32) / 2014 / РУ / _anonsa paziurejau_tureciau uzsikabint:)
man patiko
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 25, 20:30)
vikaliu, po kiek pas Jus skaiciuos uz kv.m, ir per kiek metu issimoket reikes?
žinok kad net nežinau dar... pas mus skaičiuoja, vėl perskaičiuoja ir vėl skaičiuoja iš naujo visokių tarpininkų pririnko, visi tik buria, makaronus žmonėm kabina, vienžo... uždibs daug kas iš mūsų pinigėlių bože bože...
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 26, 08:46)
paziurejau vakar - Муж счастливой женщины / [2014, мелодрама]_ geras, patiko. Toks lengvas filmas pries nakties miega
aš irgi norėjau šitą siųstis, bet paskaičiau komentarus kinozale, tai labai jau išpeiktas, todėl nebesisiunčiau
QUOTE(vikaliu @ 2014 08 26, 15:53)
žinok kad net nežinau dar... pas mus skaičiuoja, vėl perskaičiuoja ir vėl skaičiuoja iš naujo visokių tarpininkų pririnko, visi tik buria, makaronus žmonėm kabina, vienžo... uždibs daug kas iš mūsų pinigėlių bože bože...
aisku. Tai pas mus isvis nezinia, kaip dar bus, nes planuojama renovacija nuo 2015 m.kovo1 dienos. O juk nuo sausio 1 d.euras bus, tai apie tai isvis nutylima. Juk kainos keisis...
Papildyta:
QUOTE(Whagati @ 2014 08 26, 15:52)
man patiko
man jau patinka (nors tik pirma serija) paziurejau
QUOTE(vikaliu @ 2014 08 26, 15:53)
aš irgi norėjau šitą siųstis, bet paskaičiau komentarus kinozale, tai labai jau išpeiktas, todėl nebesisiunčiau
o kaip Jus paskaitote tuos komentarus ir kur? (vis perskaitau, kad rasote, jog skaitete, todel ir klausiu. Nes as tai niekad neskaitau, kas ka raso apie ta ar ana filma )
QUOTE(vikaliu @ 2014 08 26, 14:53)
o aš bežiūrėdama Муж счастливой женщины užmigau
QUOTE(daibava @ 2014 08 26, 16:29)
prajuokinot.
Man ir pradzioj panasiai buvo, bet pasidariau stiprios juodos kavos ir ziurejau. Nors tiesa pasakius, vietomis, kiek nudnokas filmas
QUOTE(spoorga @ 2014 08 26, 07:15)
Ветреная женщина / Легковажна жінка (2014) / ВСЕ СЕРИИ / 1-12 серия
eidomus pasirode, 3 serija ziuriu, nu jauciu nebesikankinsiu
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 26, 16:21)
o kaip Jus paskaitote tuos komentarus ir kur?
Taigi filmo torente, einant pele žemyn galima rasti komentarus. Aišku, kartais jų ir nebūna arba būna pire kitos kokybės to paties filmo. Aį visą laiką maniau, kad kinozale komentarai objektyvūs, bet kažkaip matau, kad ir ten "grybo pripjauna"
Papildyta:
"Любовь для бедных" (2012) gal kas matėt? Kokie būtų atsiliepimai? Ar patiko?
QUOTE(daibava @ 2014 08 26, 16:29)
As irgi uzmigau
Dabar ziuriu Не женское дело, visai patinka.
http://seasonvar.ru/...nskoe_delo.html
QUOTE(vikaliu @ 2014 08 26, 17:55)
Taigi filmo torente, einant pele žemyn galima rasti komentarus. Aišku, kartais jų ir nebūna arba būna pire kitos kokybės to paties filmo. Aį visą laiką maniau, kad kinozale komentarai objektyvūs, bet kažkaip matau, kad ir ten "grybo pripjauna"
dekui uz info
QUOTE(Whagati @ 2014 08 26, 14:52)
man patiko
Sveikos,
Man irgi jis labia patiko, per tris ar keturis vakarus perziurejau visas serijas, na ir dar rytais po valanda.
Kaip pamaciau kad siulot si filma, maniau jau perziureje jus visos ji
QUOTE(ErikaN @ 2014 08 26, 16:59)
gaila, kad tęsinio nėra,
nes pagal tai kaip baigėsi jis turėtu būti